Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(skaistė @ 2007 06 26, 08:53)
Sveikos  4u.gif
Ačiū visoms už sveikinimus wub.gif  4u.gif mano sveikatele tai kaip ir anksčiau  verysad.gif labai daug kas priklauso nuo maisto  doh.gif  dabar kai namie sedžiu kažkaip geriau, bet kai reikia kur nors eiti pas mane atsiranda didelių psichologinių problemų  verysad.gif
Lynkute, šaunu kad jau dirbi  thumbup.gif

sveikutes zinok skaiste mums ta pati problema isejimas is namu ,kai namie tai buna ramu kai reikia iseiti buna baime puolu i panika doh.gif
skaiste tu neturi skaipo nes tuo senu tai tipo raso kad nera tokio g.gif
Atsakyti
sveikos.atostogavau tai nebuvau prisijungus visai.sveikinu lynkute kad turi darba 4u.gif labai laukiau savo atostogu,ir s..... gavosi.streikavo zarnynas baisiai.galvoju atostogos tai atsigausiu,nu jo.....bijojau is namu iseit.dar i palanga vaziavom tai gerai kad gerai viskas baiges,bet savijauta tai kosmariska.bijojau net valgyt,tai beveik 3 dienas buvau nevalgius,ir prasidejo beprotiski pilvo skausmai,jokie vaistai nepadejo,atisgavau tik pradejus normaliai valgyt po keliu dienu,net naktimis nemiegodavau per skausmus,tai va nekokios buvo atostogos schmoll.gif vis galvoju ar kada nors pasveiksiu nuo tos ligos,kaip pasikeistu gyvenimas.o dabar niekur nenoriu,tiksliau bijau kur iseit,depresuojanti kazkokia.kaip as pavydziu sveikiem zmonem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 06 26, 19:29)
sveikos.atostogavau tai nebuvau prisijungus visai.sveikinu lynkute kad turi darba  4u.gif labai laukiau savo atostogu,ir s.....  gavosi.streikavo zarnynas baisiai.galvoju atostogos tai atsigausiu,nu jo.....bijojau is namu iseit.dar i palanga vaziavom tai gerai kad gerai viskas baiges,bet savijauta tai kosmariska.bijojau net valgyt,tai beveik 3 dienas buvau nevalgius,ir prasidejo beprotiski pilvo skausmai,jokie vaistai nepadejo,atisgavau tik pradejus normaliai valgyt po keliu dienu,net naktimis nemiegodavau per skausmus,tai va nekokios buvo atostogos  schmoll.gif vis galvoju ar kada nors pasveiksiu nuo tos ligos,kaip pasikeistu gyvenimas.o dabar niekur nenoriu,tiksliau bijau kur iseit,depresuojanti kazkokia.kaip as pavydziu sveikiem zmonem  verysad.gif

vargsyte ,tina zinok ir man tokiu dienu buna kai bijau kelti is namu koja,nes tik burbuliuoja spazmuoja ir tada jau tupiu wc doh.gif
vakar buvo visa diena uzkieteje viduriukai tai siandie galiu ir atsiimti g.gif
ir pas mane buna tokiu minciu kada as pasveiksiu g.gif
tina sakei kad sumazinai antidepresantus ir raminamus ar tik ne delto paumejimas,nes man taip buvo kai sumazinau tai buvo kosmaras doh.gif dabar vel geriu tokia pacia doze nes neimanoma kitaip schmoll.gif
Atsakyti
ka tik po darbo,baigesi gerai cool.gif aciu dievui ryte buvo baisiai uzkieteje viduriukai,noriu ir negaliu tai dar peskom turejau eiti iki darbo bet ten galas miesto tai pagrindas miskas tai ramiau jauciaus blush2.gif siti zarnynai tai koki keisti viena diena skysti kita vos padarau g.gif unsure.gif
vyras dar nori varyti prie juros bet nezinau kaip bus noriu bet ir baisoka unsure.gif
Atsakyti
tai va kad nelabai noriu prie tu raminanciu gryzt,nes jau kokius 4 metus geriau.as jau nervuojos nes pasake kad kita savaitgali i druskininkus vaziuosim,tai net nezinau ka cia daryt,is tos baimes net nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 06 27, 19:19)
tai va kad nelabai noriu prie tu raminanciu gryzt,nes jau kokius 4 metus geriau.as jau nervuojos nes pasake kad kita savaitgali i druskininkus vaziuosim,tai net nezinau ka cia daryt,is tos baimes net nenoriu  doh.gif

