Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

Sveikutes 4u.gif ,

Na pagaliau radome bendraminciu namucius thumbup.gif . Mano dukryte taip pat coliuke. Nuo pirmo menesio mazai priaugam, bet ji pas mane tokia linksmuole ir vystosi pagal visus rodiklius, tik svoris atsilieka doh.gif, na, bet aciu D turime puikia gydytoja kuri mus stebi ir liepia nesijaudinti, nes viskas gerai, o tuo tarpu aplinkiniai tik ir liepia damaitinti, nes vaikas ber kudas.
Kad ji mazai valgytu nepasakyciau, valgome kas 2-3 val. dienomis, o naktimis valgome daznai, bet po kelias minutes (manau ji jei prabunda nusiramina tik prie papulio, todel taip daznai jo ir reikia) kartais kas 1val. kartais reciau.
Labai noriu, kad mano dukryte uzaugtu neparagavusi misinelio, na manau pienuko tikrai jai gana ir mano noras issipildys ax.gif

Kaip dziaugiuosi, kad jus radau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(makaronika @ 2009 02 27, 09:41)
Sveikutes  4u.gif ,

Ziuriu tavo lelyte gime ta diena kai ir manajai buvo terminas psirodyti - mes 10d. velavom - pasimatem spalio 6d. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=mamyteJ,2009 02 27, 02:18]
sveikos ,mamytes.Pagalau suradau laiko prie Jusu prisideti.Musu mazius taip pat smulkutis.10men.svere 8,5kg. ugis 73cm.Su valgymu bedos labai panasios kaip ir visu kitu.Gal pastarosiom dienom ir kiek pagerejes apetitas,bet bijau prisisneketi.

Ir as tiesiog nebeismanau, ka ir bedaryt. Buna tokiu nevalgadieniu, kad tiesiog is nevilties rankas grazyk! doh.gif svarbiausia, kad zuikis ir papulio atsisako, tenka pieneli nusitraukinet, nes jo nemazai turiu. Zinau, kad nereikia nervintis, bet kartais tiesiog netenku jegu... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(saliuke @ 2009 01 27, 13:27)
Sulauke metu sveriam 7.5 kg, ugis apie 72 cm  unsure.gif  Per paskutini menesi numetem 300g, nes dygo dantukai, labai silpnai valgem, o dabar dar ir stomatitu susirgom, tai isvis nieko nei geriam nei valgom... Nebezinau jau nei ka daryt nei ka galvot... doh.gif

Kazkokia trenkta gydytoja! Atsiprasau, bet kitas zodis neateina i galva! Mano svajone, kad vaikas per menesi 750 g priaugtu, o cia!
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Paskaiciau Jusu pasnekesius ir taip nusiraminau. Mano kleckiukui 3 menesiai. Nuejom pas gydytoja, pasvere, pamatavo ir liepe vaikuti damaitinti misinuku, nes priaugo aceit labai mazai, 500g. per menesi, o turetu priaugt 800.
Sveria 6,5 kg ir ugis 63 cm. Ji man liepe maitinti savo pienuku (kurio yra daug) ir damaitinti misinuku 5 kartus per diena po 150 ml. Na ka, as taip ir bandziau daryti. Po krutines duodu dar misinio, mazius nebeima, su liezuviu stumia lauk, as vistiek bandau ikist jam. Paskaiciau kiek sveria Jusu mazyliai, tai toks pyktis sueme ant savo daktares. Mesiu lauk as ta misini ir maitinsiu tik savo pienuku.
Aciu mamytes uz naudinga informacija, o tai jau buvau issigandusi, kad maziukas nebeauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monali @ 2009 03 25, 22:06)
Sveikos mamytes  4u.gif
Paskaiciau Jusu pasnekesius ir taip nusiraminau. Mano kleckiukui 3 menesiai. Nuejom pas gydytoja, pasvere, pamatavo ir liepe vaikuti damaitinti misinuku, nes priaugo aceit labai mazai, 500g. per menesi, o turetu priaugt 800.
Sveria 6,5 kg ir ugis 63 cm. Ji man liepe maitinti savo pienuku (kurio yra daug) ir damaitinti misinuku 5 kartus per diena po 150 ml. Na ka, as taip ir bandziau daryti. Po krutines duodu dar misinio, mazius nebeima, su liezuviu stumia lauk, as vistiek bandau ikist jam. Paskaiciau kiek sveria Jusu mazyliai, tai toks pyktis sueme ant savo daktares. Mesiu lauk as ta misini ir maitinsiu tik savo pienuku.

