Labas visiems,
vakar vakare (jo kompiuteryje) dar uzejau i si puslapi, paskaityti , ka naujo kas parase ir ivedziau adresa, www.super.. ir tada issoko (kaip buna kompiuteryje, jeigu jau buvai tam tinklapyje) tas adresas visas, bet ne pagrindinio puslapio, o kazkokios temos . As iejau ten, ir... buvo skaityta tema - kaip atsvesti vestuves?. As is jo kompiuterio niekad gyvenime neziurejau to puslapio, o jau tikrai tokios temos. Tai reiskia jis iekojo ir skaite ta tema. Vakar nebuvo nuotaikos man kalbetis, bet sian jau tam pasiruosusi. Visa diena galvojau, kaip pradesiu ir ka sakysiu. Tik vat ta tema, kuria jis skaite parode, kad jis tikrai nori tu musu vestuviu, sian issiaiskinsiu, kam tada jam tie prezervatyvai. liudna labai bus, kai teks issiskirti, o tai priklauso nuo jo atsakymu i mano klausimus.
Viskas bus gerai!

QUOTE(Afroditte @ 2007 02 26, 12:33)

Aha, esama tokių. Pažįstu vieną, kuris santykius su kitomis nutraukė tik tada, kai nunešė pareiškimus. Ir jau apie 10 metų yra ištikimas savo žmonai.
QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 27, 16:46)
Labas visiems,
vakar vakare (jo kompiuteryje) dar uzejau i si puslapi, paskaityti , ka naujo kas parase ir ivedziau adresa, www.super.. ir tada issoko (kaip buna kompiuteryje, jeigu jau buvai tam tinklapyje) tas adresas visas, bet ne pagrindinio puslapio, o kazkokios temos . As iejau ten, ir... buvo skaityta tema - kaip atsvesti vestuves?. As is jo kompiuterio niekad gyvenime neziurejau to puslapio, o jau tikrai tokios temos. Tai reiskia jis iekojo ir skaite ta tema. Vakar nebuvo nuotaikos man kalbetis, bet sian jau tam pasiruosusi. Visa diena galvojau, kaip pradesiu ir ka sakysiu. Tik vat ta tema, kuria jis skaite parode, kad jis tikrai nori tu musu vestuviu, sian issiaiskinsiu, kam tada jam tie prezervatyvai. liudna labai bus, kai teks issiskirti, o tai priklauso nuo jo atsakymu i mano klausimus.
sekmes tau siandien ir būk atsargi nepasiduok jausmams mastyk blaiviai

tvirtybes,susikaupimo tau linkiu snekant su juo, o gal isties nera ko nerimauti....todel, pasnekek ir bus lengviau, nepriklausomai nuo to, ka pasakys...vistiek geriau viska issaiskint, nei tylet ir nervuotis

QUOTE(which witch @ 2007 02 26, 13:30)
Visiškai pritariu. Tie daikčiukai neįrodo neištikimybės. O gal vis dėl to verta pasikalbėti. Na, tiesiog susiimk ir rėžk, kad tau sunku, nes tau atrodo, kad jis gal ir be tavęs kažką turi. Čia iš tos operos "sutuoktiniams reikia kalbėtis".
Mes tau savo žinutėmis mažai tepadėti galime.... Imkis veiksmų ir nedelsiant.Sėkmės 

Nors tiesa ta, kad kalbant teisybe nebutinai isaiskeja. Jei kaltas, tikrai neprisipazins.

Kalbėjomės, kalbėjomės ir..... viskas turbūt gerai, nes aišku niekas neprisipažino, kad "oj aj aš kaltas ar pan". Aš nežinau, ar aš patikėjau.
Žinau, kad dar nenusiraminau, pastebėsiu jį atidžiau kokią savaitę. Tikrai žinau, kad aš dabar jau gyvensiu kitaip, kaip sako rusiška patarlė 'daveriaj no praveriaj". O ne su rožiniais akiniais lakstysiu.
Iš jo pusės nebuvo kažkokio super atsiprašinėjimo ar pasimetimo, kalbėjo ramiai ir kažkaip užtikrintai. O aš aišku, kaip rašėte "nepasiduok jausmams" nepaisiau to. Žodžiu dar iki pareiškimų dvi savaitės, tai žiūrėsiu dabar akimis su protu, o ne akimis ir širdimi.
Ir jis galutinai turėtų irgi apsispręsti.

Iš jo pusės nebuvo kažkokio super atsiprašinėjimo ar pasimetimo, kalbėjo ramiai ir kažkaip užtikrintai. O aš aišku, kaip rašėte "nepasiduok jausmams" nepaisiau to. Žodžiu dar iki pareiškimų dvi savaitės, tai žiūrėsiu dabar akimis su protu, o ne akimis ir širdimi.

QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 26, 09:22)
Kaip galima mums gyventi toliau, jei as dabar jauna, be jokiu celulitų ir apdribusių pilvų.
Kazkaip man sitie zodziai uzkliuvo

QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 28, 13:44)
Žodžiu dar iki pareiškimų dvi savaitės, tai žiūrėsiu dabar akimis su protu, o ne akimis ir širdimi.
Ir jis galutinai turėtų irgi apsispręsti.

O man sitas uzkliuvo kazkodel...

Ka spres vyrutis?Prezervatyvu modelius ar ko rimciau?
QUOTE(Medinis @ 2007 02 28, 14:33)
Siūlyčiau vaikiną informuoti, kad lindote į jo kompiuterį. Tai turėtų padėti jam apsispręsti.
Nors šiaip tai koks skirtumas, kaip susituoks, taip ir išsiskirs. Kaip visi...
Nors šiaip tai koks skirtumas, kaip susituoks, taip ir išsiskirs. Kaip visi...
i jo kompiuteri nelindau, jis sedejo salia manes kai naudojausi jo kompiuteriu, tik, kad nemate, ka as jame (kompiuteryje) ziuriu.
labai optimisktiskos prognozes, aciu.