Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

QUOTE(vaidilute_ @ 2009 08 26, 13:50)
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
as norejau paklaust jusu nuomes. Man 37sav  nestuke.gif  o gydytoja sunerimo kad labai maziuke mano lelyte, uzsiminiau kad abu su vyru esam smulkus, na nusiunte ekoskopui, svoris siuo metu 2626g kiek skaiciau tai norma yra 2.5-3.5 tai maziuke mano dar priaugs per pora savaiciu kelis simtus gramu manau, nejaugi cia skaitos labai mazas kudikis.  blush2.gif  ar visi priprato prie tu giganciuku g.gif

Turi dar laiko tavo lėlytė paaugti. Paskutines savaites vaikutis labaiusiai auga. Be to echo duomenys paprastai būna su nukrypimais. Kelių 100g paklaida gali būti. Svarbiausia, kad būtų sveikas, o svoris nėra pas didžiuasias rodiklis. Be to lengvesnį lengviau gimdyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 08 26, 12:50)
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
as norejau paklaust jusu nuomes. Man 37sav  nestuke.gif  o gydytoja sunerimo kad labai maziuke mano lelyte, uzsiminiau kad abu su vyru esam smulkus, na nusiunte ekoskopui, svoris siuo metu 2626g kiek skaiciau tai norma yra 2.5-3.5 tai maziuke mano dar priaugs per pora savaiciu kelis simtus gramu manau, nejaugi cia skaitos labai mazas kudikis.  blush2.gif  ar visi priprato prie tu giganciuku g.gif

Tikrai nepergyvenk mirksiukas.gif Maniskes irgi buvo panasus svoris tokiu laiku, netgi itare hipotrofija ( per maza vaiko svori ), taciau maniske gime laiku ir 3160 g., taigi nemanau kad tokia maziuke mirksiukas.gif Taigi tik nusiraminkite, ir ramiai nesiokite savo lelyte 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na mano mergyte gime 3370g ir 53cm. Manau normalus svoris, bet gyd klause ar isnesiota g.gif o tas svoris mums dabar nelabai auga, labai judri pas mane panelyte, 4men sverem 5,7kg ir 66cm.
Atsakyti
Mano metinukas vos 8,1kg tesveria, ugio 75. Yra baisiai vikrus, judrus, vienoj vietoj ne 5 sekundziu nepabuna. Pergyvenu as del jo svorio, nes pagal tyrimus jis negerai maista isisavina verysad.gif
Atsakyti
mano maziuke ir nedidele,nors jau 1,3men,bet dar 9,700kg sveriam.nors augam sveikos ir problemu tikrai neturim smile.gif
Atsakyti
sveikutes,nebezinau nei ka daryti,vis galvoja nerimas,kad mano berniukas sveria per mazai,jam pusantru matuku ir jis sveria vos 10.5 kg,,smulkutis labai,net drauges mergyte 10menesiuku sveria daugiau uz mano berniuka ir ugiu jau praaugusi...gyvenu airijoje daktarui issakiau savo nerima sake viskas gerai,bet jis tikra jau atsilieka daug nuo savo bendraamziu,,manau problema yra tame,kad jis mazai valgo,bet labi daug tustinasi,i diena kokius 5-6kartus dazniausiai skystai,ir kmynu duodu,ir ramuneliu gerti,valgiu labai nemaisau,patarki,nes patarimo labai reikia...aciu
Atsakyti
vaziuok i LT pas gydytojus. Arba ten eik pas kitus gydytojus. vaikui gal ir nieko blogo, bet tustinasi tikrai per daznai. as istirciau, kad ramiau butu mirksiukas.gif
Atsakyti
As eiciau pas daktarus ir reikalauciau tyrimu wink.gif o iki to laiko gyvuju bakteriju duociau wink.gif
Atsakyti
Pagal amžių vaiko svoris atitinka normas. 1.5 m. berniukų apatinė svorio riba yra 9800 g. Tikrai nemanau, kad tuštinasi dažnai. Mano mažasis per dieną taip pat "prikrauna" 3-5 kartus. Nėra nei smulkus, nei žemas. Kas kita tai, kad tuštinasi skystai. Galbūt yra kokia nors žarnyno infekcija ar bakterija g.gif Reikalaukit, kad ištirtų išmatas ir duokit gerųjų bakterijų.
Atsakyti
aisku..siek tiek nuraminot...aciu labai smile.gif visi sako,kad genai,nes tetis berniuko tai labai smulkus ir dabar,ir nera aukstas,beja klaseja visad abuvo maziausias,,,
Atsakyti
Jei genai, nėra ko pergyventi tongue.gif Maniškis irgi iš smulkiųjų, dabar beveik 1m.7 mėn, sveria 9900. Aš labai smulki, vyras taip pat smulkus, vaikas valgo normaliai. Gal jūsų vietoj tik pasikonsultuočiau dėl dažno tuštinimosi, o jei vaikas guvus ir linksmas, viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
del dazno ir skysto tustinimosi gali but ir roto virusas.daznai duodant kvynus irgi gali vidurius laisvint.kai tiek viduriuoja svarbu kad daug skysciu gertu,nes kitaip turesit bedu. pabandykit kaip kita mama sake geruju bakteriju duot.gydytojai ne apie svori sakykit kad yra negerai,o akcentuokit tai kad viduriuoja daznai
Atsakyti