va va tokia pati situacija buvo praeita savaite ,vyras vaziavo i vandens parka o as del tos pacios priezasties atsisakiau verysad.gif
tina o kiek tau metu jai nepaslaptis blush2.gif ? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 27 birželio 2007 - 19:41
QUOTE(lynkute @ 2007 06 27, 16:37)
ka tik po darbo,baigesi gerai  cool.gif aciu dievui ryte buvo baisiai uzkieteje viduriukai,noriu ir negaliu tai dar peskom turejau eiti iki darbo bet ten galas miesto tai pagrindas miskas tai ramiau jauciaus blush2.gif siti zarnynai tai koki keisti viena diena skysti kita vos padarau g.gif  unsure.gif
vyras dar nori varyti prie juros bet nezinau kaip bus noriu bet ir baisoka unsure.gif

su autobusu, ar su savo automobiliu? jei su autobusu, tai už jokius pinigus nevažiuočiau fear.gif nes vairuotojas neleidžia į auto wc dry.gif (prisimenu, kaip seniau važinėdavau be jokių problemų prie jūros ir t.t. su atobusu verysad.gif ech...), o jei su savo automobiliu, tai tikrai važiuočiau rolleyes.gif atsėdi kelis kartus wc, įkali raminamųjų ir imodium, ir pirmyn smile.gif vis tiek savas žmogus, vien dėl to ramiau.

tina, su druskininkais daryčiau taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Rekomenduoju pagerti maisto papilda man labai jis padejo, dar kartais jauciu stresa ir suskausta pilva, bet pagaliau dziaugiuosi ir vel gyvenimu - skirtumas tik tas, kad kaip suprantu jums daug blogiau nei man buvo, bet isbandykit gal ir jums pades - pakenkt tai tikrai nepakenks, nes is naturaliu zoleliu ir vaisiu, man ji rekomendavo viena gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 06 27, 21:47)
su autobusu, ar su savo automobiliu? jei su autobusu, tai už jokius pinigus nevažiuočiau fear.gif nes vairuotojas neleidžia į auto wc dry.gif (prisimenu, kaip seniau važinėdavau be jokių problemų prie jūros ir t.t. su atobusu verysad.gif ech...), o jei su savo automobiliu, tai tikrai važiuočiau rolleyes.gif atsėdi kelis kartus wc, įkali raminamųjų ir imodium, ir pirmyn smile.gif vis tiek savas žmogus, vien dėl to ramiau.

tina, su druskininkais daryčiau taip pat mirksiukas.gif

su savo masina apie autobusus nei kalbos nera,zinai raminamus geriu kiekviena diena taipat ir antidepresantus bet kartais ir su jais ciudu buna g.gif
Atsakyti
Dar kai jauciat, kad blogai jums, isgerkit kelias aktyvintos anglies tabletes, praeis pilvo putimas ir viduriavimas mirksiukas.gif o kartu jausites saugesnes, nes cia daugiau psichologine problema nei kad zarnyno problema 4u.gif
Atsakyti
ta papilda kur liutuke siulo, mano mama nuo persalimo gere reiks paklaust gal zarnyno veiklai padejo lotuliukas.gif deja, kai liga letine kaip mums, angliukai nelabai ir padeda...tai mergaites jei su masina tai nebijokit varykit, nereikia del tos ligos atsisakyt visu gyvenimo malonumu thumbup.gif zinau, kad per save sunku per lipt, bet kartais reikia 4u.gif
Atsakyti
su masina tai sumasina bet kai vaziuoji autostrada tai irgi nekas kur stoti kai ten negalima g.gif ,buvo pernai kai varem i palanga anksti ryte ir uzejo noras o nera kur tai visa laime kad degaline buvo netoli tongue.gif o taip tai ka masinoj prie vyro biggrin.gif nu jau butu virs visko schmoll.gif tokiais dalykais man ir prie vyro butu geda .....
Papildyta:
QUOTE(lynkute @ 2007 06 28, 12:57)
su masina tai sumasina bet kai vaziuoji autostrada tai irgi nekas kur stoti kai ten negalima g.gif ,buvo pernai kai varem i palanga anksti ryte ir uzejo noras o nera kur tai visa laime kad degaline buvo netoli tongue.gif o taip tai ka masinoj prie vyro  biggrin.gif nu jau butu virs visko schmoll.gif tokiais dalykais man ir prie vyro butu geda .....

kristukssss ir perlipi per save reikia i darba cia vis noris i wc ir ka daryt eini. ax.gif
Atsakyti