Su vaikinu draugaujam 2 metus, kartu negyvenam, nes aš nenoriu. Prieš daugiau nei pusę metų santykiaujam be apsisaugojimo priemonių (aš skaičiuoju, tai kartai tenka ir su prezervatyvais). Prieš du menėsius kreipiausi į gydytojus, dabar gėriu vitaminus, nes planuojam vaikelį ir po dviejų savaičių nešim pareiškimus į santuokų rūmus. Viskas lyg ir gražu, bet šį savaitgalį, turėjau iš jo tokio vyriško rankinuko pasiimti automobilio dokumentus, nes mano neužsivedė automobilis ir...suradau aš pas jį prezervatyvus, kurių mes kartu nepirkome ir kurie tikrai skirti ne mums. Suradau skirtingų rūšių, visi super thin ir vieni flavoured (iš viso 3vnt).
Ir dabar nežinau ką toliau daryti. Kaip galima mums gyventi toliau, jei as dabar jauna, be jokiu celulitų ir apdribusių pilvų. Atvirai kalbamės apie seksą ir pan. O jis jau neištikimas ir aš to nepastebėjau, kol nesuradau tų prezervatyvų. Siaubas. Kam tada viską planuoti ir mane taip įskaudinti.
Laukiu jūsų nuomonių. Su juo dar nesikalbėjau, nes nežinau, ką aš dar noriu jam pasakyti.