Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(cudo @ 2007 06 13, 12:35)
Paciu pirmu,no kad galima butu statit ir keis daiktus,o paskui ir papildimu  blush2.gif  mirksiukas.gif  Pas mane buvo 3cd (su pirmu galejom zaist)no tas pirmas cd dingu,o be jo neinstalijoja ir ne paseleidzia.

Na as turiu visus CD atvaizdus ir papildymu ir tt. 1. pas mane DVD apie 4 Gb, tai galiu pameginti irasyti (dar niekad neirasinejau DVD blush2.gif ) o visi kiti ir i paprastus tilptu smile.gif taigi galima pameginti pasiderinti ir susitartu smile.gif galiu visus pasarinti, tik to Fasion stuff dar neatsiune tam emule verysad.gif o visais kitais galiu pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 06 13, 10:15)
reikia jusu pagalbos turiu sims superstrar dukra labai nori sims 2 lygtai kur galima masinas pirkti ir vaikus gimdo ar zinote kaip vadinasi tie simsai kur vaikus gimdo sims2 neturiu ir kaip galeciau atsisiusti?dar zalia ant to esu tundra Dekui 4u.gif

parsisiųskit iš www.mysims.puslapiai.lt tik reikia užsiregistruot.Jei neturit bit_comet arba daemon tools tai irgi ten galit susiveikt wink.gif nes jų reikės parsisiuntimui
Atsakyti
QUOTE(Katzeee @ 2007 06 13, 12:09)
.Jei neturit bit_comet arba daemon tools tai irgi ten galit susiveikt wink.gif nes jų reikės parsisiuntimui

ne parsisiuntimui, o virtualaus disko sukūrimui...

statybos ligtais buvo The Sims: House Party ir pan. Paprastuose Simsuose koreguoti namo negalima, arba aš to neradau.
Atsakyti
Bandau iš visur siūstis Sims2 bet neišeina verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 06 13, 13:03)
Na as turiu visus CD atvaizdus ir papildymu ir tt. 1. pas mane DVD apie 4 Gb, tai galiu pameginti irasyti (dar niekad neirasinejau DVD  blush2.gif ) o visi kiti ir i paprastus tilptu smile.gif taigi galima pameginti pasiderinti ir susitartu smile.gif galiu visus pasarinti, tik to Fasion stuff dar neatsiune tam emule  verysad.gif o visais kitais galiu pasidalinti  4u.gif

Labas,ar bandei irasyt ?
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 06 24, 20:01)
Labas,ar bandei irasyt ?

Na siuo metu ne Kaune esu, bet pati pagrindini irasiau, tai visa kita smulkme, kai grisiu i Kauna tai pasisitengsiu susirasyt ir susitiksma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 06 24, 20:54)
Na siuo metu ne Kaune esu, bet pati pagrindini irasiau, tai visa kita smulkme, kai grisiu i Kauna tai pasisitengsiu susirasyt ir susitiksma wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau pora metų užkibus tai kai vis laiko turiu ir prisėdu turiu tik Seasons turėjau ir pets bet deja...Žodžiu labai patinka ir šiaip kaip mažiukas miega biškį padirbu ir pertrauką padarau pažaidžiu Sims'us thumbup.gif
Atsakyti
padekit man... atsisiunciau papildyma bandziau instaliuot ir pastrigau biggrin.gif nezinau ka daryt:D ismete lentele kur praso the sims 2 dvd... spaudi Ok nieko nesigauna, nu zodziu, susinervinau biggrin.gif
Atsakyti
tada įdedi Sims 2 (ne papildymo, o pačio pagrindinio žaidimo) diską, arba užmountini virtualą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 06 26, 12:31)

Na jau beveik visus diskus irasiau, siandien pabaigsiu smile.gif kolkas del mokslu grizau i kauna ir busiu iki penktadienio, taigi kuria dienele tau patogiau ir sutariam susitikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 26, 22:21)
tada įdedi Sims 2 (ne papildymo, o pačio pagrindinio žaidimo) diską, arba užmountini virtualą smile.gif[B]

galima placiau? blush2.gif ax.gif
Atsakyti