Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. vaiko mityba

mano mazei irgi greitai jau bus keturi.bet kitokio maisto nei pienas nebandem.sutinku, kad maziukai bent jau plius minus sedetu, kad pradetu valgyti kietesni maista nei pienas. manau dar menesiuka kita palauksiu su tuo sauksteliu.
o del miego.maze mano isivede pati toki rezima.diena prisibendrauja tiek, kad vakare savanoriskai po buteliuko nusminga iki kokiu šesiu ryto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuxs @ 2007 11 19, 00:27)
mano mazei irgi greitai jau bus keturi.bet kitokio maisto nei pienas nebandem.sutinku, kad maziukai bent jau plius minus sedetu, kad pradetu valgyti kietesni maista nei pienas. manau dar menesiuka kita palauksiu su tuo sauksteliu.
o del miego.maze mano isivede pati toki rezima.diena prisibendrauja tiek, kad vakare savanoriskai po buteliuko nusminga iki kokiu šesiu ryto. biggrin.gif

pasiseke juk su miego rezimu... thumbup.gif maniski nors jau be penkiu minuciu penkiu menesiuku a naktele mane zadina dar pora kartu...jam mat atsigerti reikia doh.gif nors ir pati nakti prabundu kokio vandenuku pagurksnoti tai puikiai suprantu ji - juk sausas namu oras blush2.gif a va kieta maisteli, kad pradejau duoti tikrai nesigailiu...jau mazasis skiria kada nori valgyt a kada atsigert niu bent man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
Mano dukrytei vakar suejo 4 menesiai thumbup.gif .Valgo misinuka "HIPP pre" kas 3 valandas po 80 ml.Nuo 3 men gydytoja liepe duoti obuoliu ir morku sulciu.Sultis skiedziu 1 prie 1 .Pradejau nuo keliu lasiuku ir dabar geriam po 30 ml (30 ml sulciu 30 ml vandens).Morku sultis liepe atskiesti daugiau kad nepageltonuotu vaiko odele.Leido ragauti paskusto obuolio bet mum labai pute pilviuka tai daugiau nebeduodu doh.gif jau ragaujam ir banano bet jai nepatinka pacepsejo ir taaaip susiraukeee... doh.gif
Papildyta:
eina miegoti 22 val kartais keliasi 1 karta kartais 2 o kartais ir 3 kartus ir nuo 8 val nebemiega
Atsakyti
mano sunus gime 4500, triju menesiu buvo 7500, musu vaiku gyd. pasake kad pats laikas duoti morku sulciu ir paskanauti obuoliuko. kadangi jam labai patiko, tai nuo 3,5 men pradejom skanauti tyreles. nors pagrindinis maistas vis dar MP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2007 11 20, 21:09)
Mano dukrytei vakar suejo 4 menesiai  thumbup.gif .Valgo misinuka "HIPP pre" kas 3 valandas po 80 ml.Nuo 3 men gydytoja liepe duoti obuoliu ir morku sulciu.Sultis skiedziu 1 prie 1 .Pradejau nuo keliu lasiuku ir dabar geriam po 30 ml (30 ml sulciu 30 ml vandens).Morku sultis liepe atskiesti daugiau kad nepageltonuotu vaiko odele.Leido ragauti paskusto obuolio bet mum labai pute pilviuka tai daugiau nebeduodu  doh.gif jau ragaujam ir banano bet jai nepatinka pacepsejo ir taaaip susiraukeee... doh.gif
Papildyta:
eina miegoti 22 val kartais keliasi 1 karta kartais 2 o kartais ir 3 kartus ir nuo 8 val nebemiega

Na bet misinio tai mazokai g.gif Jus ir svorio mazai priaugat. Matau kad mazutes gimet, bet va kartu su manim gimde viena mokyklos laiku drauge, jos lelka visu kilogramu mazesnis uz mano klecka gime, o dabar jis pasivilo ir sveriam vienodai mirksiukas.gif Mums dar nera nei keturiu menesiu,o sveriam 8kg, gimem 3.8kg g.gif Siaip mes valgom tik MP ir tik is kruties, tai negaliu pasakyti kiek isvalgo, bet va drauge 3men lelyte maitina misinukais+ dar savo pienuko turi, tai vienu kartu ji savalgo 150ml misinio + dar papuly patraukia blink.gif O baseine viena mamyte pasakojo, kad jos 3men bernuzelis 200ml misinio valgo kas karta blink.gif O kodel jus tik 80ml? Negi tiek pakanka, nesijaucia alkana?
Ir siaip, misinukais maitinami vaikai anksciau pradeda valgyti kieta maista.
Mes nors valgom tik MP bet jau ragaujam vaisiniu tyreliu. Skustas obuoliukas ar bananas mums visai nepatinka. Uztat tyreles kuriose yra moliugo - tai megstam thumbup.gif Bandysiu duoti gerti ir sulciu, jas rekomendavo skiesti MP, tik bent jau musu gydytoja sake didesny kieky MP deti, nei 1:1, siule 10ml sulciu ir 30ml pienuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 21 lapkričio 2007 - 09:49
QUOTE(t_alina @ 2007 11 20, 22:35)
mano sunus gime 4500, triju menesiu buvo 7500, musu vaiku gyd. pasake kad pats laikas duoti morku sulciu ir paskanauti obuoliuko. kadangi jam labai patiko, tai nuo 3,5 men pradejom skanauti tyreles. nors pagrindinis maistas vis dar MP biggrin.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Mes gime viena diena. Malonu matyt jus! smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=laizanika,2007 11 21, 10:45]
Na bet misinio tai mazokai g.gif Jus ir svorio mazai priaugat. Matau kad mazutes gimet, bet va kartu su manim gimde viena mokyklos laiku drauge, jos lelka visu kilogramu mazesnis uz mano klecka gime, o dabar jis pasivilo ir sveriam vienodai mirksiukas.gif
Vakar buvom pas gydytoja svertis,pasakiau kad mazai valgo tai sako jei svoris auga ir vaikas sveikas bei linksmas vadinasi uztenka,daug ir nesvers nes as pati smulki esu (44 kg) ir tetukas nedidelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(t_alina @ 2007 11 20, 22:35)