Zinoma, dek ta misini i sali. Jei turi pienuko ir jo yra daug tai ir maitink MP. Matyt toks tavo leliukas - smulkutis. Mes ir pradejom primaitinti vis ir viskas - atejo krize pieno barui, o po to ir pati mazoji nebeme kruties.
Atsakyti
Musiskis pirma menesiuka priaugo 1300 gr. As truputi bijojau, kad nepriaugtu per mazai, bijojau, kad neuztenka pienelio, kelis kartus griebiausi misinuko.
Bet po apsilankymo pas daktaryte, nusiraminau. Tiesa per si menesiuka bijau, kad net normos nepriauksime. Kai prasidejo diegliukai, pradejo prasciau valgyti, tai tenka gudrauti. Kartais ir misinuko tenka paimti, jo duodu kai pienuko nebeuztenka. Dabar kelias dienas darau kitaip, tai nebeimu misinuko. NAkti kai valgom, daznai lieka pienuko, o mazylis uzmiega. Tai as nusitraukiu pieneli ir pasidedu i saldytuva tam metui kai diena pritruksime jo. (kartas valgyti praso kas valanda ar net maziau).
Dabar esame priauge per 22 dieneles 500 gr. Mazokai, Bet tikiuos kai nueisime pas dakratyte menesiuko, busim priauge nors 800 gr.
Atsakyti
Mes kiekviena menesi po 500gr. priaugam. Nera jokiu normu kiek vaikiukas turi priaugti, kiekvienas vaikiukas individualus. Aisku, jei visai nedaug priauga tai tada reiktu susirupinti, o kokie 500gr. tai pakankamai.
Atsakyti
labas mamytes, mes taip pat priaugame neperdaugiausiai svorio, gimem 3110g ir 50 cm.vakar mums suejo 7 menesiukai, sendien nuejome svertis, tai sveria 8200g, ugis 75 cm. i ugi tempiames gan gerai, tik kad svoris letai auga.is pradziu labai pergyvenau, bet paskaicius ta temele supratau, kad kiekvienas vaikutis yra individualus, ir i standartus jo neikisi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monali @ 2009 03 25, 23:06)
Sveikos mamytes  4u.gif
Aciu mamytes uz naudinga informacija, o tai jau buvau issigandusi, kad maziukas nebeauga  smile.gif

mane tai sokiruoja kai kurie gydytojai - kai liepia misiniu maitinti gun_bandana.gif
tikrai normaliai sveriat - nesukit sau galvos, maitinkit , jei tik pienuko yra - pats geriausias maistas pienukas, tuo labiau, kad toks mazas vaikutis dar.
jau seniau rasiau, kad ir mums liepe misiniu maitinti, nebemaitinti MP - bet aisku neklausiau gydytoju, ir aisku nesigailiu. maitinau MP iki metu. Priminsiu - dukryte gime 3 kg, metu svere 7.4 kg, o dabar, likus menesiuj iki 2 gimtadienio sveria 9.8 kg. Ir ka padarysi - yra smulki ir tiek. darem kraujo tyrimus - tai hemoglobinas net 140 ( iki metu mazakraujyste turejo). yra smulki, bet svarbu zvali,sveika, vikri - ne kiekvienas storuliukas padarytu tokiu triuku, kokius manoji sugeba smile.gif
Atsakyti

dar karta labas mamytes, gal galit ir jus pasipasakot kiek jusu angeliukai svere budami7,8,9 menesiuku smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyciuke @ 2009 04 02, 10:09)
dar karta labas mamytes, gal galit ir jus pasipasakot kiek jusu angeliukai svere budami7,8,9 menesiuku  smile.gif  ax.gif

6 men - 6 kg,
7 men - 6 kg 200 gr,
8 men 6 kg 350 gr,
9 men 6.5 kg. doh.gif
(Gime 3 kg)
Atsakyti
oi kokios smulkutes jus, bet mergaites smulkutes man tikrai grazios(pati nuo mazens buvau labai smulki) thumbup.gif
mano tai antra diena is vis nieko nebevalgo, vakar per peitus apsiveme bevalgydamas obuoliu ir kriausiu tyrele, gal kas netiko g.gif
tai jauciu si menesi is vis nieko nepriaugsim, o dar ir atsistoja pats, ropoja gan smarkiai, tai kalorijas degina tongue.gif busim auksti ir smulkus mirksiukas.gif
Atsakyti