QUOTE(Monali @ 2009 03 25, 23:06)
Sveikos mamytes
Paskaiciau Jusu pasnekesius ir taip nusiraminau. Mano kleckiukui 3 menesiai. Nuejom pas gydytoja, pasvere, pamatavo ir liepe vaikuti damaitinti misinuku, nes priaugo aceit labai mazai, 500g. per menesi, o turetu priaugt 800.
Sveria 6,5 kg ir ugis 63 cm. Ji man liepe maitinti savo pienuku (kurio yra daug) ir damaitinti misinuku 5 kartus per diena po 150 ml. Na ka, as taip ir bandziau daryti. Po krutines duodu dar misinio, mazius nebeima, su liezuviu stumia lauk, as vistiek bandau ikist jam. Paskaiciau kiek sveria Jusu mazyliai, tai toks pyktis sueme ant savo daktares. Mesiu lauk as ta misini ir maitinsiu tik savo pienuku.
Aciu mamytes uz naudinga informacija, o tai jau buvau issigandusi, kad maziukas nebeauga
mane tai sokiruoja kai kurie gydytojai - kai liepia misiniu maitinti
tikrai normaliai sveriat - nesukit sau galvos, maitinkit , jei tik pienuko yra - pats geriausias maistas pienukas, tuo labiau, kad toks mazas vaikutis dar.
jau seniau rasiau, kad ir mums liepe misiniu maitinti, nebemaitinti MP - bet aisku neklausiau gydytoju, ir aisku nesigailiu. maitinau MP iki metu. Priminsiu - dukryte gime 3 kg, metu svere 7.4 kg, o dabar, likus menesiuj iki 2 gimtadienio sveria 9.8 kg. Ir ka padarysi - yra smulki ir tiek. darem kraujo tyrimus - tai hemoglobinas net 140 ( iki metu mazakraujyste turejo). yra smulki, bet svarbu zvali,sveika, vikri - ne kiekvienas storuliukas padarytu tokiu triuku, kokius manoji sugeba