Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos gimnazija

QUOTE(Simple Me @ 2008 06 28, 22:36)
Na, ka galiu pasakyti, labai suprastejo mokyklos lygis atejus naujai direktorei. Priima kad ir blogiausiai besimokancius mokinius, svarbu, kad tik priklausytu pagal teritorija. tai cia gimnazija vadinas??
Mokytoju yra visokiu- kai kurie tikrai ismano savo darba ir nuosirdziai nori idiegti zinias, o kitiems yra svarbu tiesiog atbuti ta pamoku laika, ir viskas. Aiskina prastai arba isvis neaiskina, o veliau supila labai negerus pazymius visiems. pacioje mokykloje truksta bendru renginiu, jei ir buna kokie, tai ir labai uzdari. O aktu sale isvis mazyte, nedaug mokiniu talpina, taigisiuo atzvilgiu Gabija velgi turi minusa. Dar noreciau papeikti valgyklos maista. Geriau tegul nerizikuoja pirkti bandeliu atr picu vaikas ten, jeigu nenori paragauti plauku arba nagu, imaisytu i tesla. blink.gif

o tai kur detis tiems vaikams, jei juos butina priimti pagal gyv, teritorija gimnazijai?? Atleisk, bet as Jusu poziurio nesuprantu, pievos ir paistalai cia blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ufija: 13 liepos 2009 - 05:00
Labas mamytes smile.gif Isijungsiu ir as i jusu buri, jei nieko pries. Simet mano sunus sioje mokykloje lankys antra klase. Mano nuomone- tai viena geriausiu mokyklu Vilniuje, ir tiek gera, kad mokiniu cia daug ir mums teks eiti i antra pamaina sad.gif Tai tikriausiai ir butu vienintelis minusas. Taciau mes labai siekem pasilikt sioje mokykloje, tad su tokiu nepatogumu, tiesiog susitaikome..
Atsakyti
Upoksni, labai aciu uz pirmoko priemoniu saraseli 4u.gif

Ausrapo, o pas kokia mokytoja mokosi jusu vaikas? ax.gif Kokie pliusai sios mokyklos pradinukui?
Atsakyti
QUOTE(Guga @ 2009 08 02, 14:50)
Upoksni, labai aciu uz pirmoko priemoniu saraseli  4u.gif

Ausrapo, o pas kokia mokytoja mokosi jusu vaikas?  ax.gif Kokie pliusai sios mokyklos pradinukui?

Na pliusai tokie, kad labai gera mokytoja smile.gif
Mokyklos mastu tu pliusu dar sunku daug ivardinti juk tik pirma klase baigem:) Mums vienas is ju, kad mokykla kieme. Del ugdymo- kaip ir minejau- mokytojos kompetencija. Be to klases profiliuotos, mes konkreciai einam i sportine, tai papildomas fizinis kruvis ir uzklasine veikla. Taip pat ir prailgintos dienos grupe.
Tiesa buvo pradinuku maitinimas, dabar jau nueme, bet mokytoja organizuoja viena maitinima per pertrauka.
Jokiu papildomu rinkliavu nera, kaip kad teko girdeti kitose mokyklose.
Mano sunus o ir mes esam patenkinti.

