Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

4u.gif ir musu 2.gif labai isranki ax.gif labai smulkute dabar 5menesiu o sveria 6kg.Pradejau duoti ryziu-kukuruzu kose tiko,bet gal kokias tris dienas,o paskui cry.gif ne i burna.Tada pabandziau bananu kosyte ir vel po triju dienu beee.gif tai taip ir kaitalioju,kad nenusibostu. thumbup.gif o ir svoris pradejo po truputy augti.pas gydytoja dar nebuvom,bet ant ranku panesiojus jauciasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisveS: 21 sausio 2005 - 19:46
Nesijaudink, juk jei gyditojai nieko nesako tai reiskia gal vaikutis smulkiu kauliuku, o gal ir teveliai yra smulkus, o jei dar vaikutis judrus tai ir svoris savaimia krenta. Tukinti nematau reikalo juk stambem vaikuciui ir sunkiau judeti, ir manau kad jis ir blogiau jauciasi blush2.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
mano mergyte 8 men, svere tik 7500, o dabar nieko nevalgom, taigi .........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ursule: 22 sausio 2005 - 22:32
As tai su siaubu laukiu primaitinimo pradzios,nes maniske dabar blogai valgo, yra mazute,palyginus su bendraamziais,gime taip pat mazute.Baisu net pagalvot,ka reiks daryt,jei ji kosiu nenores valgyt cry.gif
Atsakyti
maniske nuo 5 men priaugdavo tik po 500gr o nuo metu po 200gr tai metu sverem 8 900gr ir 76cm buvomnieko nepadarysi sauksto nei istolo pati neima o valgo nors viska bet vargiai su zaidimais kartais labai labai tai varo is proto net nezinau kaip bus su ja kai reiks eiti i darzeli blink.gif o taip mes geriam multitabs vitaminus ar jei kelia apetita net nezinau
Atsakyti
Mielos mamos,
Mano mažei 4 mėn., o svorio tik 5650 g :( . Mergaitė sveika, niekad nesirgo, labai judri. Iki trijų mėnesių matinau tik savo pienu, bet priaugdavo vos po 400 g per mėn. Gydytoja liepė primaitinti, tačiau niekas nepagerėjo. priaugome 500 g. Miegame labai gerai, tuštinamės 3-4 kartus per dieną. Dabar geriame ir mamos pieną ir mišinuką MILUMIL 2 (paskaičiavau per dieną išgeriame apie 700 ml), bet svoris mažai didėja. Ūgtelėjame kiekvieną mėn. po 2 cm. Taigi mes dabar 63 cm ilgio. Gal turi įtakos, kad tėtis yra labai aukštas ir plonas. Gal kokia mamytė susidūrė su tokia pat problema......... : :ax: :ax:
Atsakyti
Manau kad viskas gerai tuo labiau sakai kad vyras plonas ir ilgas.
Mes irgi esam coliukes: kai buvom 4 men neatsimenu kiek sverem, bet 7 men. - 6900g. As irgi labai pergyvenau, veziau pas ivairius gydytojus, bet nieks nieko nerado. O vyro giminej vieni ploniukai, tai ir paveldejo. Manau kad ner ko jaudintis.

Mums dabar 1 metai ir 3 men., kaip tik buvom pas gydytoja skiepu, tai pasvere, sveriam 9800. O dukryte linksma judri tai manau kad ir sveika
Atsakyti
QUOTE(introdusa @ 2005 03 04, 09:38)
Mielos mamos,
Mano mažei 4 mėn., o svorio tik 5650 g  sad.gif . Mergaitė sveika, niekad nesirgo, labai judri. Iki trijų mėnesių matinau tik savo pienu, bet priaugdavo vos po 400 g per mėn. Gydytoja liepė primaitinti, tačiau niekas nepagerėjo. priaugome 500 g. Miegame labai gerai, tuštinamės 3-4 kartus per dieną. Dabar geriame ir mamos pieną ir mišinuką MILUMIL 2 (paskaičiavau per dieną išgeriame apie 700 ml), bet svoris mažai didėja. Ūgtelėjame kiekvieną mėn. po 2 cm. Taigi mes dabar 63 cm ilgio. Gal turi įtakos, kad tėtis yra labai aukštas ir plonas. Gal kokia mamytė susidūrė su tokia pat problema......... : ax.gif  ax.gif

