rudnosiene, koki viesbuti pasirinkot? Kemeras visai fainas miestukas, nemanau, kad bus blogai, o dar su mazu vaiku, tai po didmiesti ir nesitrinsi

QUOTE(Rudnosiene @ 2007 03 07, 19:01)
mes irgi issirinom Kemer Resort 9 nakvynem, bet rugsejo menesi; dabar issiaiskinau, kad tuo metu bus ramadanas - suabejojau ar verta vaziuoti? Ar esat kas nors buve Turkijoje ramadano metu? Parasyta, kad kavines trumpiau dirba, alkoholio nera ir tt
QUOTE(motce @ 2007 03 08, 09:36)
mes irgi issirinom Kemer Resort 9 nakvynem, bet rugsejo menesi; dabar issiaiskinau, kad tuo metu bus ramadanas - suabejojau ar verta vaziuoti? Ar esat kas nors buve Turkijoje ramadano metu? Parasyta, kad kavines trumpiau dirba, alkoholio nera ir tt
Buvom. Gyvenimo ritmas kurorotuose beveik niekuo nesisikiria

QUOTE(nerko @ 2007 03 08, 00:16)
rudnosiene, koki viesbuti pasirinkot? Kemeras visai fainas miestukas, nemanau, kad bus blogai, o dar su mazu vaiku, tai po didmiesti ir nesitrinsi 

KEMER RESORT 5*

QUOTE(motce @ 2007 03 08, 10:36)
Buvau praejusiais metais per ramadana. Tai tik iš vietinio gido, su kuriuo susidraugavome ir kuris mus asmeniškai vežėsi į ekskursiją į Antaliją sužinojome, kad tuo metu yra ramadanas, beje jis ir pats yra priėmęs musulmonišką tikėjimą

QUOTE(motce @ 2007 03 08, 09:36)
As buvau ir per ramadana, ir ne per ramadana. ABSOLIUCIAI jokio skirtumo

QUOTE(Klajonė @ 2007 03 08, 10:50)
O konkreciau?
Si karta viesbucio reikia tik pavalgymui ir kartais pamiegojimui
Imam ji su 38 proc total nuolaida. Kai tokia kaina gaunasi, tiesiog nuodeme neimti. Nu kas ten tokio s***? Siaip nete visai neblogus atsiliepimus apie ji radau
Juk lova ir dusas bus? Uzkrimst ka nors duos?

pernai mano pažįstama agentė, pas kurią pirkdavau keliones, buvo išvažiavusi į infoturą. Tai buvo vienintelis viešbutis, kurį jinai išpeikė, sakė, kaip iš viso tokį griūvantė leidžia eksploatuoti
ne visas temas spejau dar perskaityti,bet kol kas nieko neradau apie savo issirinkta viesbuti. Gal kas buvot viesbutyje KLEOPATRA LIFE Antalijoje? Buciau labai dekinga uz pareiksta nuomone

QUOTE(Klajonė @ 2007 03 07, 09:59)

QUOTE(Smurka @ 2007 03 09, 12:15)
Nedezinformuok. Jau 10 valanda Stambulo oro uoste buvau
OOOO kaip malonu 'girdėti' balsą iš turkijos

QUOTE(simsim @ 2007 03 07, 12:12)
Tačiau į vandenį iki pusės įbristi vistiek priverčia. Visus vorele veda prie tokio kriokliuko nusifotografuoti. Fotografuoja aisku turkai, ir nuotrauka reikia pirkti.
Kas gali priversti??? Nori brendi- nori neberendi, eini sausuma. Ir nuotraukos niekas pirkti nevercia. Patinka- perki, nepatinka- neperki. Beje, net ir del nuotrauku kainu verta pasidereti...
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2007 03 09, 13:45)
Nedezinformuok. Jau 10 valanda Stambulo oro uoste buvau
Kaip fainai! Gero poilsio!
Stambule sıandıen vısaı nesılta, gal koks 10-12 laıpsnıu ır oras apsınıaukes. Lyt nelyja, bet ır saules nerasta.
Pakapojau avıenos saslycıoko, turkus nustebınau savo tıpo puıkıa turku kalba (kabacıoke absolıucıaı vıska turkıskaı uzsısakıau ır dar saskaıtos ju gımtaja kalba paprasıau
) ır tolıau galıu gyvent pamazu
Pakapojau avıenos saslycıoko, turkus nustebınau savo tıpo puıkıa turku kalba (kabacıoke absolıucıaı vıska turkıskaı uzsısakıau ır dar saskaıtos ju gımtaja kalba paprasıau