Įkraunama...
Įkraunama...

pasimetusi

Labas, esu nauja narė. Esu švelniai tarus, pasimetusi. Stoviu prie didelės sienos ir nežinau, ką daryti... apeiti ar nusigręžti ir eiti toliau, bet i kitą pusę.
Su vaikinu draugaujam 2 metus, kartu negyvenam, nes aš nenoriu. Prieš daugiau nei pusę metų santykiaujam be apsisaugojimo priemonių (aš skaičiuoju, tai kartai tenka ir su prezervatyvais). Prieš du menėsius kreipiausi į gydytojus, dabar gėriu vitaminus, nes planuojam vaikelį ir po dviejų savaičių nešim pareiškimus į santuokų rūmus. Viskas lyg ir gražu, bet šį savaitgalį, turėjau iš jo tokio vyriško rankinuko pasiimti automobilio dokumentus, nes mano neužsivedė automobilis ir...suradau aš pas jį prezervatyvus, kurių mes kartu nepirkome ir kurie tikrai skirti ne mums. Suradau skirtingų rūšių, visi super thin ir vieni flavoured (iš viso 3vnt).
Ir dabar nežinau ką toliau daryti. Kaip galima mums gyventi toliau, jei as dabar jauna, be jokiu celulitų ir apdribusių pilvų. Atvirai kalbamės apie seksą ir pan. O jis jau neištikimas ir aš to nepastebėjau, kol nesuradau tų prezervatyvų. Siaubas. Kam tada viską planuoti ir mane taip įskaudinti.
Laukiu jūsų nuomonių. Su juo dar nesikalbėjau, nes nežinau, ką aš dar noriu jam pasakyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 26, 11:22)

Laukiu jūsų nuomonių. Su juo dar nesikalbėjau, nes nežinau, ką aš dar noriu jam pasakyti.  verysad.gif

g.gif kazkur esu girdejus kai dar nevede ten visaip,tai ejimas i kaire vadinasi pasiulos perziura..tai va biggrin.gif istikruju tai as nesijuokiu...skaudu tau labai turetu buti...
siaip netempk tu to pokalbio i ateity...radai,reikejo iskart paklaust kada naudosim situos bigsmile.gif ..
nu ka..nu turbut ne sventas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 26, 13:33)
g.gif kazkur esu girdejus kai dar nevede ten visaip,tai ejimas i kaire vadinasi pasiulos perziura..tai va biggrin.gif istikruju tai as nesijuokiu...skaudu tau labai turetu buti...
siaip netempk tu to pokalbio i ateity...radai,reikejo iskart paklaust kada naudosim situos bigsmile.gif ..
nu ka..nu turbut ne sventas blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
oi brangioji, nezinau tik ar tas pokalbis pades, ar tik pablogins situacija, nes jis, na zinoma, kaip ir visi vyrai prades issisukineti, kad cia pirko draugui, ar ka nors panasaus.....nors man jau viskas aisku, bek greiciau nuo jo.....
jis tikrai ne tau skirtas vyrelis.....o tu irgi ne jam skirta, jei jis jau dabar iesko pasoneje kitu.....
neskaudink saves dar labiau.....neverta su juo pratesti santykiu, bent jau as taip manau.....jei jis negerbia taves iki vestuviu, tai po ju jis kojas sluostysis i tave....
o tu jauna, susirasi sau skirtaji, kuriam reikalinga busi tik tu viena.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata777: 26 vasario 2007 - 12:06
O gal sventas? g.gif Gal nustebint norejo? ax.gif Naujos laidos prezikais....gi nebutina kartu pirkt... galima ir atskirai... juk nevaikstot uz ranku susikabine nuo ryto iki ryto ...
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 26, 14:06)
O gal sventas? g.gif  Gal nustebint norejo? ax.gif  Naujos laidos prezikais....gi nebutina kartu pirkt... galima ir atskirai... juk nevaikstot uz ranku susikabine nuo ryto iki ryto ...

jei jie ju nevartoja, tai tikrai, kad pirko ne sau, nes vyrai labiau dievina seksa be prezu....ir myli tas mergeles, kurios atsiduoda be apsaugos priemoniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata777: 26 vasario 2007 - 12:09
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 26, 12:06)
O gal sventas? g.gif  Gal nustebint norejo? ax.gif  Naujos laidos prezikais....gi nebutina kartu pirkt... galima ir atskirai... juk nevaikstot uz ranku susikabine nuo ryto iki ryto ...

