QUOTE(supermamyte69 @ 2007 05 02, 17:27)
norejau paklasti kokios kainos turkiskos pirties pas vietinius siais metais?

ir dar toks klausimukas

- esu girdejusi kad labai jau daznai tu masazu metu jiems rankos nuslusta kur nereikia...

tai ar tikrai jau taip daznai taip nutinka? as taip isivaizduoju kas nebusiu kazkokioj patalpoj viena su turku...

o bus daugiau klientu,tai ir kabinetis neturetu... butu nemalonu,jei ta ranka kazkur "netycia" nuslystu
Apie pirtį tokių dalykų nesu girdėjus, bet vat vyno rūsely, į kurį užvežė pakeliui iš Pamukalės

Žodžiu, ten viską pasakojo toks vaikinukas, paskui sako, galit su manim nusifotkint, tai mes su viena mergina ir nuėjom, fotkino mano VYRAS, ir juk matė jis, kad mes kartu sėdėjom, kad vyras ir pan., tik šast rankam ant užpakalio, sakau, o negalima rankų aukščiau? jis nė nepajudino, kol du kadrus darė skirtingais fotikais, tik pasakė, kad jo rankos ilgos, kitaip negali

na, negraibė, tik uždėjo ranką ir tiek, man tai kas...

Šiaip išvis pagalvojau, kad jis ne turkas, nes labai labai greitai, taisyklingai, be akcento rusiškai varė tokią sudėtingą kalbą su tostais ir konkrečiai rusiškais pokštais ir posakiais

tai va... blin, ada jau mane parveš vyras namo, noriu pradėt fotkes jumi rodyt...