mes uzvakar irgi grizom is turkijos.Galeciau pasakoti ir pasakoti kaip faina ten pailsejom,viskas buvo super,oras,gamta grazi,tiesiog stebuklinga,kalnai auksti,kokiu pas mus nera,vien del jos ten verta vaziuoti
mes gyvenom netoli Alanijos,Konaklio miestelyje,viesbutyje Rheme beach 4*,viesbutis yra salia juros (iki jos gal 50 m),saule kepino visa savaite,buvo mazdaug apie 30silumos,pats tas,o tik sezono pradzia skaitosi,tai isivaizduokit kas ten darosi per tikraji sezona

.tai va,viesbutis labai patiko,maitino tai daug,iejo viskas,pusryciai,pietus,vakariene ,o be to tarp situ pagrindiniu buvo dar kai kurie uzkandziai.maisto pasirinkimas labai didelis,kai ateini valgyti tai net akys lakto,nezinai ko imtis visko norisi paragauti,galu gale prisivalgai ir iseini su pilnu skrandziu

,aciu dievui stengiausi maitintis su saiku,tai svorio nepriaugau
maistas skanus,tie priekoniai ju man pasirode idomus,aiksu kai kurie patiekalai ir nepatiko,pvz,ju desertai man neskanus buvo,viskas kepta is manu kruopu,tai kazkokie beskoniai,patiko ju karsti patiekalai,salotos,kebabai
daug keliavom,emem ekskursijas,is tikruju ne visos ekskursijos man pasirode idomios,pvz,is ju verta vaziuoti i ekskursija i Kapadokija,i Pamukale,neblogai Raftinga isbandyti,ekskursija i Alanija irgi patiko,plaukiojom su jaxta,aplankem kelias uolas,sokinejom nuo uolos i jura,is 10 metru .jega,zodziu.del ekskursiju tai geriau apsimoka imti jas is vietiniu,nes musu lietuviu agenturos kainas uskelia neblogai,pvz.uz raftinga mokejom po 55 dolerius uz viena zmogu,o pas vietinius kainuoja 35 zmogui.
apie turkus galiu pasakyti tiek kad jie labai labai sirdingi ir svetingi,aisku kartais erzina tuo savo ikyrumu,bet po to pasijuoki is to ir viskas,turguje kainas nustato ekspromtu,bent jau man taip pasirode,ateini pas juos,paklausi kiek kainuoja tas ir tas,tai jie is pradziu paklausia is kokios salies mes esam,o po to kaina pasako ,juokinga,a ne

o deretis su jais imanoma,gali net daugiau nei puse kainos nuleisti.as pirkau sau dzinsus,tai is pradziu pasake kad kainuoja 120 doleriu,po to sakau kad labai daug,pradejom deretis,tai galutinai juos nusipirkau uz 55 dolerius

,dar pirkau dirza,tai irgi kaina buvo didoka,sakau kad pirkciau uz tiek ir tiek,nesutiko,tai sakau nenorit,tai nepirksiu nes per brangu ir pradejau eiti link duru,tai sustabde prie isejimo ir vistie pardave ta dirza uz tiek kiek jai pati pasiuliau

,zodziu,po to perpratom ta ju politika,ir galu gale is mokom su jais deretis,pamatai preke,mazdaug primeti kiek ji galetu kainuoti pas mus ir pati siulai kaina,net neklausdama kiek ji kainuoja pas juos

zodziu,labai idomi kelione buvo,labai noretumem vel ten sugrizti kada nors.cia salta,letus lyja,o ten karsta apie 30,tai taip niuru cia pasidare,jauciasi nostalgija.ta kelione prisimenu su dziugsmu.