Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 01, 16:11)
gal tas kaimas turi pavadinimą ax.gif Nes mes turim pasirinkti ar pačiam Kemere viešbutį ar kažkokiam kaimely esantį kompleksą? tai kai tu taip parasei apie kaima, tai issigandau, kad nebutu tas pats  lotuliukas.gif

turi turi smile.gif beldibi vadinosi tas kaimas.
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 03 01, 16:08)
Green Palace pas mane irgi pazymetas smile.gif dar antalijoj patiko Wow topkapi Palace, Delphin Palace Delux Collection.
kas leme jusu apsisprendima?

Lėmė gražūs paveikslėliai kataloge lotuliukas.gif Tiesiog šis viešbutis man pasirodė labai jaukus ir mielas, graži teritorija ir geras pliažas. Paskui nemažą reikšmę turėjo agentės nuomonė, ji dar skambino kelioms kolegėms ir jos tik patvirtino mano pasirinkimą. Taip pat skaičiau daug rusų atsiliepimų ir kad ir kokių priekaištų jie tam viešbučiui beturėtų , vis gi labai gyrė teritoriją (pati žaliausia ir gražiausia tame rajone), viešbučio kambarius , pliažą ir vaikų klubą. Susumavus visus "rezultatus" pasirinkimas buvo aiškus 4u.gif

Čia gaunasi kaip ir kokia agitacija lotuliukas.gif tikrai nenoriu nieko įtikinėti kad šitas viešbutis pats geriausias, tiesiog man jis labiausiai patiko ir atitiko mano reikalavimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievule: 01 kovo 2007 - 15:40
QUOTE(nerko @ 2007 03 01, 14:48)
mums irgi galvos skausmas, tikrai nelengva issirinkti smile.gif
kadangi kemere buvom, tai norisi i kita vietove nuvaziuot, tai galvojam gal i beleka, dar yra prie antalijos patinkanciu viesbuciu, tik kad nezinom kokia ten situacija.
beleke ziurim Paloma Grida Village ir Spice Hotel&Spa9 bet sitas gerokai brangesnis)
gal kas buvo beleke, kokio dydzio sitas miestelis?
dar noreciau paklaust kas atostogavo prie Antalijos, kaip ten patiko, kokiam kaimeli esat buve, ar nesigirdi skraidanciu lektuvu?

Sitas ir man krito i aki mirksiukas.gif . Paklausius taves, dar ziurineju ir kitus, arciau oro uosto, variantus ax.gif . Tik abejoju del paties Beleko, kad jis nebutu visiskas kaimas, kuriame ner kur pasivaiksciot unsure.gif . Is kitos puses - Antalija, Side ne taip toli, salia koks tai nacionalinis parkas, pilies griuvesiai ir pan. - pasizvalgyti butu kur g.gif Reikia dar Kemera atidziai perziuret, bet ten pliazai lyg tai nekokie g.gif - akmenuoti, zvyruoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudnosiene: 01 kovo 2007 - 16:16
tai va man ir idomu kas ten per kaimas tas belekas smile.gif
kemere tai esu buvus, visai fainas miestukas, nera labai didelis, bet pasivaiksciot uztenka, man tai didmiescio ir nereik, cia tas pats kaip atostogauti klaipedoj ar palangoj smile.gif
tai idomu ar tas belekas bent i sventaja nesa biggrin.gif

Papildyta:
o del pliazu, tai tokiu kaip pas mus smeletu tikrai nebus, bet ir kemere galima rast viesbuti su smelio pliazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinka @ 2007 03 01, 17:30)
Norima, mes jum i kompanija - geguzes 5 i Marti Myra su 2.5 metu vyruku  mirksiukas.gif

birželio antrai pusei galvojam Marti Myra, bet renkamės Kemer resort ir Meder resort - jie viduryje miesto.
Atsakyti
O gal kas buvot My Friend Hotel 2* Alanijoj arba Etenna 2* Kemere? unsure.gif Ir beje...14 kvarat.metru kambarys tai cia mazas ar didelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 03 01, 10:20)
Man kažkaip tai nėra minusas, o kaip tik įdomiau rolleyes.gif Pasivaikščioti nuo viešbučio iki jūros, o ne vien tik toj pačioj teritorijoj kiurksoti.  mirksiukas.gif Tas kelias gi ten paprastas keliukas, o ne greitkelis.
O ir viesbučiai ant jūros kranto brangesni blush2.gif
Kur čia tokios mažos kainos? Kada jūs važiuojat?

