sakykit mamytes, mano sunus spalio 1 diena susirgo skarlatina. gerem 10 dienu antibiotikus. lyg ir jau buvo viskas gerai. dabar spalio 18 diena (praejus kazkur savaitei po antibiotiku) vel sunui pakilo temperatura, dabar vel avietinis liezuvis, na toks kaip skarlatinos

kadangi savaitgalis dabar tai labai pergyvenu laukdama pirmadienio. ar yra kam taip buve? ar cia koks salutinis poveikis????? ar nebuvo visiskai isgydyta skarlatina? isgerus antibiotiku kursa buvo darytas slapimo ir kraujo tyrimai. jie buvo idealus. ir hemoglobinas geras ir jokiu uzdegimu nerode. na, bet nuo pat pradziu mano sunui temperatura buvo tik 1 diena, kunas isbertas nebuvo. isbertas buvo tik veidas. neniezejo, nesilupo oda. bet skaiciau, kad kai lengva forma gali kuno neisberti. dabar isberimo nera ant kuno, bet liezuvis kaip skarlatinos, gerkel, angina raudona raudona. temperatura 38,7; 38,3. isgeriam ibufeno tai temperatura nukrinta. gal kas uzsuksit iki pirmadienio, palengvinsit mano pergyvenimus. ar gali buti, kad vel ta zaraza atsinaujino?
ir dar, vaiko grupeje mergaitei buvo irgi toks skarlatinos avietinis liezuvis, bet daktare pasake, kad tai negali buti skarlatina mat ji nuo sios logos skiepyta

bet as siandien viea straipsni skaiciau, kad skarlatinai dar nesukurtas skiepas

tai as manau, kad mano berniukas nuo tos mergaites ir uzsikrete, bet mama metydama ****** nesako tiesos. o gal gali buti toks atvejas,jei mergaitei labai lengva forma,gal mama nenoredama sedet su vaiku namie ji leido i darzeli? daugiau nesugalvoju is kur ir kaip galejo uzsikresti sunus