Įkraunama...
Įkraunama...

Depresuojantiems

Kaip iki šito "nusiritome"? O gal mums tiesiog pasitaikė prastesnės smegenys? Kas kaltas - mūsų "levas" mąstymas ar visgi cheminiai procesai smegenyse?
Atsakyti
Cheminiai procesai, vien seratonino trukumas... unsure.gif
Atsakyti
Oras cia kaltas, oras... Pas mus saules mazai smile.gif...
Atsakyti
Manau, kad lengviau nedaeiti iki to, nei išbristi...(čia iš savo bei artimųjų patirties) rolleyes.gif
Nekalbu apie tai, kai žmogų užplūsta nesėkmių krūva, su jomis sunku susitvarkyti, bet piktina tai, kad žmogus viską turi, bet ieško ,,sliekų" - jam vis negana, vis blogai, visi kalti....Su tokiom mintim tik į depresijų liūną, kur vien vaistai nepadės, reikia keistis pačiam. Rašau, bet pagaunu save, kad iš tikro neturiu tvirtos nuomonės, kodėl taip būna. Kartais tokių žmonių gaila, nes tai liga, kartais pikta. Bet kiek pažįstu, atrodo, kad žmogaus būdas juos priveda prie to. Pati gėriau antidepresantus, nes nesusitvarkiau pati su esama situacija ištikus bėdai šeimoje, reikėjo ir dirbti ir mokytis. Gal dėl to pateisinu tik tokius atvejus. Kokia aš netolerantiška doh.gif
Atsakyti
Nedrepesuokite mamytes,dopvanoju jums 4u.gif
Atsakyti
Man tikrai įdomu, ar įmanoma išsigydyti visam laikui? Kažkaip netikiu. Manau tai grįš, grįš ir vėl grįš. Ratu, rau, ratu...
Atsakyti
QUOTE(Infinita @ 2007 02 26, 14:11)
Man tikrai įdomu, ar įmanoma išsigydyti visam laikui? Kažkaip netikiu. Manau tai grįš, grįš ir vėl grįš. Ratu, rau, ratu...

O man atrodo, kad imanoma. Daugybe zmoniu islipo is to, sustiprejo, pakeite mastyma. Ir jau nebeleidzia tam grizti....
Atsakyti
Pazitu vien amoteriske,kuri labai skausmingai ir ilgai kentejo del vyro neistikimybes. Jis atrode is salie sidealus vyras: laiku grizta namo, dovanoja brangiausias dovanas,keliones,niekdada nebuvo pakeles balso pries ja ar izeides..bet visada mego moteru kompanija..praejo labai daug metu ir ji sako: aciu dievui,kad jis mane dave proto nueit pas psichologa pagalbos ir antidepresantu deka ji susitvarke..na, kaip skauda, bet ne tiap ir i viska kitaip ziurima..tiesiog kaip ji sako: nebekreipi demesio,tiesiog gyveni savo gyvenima..
tai va padeda..
Atsakyti
padeda, bet manau kuriam laikui pagal save matau , kad buna duobiu, o buna ir labai graziu gyvenimo dienu, kai norisi gyventi smile.gif ir manau, kad kaltos ne tik smegenys, o ir esama situacija, nuo kurios neretai priklauso ir nuotaika smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš taipogi "sėdžiu ant vaistų" jau bene metus ir dar teks bent porą metų į priekį, kad gydymas būtų sėkmingas. Pas mane padidėjęs jautrumas jau nuo vaikystės. O šiaip veikiausiai sergu todėl, kad esu durna, nes nemoku savęs kontroliuoti. O ir šiaip... nuobodi istorija...
Atsakyti
esu jau tokia tema sukurusi siame skyriuje. depresija yra liga, tokia kaip ir visos kitos. gydymas butinas. as jau kuris laikas nebegeriu vaistu, bet profilaktiskai geriu triptan forte. tikrai veikia, nors is pradziu labai nuo jo svaigo galva ir mirguliavo akyse. bet jauciuosi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 02 28, 16:08)
esu jau tokia tema sukurusi siame skyriuje. depresija yra liga, tokia kaip ir visos kitos. gydymas butinas. as jau kuris laikas nebegeriu vaistu, bet profilaktiskai geriu triptan forte. tikrai veikia, nors is pradziu labai nuo jo svaigo galva ir mirguliavo akyse. bet jauciuosi gerai.

as irgi gerai zinau, kad gydymas butinas, tik deja kol kas profesionalaus dar negavau, o geriu visokius homeopatinius preparatus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 28 vasario 2007 - 17:43