Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

Sveikos! G tongue.gif al jau ka ir praziopsojau, bet gal yra tokiu, kuriu lelkiu svoris irgi nekaip auga. Mano panai keturi menesiai, o sveriam 5.7. Sako, lyg ir mazoka, gal kuri nors susiduret su panasia problema ir gavot is savo gydytoju kokiu fainu patarimu? tongue.gif
Atsakyti
Mano sunelis ir nedaug sveria, 4 men. svere 5.6kg. Bet jis nedidelis ir gime 2.8kg. Vaikas per menesi turi priaugti 500g, jei tiek priauga, tai, manau neverta nerimauti. Musu gydytojas mazesniame svoryje nieko blogo nemato. Netgi sako, kad gerai kiekviena menesi priaugame tongue.gif
Paprasciausiai tavo mergyte smulkaus sudejimo, o ne burbuliuke smile.gif.
Atsakyti
Taigi ne paršiuką pardavimui augini. Svarbu, kad svoris auga, o koks skirtumas, ar 1,5 kg ar 0,5kg. Mes, va, metų sveriam kokius 8,2 kg, ir nieko. Svarbu, kad sveikos augtumėte smile.gif
Atsakyti
Na, Dilma, aciu uz toki paaiskinima. Zinoma, kad ne parsiuka! O ar tavo leliukas, nors ir nedidelio svorio, buvo ramus? Nes maniske tik rekia ir tiek, nors sako, kad sveika. Tai svarbiausia, bet vis norisi ramesnio vaikelio. Zinai, kai palygini su pirmu, tai ne kas. Bet aisku, svarbiausia, sveika ir grazi. O dar jei ir protinga bus.... tongue.gif
Atsakyti
Oi nusiraminkit mamos rolleyes.gif Maniškė priaugdavo po 100 gr, tai tampėm po visu gydytojus-pradedant kardiologu ir baigiant endokrinologu.Galutinis rezultatas 3 m. mergytė sveria 11 kg.Svarbiausia sveikutė biggrin.gif thumbup.gif Na ir kas kad visi coliuke vadina smile.gif
Atsakyti
Mano mergyte irgi mazai priauga, bet gydytoja vis sako, kad nenoretumeme giganto, kai mama smulki.... taigi tenka dziaugtis, kad sveika ir atrodo kaip manikene smile.gif))))
Atsakyti
Mano mergytė 4mėn. irgi tesvėrė 5kg 800g, o pirmagimis tokio amžiaus dar mažiau svėrė. abu zvalus ir energingi. Mano vaikai ir negali būti storuliukai, nes ir mano ir vyro giminėj vieni "dviračiai" ir kaulų rinkiniai biggrin.gif. Mano galvą, viską lemia prigimtis.
Atsakyti
Prašyčiau patarimų esant mažam svoriui, gal kokių košyčių ar ką kitką galėtumėte pasiūlyti.Dukrytei 9 mėn.-sveria tik 7kg.,ūgis 67 cm.
Atsakyti
2.gif Mano mazule valgo nedaug. Bet ko neikysi labai isranki. Daktaras sake jei norite kad svoris augtu duokyte manu koses, nes ji eina i kuna. Svarbu kad mesyte valgytu ir vitaminu gautu. Apetita pakelti duokyte arbatytes su citrina. Mums israse vitaminu Bee Poleen apetitui gerinti is zoleliu
Atsakyti
manu kosyte kelia svori , bet sako, kad gali labai nutukti, bet paklausk mamos, gi mes irgi uzaugom ant manu kosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AURILIUKAS @ 2005 01 17, 11:43)
Prašyčiau patarimų esant mažam svoriui, gal kokių košyčių ar ką kitką galėtumėte pasiūlyti.Dukrytei 9 mėn.-sveria tik 7kg.,ūgis 67 cm.

Gal kartais mergytė gime nedidelio svorio ir smulki, o dar ir judri? Apie metukus turėtų sverti tris kart daugiau, nei gimė. Tada su svoriu viskas normoj.
O penėti tam, kad būtų storesnis vaikas, nematau prasmės. Tuo labiau manų koše, kuri neduoda jokios naudos, o tik tukina. Tiesiog tegu valgo ir mėsytės, ir daržovių, ir kokių grūdų košių, kurios naudingos organizmui. Ir tiek, kiek pati nori.

paklausk mamos, gi mes irgi uzaugom ant manu kosiu

Mane manų košė iki šiol vemt verčia tiesiogine prasme, ir vaikystėje taip pat buvo, nevalgiau niekad.
Atsakyti
Noretusi zinoti kiek mamyte sveria smile.gif ,nes daznai buna taip-jei teveliai smulkus, tai is kur pas vaikeli tas svoris wink.gif . Taip pat - jei mergyte labai judri,velgi gali viska "islakstyt". Mes su teciu nesam smulkus,o musu vyresnelis metu ne 10 kg nesvere ir buvo tik 74 cm ugio, toks mazelelis visad buvo, o auga kuo puikiausiai,prisivijo visus bendraamzius. Atrode,kad valge normaliai,netgi nemazai,bet vis tiek buvo maziukas,o atejo laikas ir paaugo vaikas biggrin.gif . Manau,kad labiau susirupint reiktu,jei mergyte beveik nevalgytu,butu apatiska,nenoretu judeti,daznai verktu. O apetitui skatinti reiktu duoti vitaminu (geriamu),bet reikia pasitart su pediatre ar vaistininke,kokie tokiam amziui tinkami,ziuret ar vaikutis nealergiskas,nes ten paprastai apelsinu esencijos yra), taip pat apetita skatina sultys naturalios,didesniem vaikam labai tinka Kubus, mazesniem turbut geriau namu salygom isspaust morku,obuoliu ar burokeliu. Duot nors po kelis saukstelius i diena.
Sekmes auginant kg smile.gif
Atsakyti