nu gal?? g.gif o tai praimti jie ar ne??? jei jau praimti ir autore nepamena tu visokiu spalvotu tai jau ka ten irnesakyk.gif sakyk nesakyk vistiek aisku..ne balionams pusti gi pirko bigsmile.gif ..o gal??
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 02 26, 14:10)
nu gal?? g.gif o tai praimti jie ar ne??? jei jau praimti ir autore nepamena tu visokiu spalvotu tai jau ka ten irnesakyk.gif sakyk nesakyk vistiek aisku..ne balionams pusti gi pirko bigsmile.gif ..o gal??

na as irgi nenoriu pasirodyti naivi, tikrai netikiu, kad cia viskas gerai.....
Atsakyti
Žinau, kad nebalionams pūsti užtat ir pasimetusi. Man taip apmaudu, kad kartais gyvenimas toks žiaurus. Manai, kad viskas taip gražu ir faina, o po to bac ir viskas griuva...
Didžiausia problema, kad aš jį myliu. Bet ir save myliu ne ką mažiau. Tikiuosi, pasirinksiu teisingiausia sprendimą.

Ačiū už nuomones. Laukiu dar.
Atsakyti
QUOTE(beata777 @ 2007 02 26, 12:14)
na as irgi nenoriu pasirodyti naivi, tikrai netikiu, kad cia viskas gerai.....

bet tai kame nenormalumas jauciat bigsmile.gif taigi ne prezervatyvuose esme jei kalbam apie istikimybe..taigi ir be ju ji tokia ivykdoma doh.gif nu liurbis vyras paliko akyse toki daikta doh.gif nu taigi vaizduotei kiek tereikia bigsmile.gif kitokios spalvos plauko ant vyro palto lotuliukas.gif ir vsio jau jungiasi moterim fantazija wacko.gif o cia paliko visokius tuti fruti doh.gif ...

nu kad ir jis sventas,sakykim,autorei viskas,jau "pazeista" ten kur buvo pries tai ramybe..sakykim pasitikejimo pagrindas sujudintas unsure.gif taigi kad ir perkant draugui ar draugei reikia pagalvoti umn.gif ..galvoti,vyrams sunku kaip zinome 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 26, 12:20)
Man taip apmaudu, kad kartais gyvenimas toks žiaurus.  Manai, kad viskas taip gražu ir faina, o po to bac ir viskas griuva...

gyvenimas toks jau unsure.gif jau toks..ir nieko zmogau tu nepasokinesi...matyt buvo perdaug grazu...
laikykis...visu pirma kalbekis...o paskui spresk...
Atsakyti
Šiaip ar taip, situacija nelabai aiški. Juk akivaizdžių neištikimybės įrodymų nėra, tik tie daikčiukai... Įdomu, ar pakeliai pradaryti g.gif Bet šiaip maža ką... Pamenu, kartą draugei mergvakariui vietoje balionų juos naudojome blush2.gif Šiaip ar taip, tikrai nelaikyčiau to nepaneigiamu neištikimybės įrodymu.
Gal autorei vertėtų pabandyti jį pasekti, ilgiau pastebėti jo elgesį. Gal netgi paslapčiukais paskaitinėti žinutes mob. telefone, peržirėti, kam skambinta... Netikiu, kad neištikimybę įmanoma ilgai slėpti - jeigu santykiai tikrai nuoširdūs, kita pusė turėtų labai greitai pajusti, kad kažkas ne taip.
O gal rimtai paskubėjote su vaikų ir vedybų planais?
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 02 26, 14:22)
Šiaip ar taip, situacija nelabai aiški. Juk akivaizdžių neištikimybės įrodymų nėra, tik tie daikčiukai... Įdomu, ar pakeliai pradaryti  g.gif Bet šiaip maža ką... Pamenu, kartą draugei mergvakariui vietoje balionų juos naudojome  blush2.gif Šiaip ar taip, tikrai nelaikyčiau to nepaneigiamu neištikimybės įrodymu.
Gal autorei vertėtų pabandyti jį pasekti, ilgiau pastebėti jo elgesį. Gal netgi paslapčiukais paskaitinėti žinutes mob. telefone, peržirėti, kam skambinta... Netikiu, kad neištikimybę įmanoma ilgai slėpti - jeigu santykiai tikrai nuoširdūs, kita pusė turėtų labai greitai pajusti, kad kažkas ne taip.
O gal rimtai paskubėjote su vaikų ir vedybų planais?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai cia tas tavo pamastymas thumbup.gif
Atsakyti
O gal jis net nepirko tų prezervatyvų, gal nemokamai kur dalino ax.gif Man panaši situacija buvo, Cosmopolitane buvo įdėtas prezervatyvas kaip mėginėlis mirksiukas.gif
Atsakyti