"'labutis ikelsiu stai sios panasaus stiliaus. Nors foto paprastos bet ir lovos kaina prieinama kaina 1380lt '"" acuktuvaz @ 2009 08 28, 10:21)
Apatine balta visai nieko. Kur galima Vilniuj pamatyt gyvai?nezinau uzklauski idedu nuoroda , idedu dar keleta man grazu nezinau kaip jums o kurios tau patiko ? kokios kainos ? Pritariu labai svarbu patogus ciuzinys nes kai sonai skauda tai koks ten dziaugsmas pasigirdiu po ilgu ieskojimu ir bandymu jau miegu kaip princese niekas nebetirpsta . Atradau nauja hobi pamegau zurnalus apie interjera ir siap dazniau pradejau namus po truputi keist . vakar buvau tapetu pirkt . '' Ir is tiesu rasiau teisybe, nes nezinau kur vilniuj pamatyti ir nurodziau , kad pasiskambintu. Nes jei nori mediniu tai yra kur paziureti Vilniuj. O del ciuzinio teisybe rasiau. ir namus atsinaujinau tuo metu ir interjeru intensiviau dometis pradejau butent tada. O siaip stipriausios zinios yra apie ciuzinius. Mano svarbiausias tikslas dabar merginoms pasakyti , nedarykite klaidos pirkdamos lovu su prastomis pigiomis grotelemis, kuriu tarpai didesni nei 5 cm. Po to bus problemos su greitu ciuziniu issidevejimu ir labai daug ciuziniu variantu atkris . Nes daugiausia gamintoju ciuziniu reikalauja, kad lovu groteles butu su 3,5 iki 4cm tarpais. is bedos dar tinka 5 cm tarpai, bet jei dar didesni ,tai jau blogai isispaus ciuzinys i tarpus ir greiciau susideves. Vienintelei ciuziniai maziau jautrus dideliems tarpams tarp groteliu , tai bonell su didelio skersmens spyruoklemis.Arba auksti latekso ir putu poliuretaniniai virs 21cm , bet jiems leidziama tik iki 6 cm tarpai. Daugiau visiems kitiems butina mazesni tarpai. Tai tiek norejau pasakyti .
Papildyta:
Labai blogai, kad daugeli baldu salonu retai kreipe demesi ir nepasako , kaip svarbu geros groteles ciuziniu ir jo tarnavimo laikui. Kad labai svarbu tarpai ir jei yra perkami minksti ciuziniai tai butina groteles su aukstos kokybes lanksciais antgaliais.