labas vakaras, mamytes, auginancios 4 men. vaikucius:)
ir mano suneliui vakar suejo 4 men. Jau nuo 3,5 men. valgom obuoliu-morku tyreles. Geriam Hipp 1 kas 3 - 4 val. po 180 ml. NOrs gimem tik 2kg 310g, bet bendraamzius jau spejom pasivyti. Siai dienai sveriam jau lygiai 6 kg:)
sian vel lankemes pas gyd., tai liepe jau pradet pratint prie obuoliu koses (kuria irgi jau valgom_tik DUOK:)_) gerti po sauksteli sulciu, bet maniskiui kazko nelabai tos sultys (nei kriausiu+morku+obuoliu+j.serbentu+bananu)sad.gif(( jam labaiu prie sirdies ramuneliu, pankolio arbata, "Gera savijauta' arbatele is Hipp serijos:)
sian jau liepe pratint ir prie darzoviniu kosyciu_morkos, bulves.

beje, norejau, kad jei kuri jau maitinat darzoviu kosytem savo mazius, bukit geros,parasykit is ko gaminat ir kaip tas darzovines kosytes? aciu
O gal yra internete kokie adresiukai?
Atsakyti
na mano tinginukui 4men., 11d. bet jau valgom ivairias tyres tarp ju darzoviu (nelabai megsta, bet suvalgo), vaisines, obuoliukas ir slyvos labiausiai patinka. miegam ir ismiegam visa nakti bigsmile.gif nuo pat gimimo, aisku pasitaiko kad atsikelia viena karta nakti pavalgo ir toliau iki kokiu 8val., ryto sminga. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,mamytės,mums irgi 4 mėn ir 5 dienos.miegoti enam apie 22.00-23,00.mažylė išmiega visą naktį iki 8,00-9,00. MP maitinu tik 2 kartus į parą,o taip mišinuko 210gr suvalgo per vieną kartą.Dabar jau pradedam ragauti daržovienės,ir oboliuko po truputi. smile.gif
Atsakyti
Norėčiau pasakyti toms mamytėms, kurios rašo, kad mažokai kitų vaikučiai suvalgo - po 80ml, 120 ml. O kaip tam vaikeliui supilsi ???? mano taip valgė ir dabar kartais taip valgo, nors jau beveik 5 mėn esam. Ir sumaitinu pienuką tik miegančiai ir tik kas 4 val. na, o jei nemiegos tai valgys tik kas 6 - 7 val. visaip manipuliuoju, kad pavalgytumėm , kas 4 val. ir nėra nakties , nei dienos,(o išmiegotų kokias 10 val., bet žadinu ir maitinu ) tik kova už tai, kad vaikas daugiau pavalgytų. Ir apsoliučiai nerodo jokio noro valgyt. O stebuklas toks, kad mažoji valgo košes po 100 - 140 ml. Jau duopdu 2 kart dienoj. Ryte grūdų košytė, o vakarop- daržovių. dar valgom tyreles visokias po maitinimo desertui. Skanaujam obuoliuko gremžto ir banano. Viska vaikas valgo šaukštuku, o pienas jai baisiausias dalykas, nors vakarais kartais išgeriam po 180 ml. Ir augam mirksiukas.gif ( 4 mėn. svėrėm 7 kg.), o ka darysi, stebuklingu vaistu apetitui pagerinti nėra, o jau bandyta viskas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibai: 25 lapkričio 2007 - 01:19
sveikos mamyte,
Mums iskilo problemele g.gif. Sunelui 3,5 men. valgem misinelius, bet dabar ju nelabai norime 2.gif . Nezinau nuo ko pradeti primaitinti ir koks maitinimo planas turetu buti. O mano daktare sake kad dar reikia palaukti. Bet badu vaukucio marinti nesinori verysad.gif
Padekite mums mes nevilti!!!!
Atsakyti