Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos gimnazija

[B][FONT=Times][SIZE=1]
QUOTE(Atra @ 2008 01 24, 14:02)
aga, šita 4u.gif malonu girdėt [color=yellow](ji mano mama wub.gif )

Tikrai būtų smagu sužinoti kada gi nešti tuos prašymus dėl mūsų pirmokėlių. jau girdėjau iš kelių žmonių, kad prašymus priėmė. Bet matyt reikia važiuoti į pačią mokyklą ir vietoje aiškintis. Šiemet tik labai susiaurino gatves iš kurių priima mokinius. Įeikite į mokyklos puslapį ir pažiūrėkite į sąrašiukus.
Atsakyti
Sveikos,

Mes nusipirkom naują butą Ukmergės g. ir ruošiamės kraustytis, o maniškis nuo kito rudens bus ketvirtokas, iki šiol lankėm pradinę mokyklą Karoliniškėse, bet dabar ji visiškai nepakeliui. Pagal gyvenamąją vietą mums Gabijos mokykla priklauso, tai bandysim ten kreiptis. Kaip manot ar yra šansų į ketvirtą klasę mums papulti? Gal yra būsimų ketvirtokų mamyčių ir apie mokytojas gali ką paskyt?
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2008 02 06, 16:23)
Sveikos,

Mes nusipirkom naują butą Ukmergės g. ir ruošiamės kraustytis, o maniškis nuo kito rudens bus ketvirtokas, iki šiol lankėm pradinę mokyklą Karoliniškėse, bet dabar ji visiškai nepakeliui. Pagal gyvenamąją vietą mums Gabijos mokykla priklauso, tai bandysim ten kreiptis. Kaip manot ar yra šansų į ketvirtą klasę mums papulti? Gal yra būsimų ketvirtokų mamyčių ir apie mokytojas gali ką paskyt?

jau ne viena trečiokų mamytė pasisakė, paskaityk trupučiuką ankstesnius pasisakymus, o klasėse jau dabatr po 24-26mok, bet jei priklauso pagal gyvenamąją vietą tai turi priimti...
Atsakyti
Laba diena,

Gabijos gimanzijos puslapyje nauja informacija:

BŪSIMŲJŲ PIRMOKŲ TĖVELIŲ D Ė M E S I U I !!!

Gabijos gimnazija skelbia mokinių priėmimą į pirmąsias pradinės mokyklos klases.
      2008–2009 m. m. numatoma komplektuoti 4 pirmąsias klases:
kryptingo muzikinio (mokytoja Daiva Tamulevičiūtė),
kryptingo choreografinio (mokytoja Jurgita Bendoravičienė),
kryptingo dailės ugdymo (mokytoja Jolanta Chodorovičiūtė),
sportinė (mokytoja Vida Remeškevičienė).
      Atranka į šias klases vyks:

į choreografinę – 2008 m. rugpjūčio 25 d. 10.00 val.
į muzikinę – 2008 m. rugpjūčio 25 d. 12.00 val.
2008 m. rugpjūčio 26 d. 10.00 val. vyks dailės mokytojų pokalbis su tėveliais, kurių vaikai norėtų lankyti dailės klasę.

Išsamesnę informaciją galėsite gauti atvykę registruotis arba telefonu 270 3140.
      Registracija vyks 2008 m. kovo 3 d. iki 2008 m. birželio 10 d.
      Laukiame Jūsų.

Pasirinkimas sumažėjo. Dar vieną teigiamą atsiliepimą girdėjau apie mokytoją Vidą Remeškevičienę.
Atsakyti
Suskaičiavau teigiamas nuomones apie mokytojas mūsų temoje. Rezultatai tokie:

kryptingo muzikinio (mokytoja Daiva Tamulevičiūtė),
kryptingo choreografinio (mokytoja Jurgita Bendoravičienė)
kryptingo dailės ugdymo (mokytoja Jolanta Chodorovičiūtė) thumbup.gif thumbup.gif
sportinė (mokytoja Vida Remeškevičienė) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gal ką žinote apie kitas mokytojas?
Atsakyti
Vakar ir aš radau naują informaciją thumbup.gif Reiks eiti užrašinėti. Kadangi bernas aktyvus, reiks rinktis sportinę pakraipą, nes kitiems dalykams nelabai tinkamas ax.gif
Atsakyti
Aš savo sūnų jau užrašiau į pirmą klasę. Mums raštinėje pasakė, kad jeigu neateisite rugpjūčio mėnesį į jokią atranką, tai automatiškai pakliūsite į sportinę klasę.
Maniškis pats pageidavo lankyti sporto klasę, pagal visas taisykles surengėme šeimyninį aptarimą, kad ir vaiko nuomonę išklausyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija37 @ 2008 03 13, 11:20)
Aš savo sūnų jau užrašiau į pirmą klasę. Mums raštinėje pasakė, kad jeigu neateisite rugpjūčio mėnesį į jokią atranką, tai automatiškai pakliūsite į sportinę klasę.
Maniškis pats pageidavo lankyti sporto klasę, pagal visas taisykles surengėme šeimyninį aptarimą, kad ir vaiko nuomonę išklausyti. biggrin.gif

O kokių dokumentų reikia?

Mane tai labiausiai gasdina popietinė pamaina unsure.gif Nors pagal aplinkybes mokykla labai geroj vietoj - nereiks pereiti gatvės, bet ką veiks vienas namuose g.gif
Atsakyti
Mes prašymą jau parašėme ir laukiam rugpjūčio atrankų...Nors kaip sunku apsispręsti dėl muzikinės ar šokių klasės, nes manoji labiau gal norėtų dainavimo, o man atrodo, kad šokiuose būtų įdomiau... g.gif Jau nuo mažų dienų tenka priimti sprendimus blink.gif
Atsakyti
mes irgi busimos pirmokes 4u.gif ,tik niekaip nenusprendziam,ar geriau soksim,ar dainuosim,dukrai sako gal dainuot,o man atrodo,kad jai geriau sokti,tai taip ir galvojam vis dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis* @ 2008 03 14, 13:35)
Mes prašymą jau parašėme ir laukiam rugpjūčio atrankų...Nors kaip sunku apsispręsti dėl muzikinės ar šokių klasės, nes manoji labiau gal norėtų dainavimo, o man atrodo, kad šokiuose būtų įdomiau...  g.gif  Jau nuo mažų dienų tenka priimti sprendimus  blink.gif

Nunešiau vakar prašymą ir šiek tiek nusivyliau dėl tų klasių. Klausiau ar pasirinkti dalykai bus sustiprinti (šokiai, dainavimas), sakė - ne. Tik tureės viena pamoka daugiau tų užsiėmimų.

Belieka laukti birželio mėnesio sąrašų ir atrankų.
Atsakyti
QUOTE(linnce @ 2008 03 16, 16:06)
mes irgi busimos pirmokes 4u.gif ,tik niekaip nenusprendziam,ar geriau soksim,ar dainuosim,dukrai sako gal dainuot,o man atrodo,kad jai geriau sokti,tai taip ir galvojam vis dar blush2.gif

bigsmile.gif Žiūriu mamytė irgi labiau norėtų, kad dukrytė šoktų, na o dukrytė nori labiau dainuoti...Ech, kokia pažįstama situacija bigsmile.gif
Atsakyti