žinoma, kažkiek įtakos vaiko sudėjimui turi ir genai. mano maynu, jei neturi jokių kitokių nusiskundimų - tik svorį, tai viskas yra gerai. jei tavo mažylė negaluotų - iškart tą suprastum. svarbiausia, kad svoris nemažėja - tai jau ir būtų ženklas, kad kažkas negerai. Sėkmės
Atsakyti
Mums ta pati problema.Dukrytei greit bus 5 mėnesiai, kiekvienas vizitas pas pediatrę yra nervai : bara , kad mažai priaugame.4,5 mėn. svėrė 6300g ( gimimo svoris 3460g).Mišinėlį pradėjau duoti kaip primaitinimą nuo 2 mėn., tačiau rezultatas kaip ir jūsų. Apvaikščiojom visus daktarus- kol kas nieko nerado, sako: reikia sekti.Mergytė labai judri, dar mankšteles visokias darom ir į baseiną vaikštam - visi riebalai išgaruoja smile.gif Svarbiausia, kad vaikas atitiktų pagal savo amžiaus psihomotorinį vystymąsi.Tikrai ne verta nerimauti. Galima savęs nuraminimui nueiti pas vaikų gastroenterologą , patars , kaip pagerinti apetitą smile.gif
Tiesa, nuo 4 mėn. pradėjom valgyti košes ( kruopines, nes esam alergiški ), lyg tai apvalėjame. biggrin.gif
Atsakyti
As irgi manau, nepergyvenk.
Maniskiai nebuvo mazo svorio (ir didelio - ne), bet mes tik pirmais menesiais priaugom po 1-1,2 kg, o veliau - mazdau po 500 g.
Kiekvienas gi yra skirtingas, jei ji normaliai valgo, miega yra judri - tai viskas gerai. Beja, kuo dazniau pasiulyk jai kruti biggrin.gif
Geros sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ir mano dukrytei ta pati beda-4 men. sveria 6.100,ugis 64 cm,ji irgi prie mazesniu vaiku skaitosi.Gime irgi labai mazyte-3000g ir 50cm,nors pas mus maziuku ir smulkuciu giminiu nera,o ir mes su vyru tikrai nemenki biggrin.gif Is pradziu labai labai pergyvenau,tyrimus dariau ir t.t.,bet nuo to svoris gi neauga? Siaip kas menesi priauga po 700g,maitinu dirbtinai beveik nuo pat gimimo.Sako,kad nuo misiniu vaikai puciasi,bet ne maniske schmoll.gif Labai judri,nori sedeti,atrodo,kad viskas gerai,tik labai sunervuoja,kai gatvej kas pasako,oi,kokia mazyte.Bet cia mano beda-paprasciausiai laikas nustoti lyginti ir prilyginti savo vaika prie kitu ir tiesiog dziaugtis juo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(introdusa @ 2005 03 04, 09:38)
Mielos mamos,
Mano mažei 4 mėn., o svorio tik 5650 g  sad.gif . Mergaitė sveika, niekad nesirgo, labai judri. Iki trijų mėnesių matinau tik savo pienu, bet priaugdavo vos po 400 g per mėn. Gydytoja liepė primaitinti, tačiau niekas nepagerėjo. priaugome 500 g. Miegame labai gerai, tuštinamės 3-4 kartus per dieną. Dabar geriame ir mamos pieną ir mišinuką MILUMIL 2 (paskaičiavau per dieną išgeriame apie 700 ml), bet svoris mažai didėja. Ūgtelėjame kiekvieną mėn. po 2 cm. Taigi mes dabar 63 cm ilgio. Gal turi įtakos, kad tėtis yra labai aukštas ir plonas. Gal kokia mamytė susidūrė su tokia pat problema......... : ax.gif  ax.gif

Paga europos Sajungos Sveikatos Apsaugos lentele tavo vaiko svoris yra visiskos normos ribose, netgi ne per lengvas. Mano dukra svere 4 menesiu lygiai tiekpat ir gydytoja buvo labai patenkinta jos svoriu.
Atsakyti