Atsakyti
Labas Gabijos gimnazijos mokinuku mamytes. gal as cia l. skubu, na bet norisi ruostis. mano pupa kitamet ,2010-2011 mokslo metais, prades eiti i pirma klase. Gabija mums priklausytu pgl gyvenamaja vieta biggrin.gif , gal gali atsiliepti dabartiniu ketvirtoku mamytes ir pasidalinti inofrmacija apie destancias mokytojas, kad tureti nors kazkoki supratima kas ten dedasi biggrin.gif Didelis dekui
Atsakyti
Sveikos, mamytės, domiuosi Gabija, nes maniškis nuo 20010m turėtų eiti į penktą klasę. Paskaičius jūsų nuomones supratau, kad abejotina mokykla, na ir aišku minusas antra pamaina. Jau ketveri metai lankome Aušros pradinę mokyklą ( super mokykla thumbup.gif kam aktualu siūlau pasidomėti), o pagal adresą prikausome Gabijai. Gal kas galėtų papasakoti kokie reikalai penktose klasėse Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Ausrapo @ 2009 07 27, 20:56)
Labas mamytes smile.gif Isijungsiu ir as i jusu buri, jei nieko pries. Simet mano sunus sioje mokykloje lankys antra klase. Mano nuomone- tai viena geriausiu mokyklu Vilniuje, ir tiek gera, kad mokiniu cia daug ir mums teks eiti i antra pamaina sad.gif Tai tikriausiai ir butu vienintelis minusas. Taciau mes labai siekem pasilikt sioje mokykloje, tad su tokiu nepatogumu, tiesiog susitaikome..

O pagal ką sprendžia, kad ji viena geriausių g.gif

Mokinių skaičius tikrai nerodo, kad ji geriausia schmoll.gif Mokinių mokykloje daug, nes Gabijos gimnazijai priklauso naujai pastatyti kvartalai (Linksmakiemis, Perkūnkiemis, o ir Pašilaičiai nemaži), kuriuose gyvena daug jaunų šeimų su vaikais. Be to, koks Pašilaičiuose mokyklų pasirinkimas: Aušros pradinė, Žemynos pagrindinė ir Gabijos gimnazija. Tiesa, dar yra A. Puškino vidurinė. Ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(eri @ 2009 10 01, 21:27)
Labas Gabijos gimnazijos mokinuku mamytes. gal as cia l. skubu, na bet norisi ruostis. mano pupa kitamet ,2010-2011 mokslo metais, prades eiti i pirma klase. Gabija mums priklausytu pgl gyvenamaja vieta  biggrin.gif , gal gali atsiliepti dabartiniu ketvirtoku mamytes ir pasidalinti inofrmacija apie destancias mokytojas, kad tureti nors kazkoki supratima kas ten dedasi  biggrin.gif Didelis dekui

Taip, mane irgi domintų šita info - sunu planuoju i pirma klase leisti. Tiesa, gal žinote mamytes, kada reiktu nueiti ir parašyti prašymą priėmimui?
Atsakyti
Sveikos,

Mane taipogi domintų informacija apie priėmimą į 5 klasę smile.gif
Ar penktokams yra tik antra pamaina, ar yra prailginta grupe smile.gif
Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Tai nesilanko cia ketvirtoku mamytes? Gal jau kas nors zino, kokios mokytojos paims pirmokus siais 2010/2011 mokslo metais?
Atsakyti
Nuo pirmos iki penktos klasės lankiau Gabijos gimnaziją. Nuo šeštos kitą mokyklą. Tai man Gabija buvo, yra ir manau tebus pati mieliausia mokykla - labai draugiški, geranoriški mokytojai, mokyklos pats vidus, klasės jaukios, o kiek dar visokių prisiminimų... 4u.gif Labai gaila, kad teko palikti šią mokyklą, aš jau dveji metai kaip mokausi kitoje, bet vis dar liko noras grįžti į Gabiją. Gal kitais metais grįšiu, jei leis tėvai, ir nebus kreipiama dėmesio į tai, kad pagal gyvenamąją vietą nepriklausau šiai mokyklai, nes vis dėl to mokausi labai gerai. blush2.gif

Beto, pradinėse klasėse buvau pas mokytoją A. Šukelienę. Labai gera mokytoja, šiek tiek griežta, bet gerai išmokydavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvynė_:): 19 sausio 2010 - 17:12
QUOTE(eri @ 2010 01 19, 11:08)
Tai nesilanko cia ketvirtoku mamytes? Gal jau kas nors zino, kokios mokytojos paims pirmokus siais 2010/2011 mokslo metais?

Labas Eri,

rekomenduoju mokytoja Danute Sabuliene. Liux mokytoja!!!! Griezta, bet teisinga.
Atsakyti