Vaziuojame per Tez tura birzelio pirmoje puseje, kainos tikrai dabar geros su 20 ir daugiau proc. nuolaida thumbup.gif
Papildyta:
Buvome nusprendę važiuoti į ART MARIS višbutį, bet šiandieną man jį labai išpeikė, sakė pensininkų viešbutis blush2.gif , tai įkalbino važiuoti į CLUB GREEN NATURE 4*** viešbutis Marmaryje. Gal kas buvoye? g.gif Vaizdas kataloge tai thumbup.gif , + dar ULTRA viskas įskaičiuota, taip kad sakė, jei ultra, tai ir VYSKIS nemokamai drinks_cheers.gif

Dar domina ir BLUE BAYS DELUXE viešbutis, bet neskelbia dar kol kas tas viešbutis kainų ir agentūros nežino g.gif , gal kas buvote šitame viešbutyje? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojam keliauti geguž. pradžioj, tai jaučiu jūra bus dar šalta apie 15, o oras 25 gal g.gif ,

Agenturoj sake nuo geguž. vidurio jau šilta, o taip norisi kuo greičiau... Kai diena 30 laipsn. tai jaučiu man būtų per karšta... Imsim su šildomu baseinu hotelį:

renkuosi Tez-ų iš:

IC Santai, Paloma Grida - Belek
arba "Majesty Mirage.." - Kemer, čia dar iki 15 metų nuolaida vaikui.

Gal kas nors buvote juose? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 03 01, 20:23)
Dar domina ir BLUE BAYS DELUXE viešbutis, bet neskelbia dar kol kas tas viešbutis kainų ir agentūros nežino  g.gif , gal kas buvote šitame viešbutyje?  mirksiukas.gif

aš buvau pernai per novatura. normali kaina 7 nakvyniu buvo apie 2300AI. mes vaziavom paskutine minute, mikejom 900. tezturo pernyksciame kataloge sio viesbucio nebuvo.
man viesbutis tai buvo thumbup.gif , bet dabar kai paskaitau cia apie didziules viesbuciu teritorijas, tai ten nieko panasaus nera. bet aplink marmary kiek maciau visi tokie viesbuciai sugrusti vienas prie kito. beto palyginus su kitais viesbuciais blue bays delux turi dideli baseina su baru. bet cia kam ko reikia. mes daug vazinejom i ekskursijas, vakare galima pasivaikscioti pesciuju taku salia juros iki centro, daug sauniu naktiniu klubu, tai man teritorija daug reiksmes ir nesudare. personalas labai malonus, net rusiskai mus kalbino. o dukrai tai per kiekviena vakariene barmenai tai baliona, tai kokia gelyte is serveteliu islankste padovanodavo bigsmile.gif . restoranas ir maistas irgi puikus. didelis pasirinkimas.
na kazkaip kai man nera su kuo sulyginti, tai tikrai labai faina vietele.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 01, 22:50)
nu žiūriu čia ne man vienai stogas važiuoja besirenkant viešbutį. Bet man vis dėl to kažkodėl labiausiai patinka Le Chateau De Prestige rolleyes.gif  O jūm kaip jis? Kodėl jo nėra prie jūsų renkamų? verysad.gif

mes tai sito neziurejom, nes jis visiskam kaime ir kad prie juros per gatve reik eiti, bet kitiems cia ne trukumai,reik ziuret ko patys norit. ir dar pasirode, kad mazoka teritorija, o mums su vaiku reik kad butu kur pasivaiksciot.
siaip viesbutis fainas, naujas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 03 01, 23:25)
mes tai sito neziurejom, nes jis visiskam kaime ir kad prie juros per gatve reik eiti, bet kitiems cia ne trukumai,reik ziuret ko patys norit. ir dar pasirode, kad mazoka teritorija, o mums su vaiku reik kad butu kur pasivaiksciot.
siaip viesbutis fainas, naujas smile.gif

Na dėl kaimo ir gatvės mūm neproblema lotuliukas.gif bet va kodėl sakai kad maža teritorija? blink.gif Man porą agentų sakė kad tikrai diiidelė teritorija g.gif
Nu reiks pagalvot apie tai, žiūrėsim ką agentai pasiūlys vivature smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 03 01, 21:46)
kas cia per viesbutis Meder resort, nerandu kazkaip  ax.gif

Travelman kataloge 5žv. viešbutis Kemero miesto centre su AI.
Atsakyti