QUOTE(lynkute @ 2007 03 24, 10:26)
sveikutes
kaip sekasi?

As tai vakar vakare prigeriau kmynu arbatos ,man ji labai patinka tai siandie taip viduriai uzkietejo

nezinojau kad ji kietina vidurius

o gal siaip nuo kazko

,paskaiciau tai tipo tvarko virskinima apie zarnyna nieko neparasyta

nu tai gal virskinima ir sutvarke

....
kur katalike dingusi

?ir kitos mergaites uzeikit pasipasikokit kaip sekasi dazniau pasiilgau bendravimo.....
as dar čia

kuo mažiau galvoju, tuo geriau. man taip atroso

tai dažnai ir nežiūriu. ale kristuksss išvardino tuos maisto produktus, kurių kaip tik nepatartina valgyti, ar aš kažko nesupratau?

nes nuo jų pučia vidurius kaip tik, nes tas maistas pūna organizme. o dėl kmynų arbatos, tai žinau, kad teoriškai turėtų padėti, tai aš ją seniau labai mėgdavau, bet labiau ji man psichologiškai padėdavo o ne fiziškai

o dėl šlapimo pūslės tai pas mane irgi nepyragai. naktį tai tik kartą einu. bet jau kai kur nors važiuot reikia, tai būna, nespėju lakstyti. keisčiausiai, kad kartais toks noras labiau nervinis, tai tada ne taip jaudinuosi, o kartais tiesiog nesuprantu, iš kur čia tiek daug imasi to šalpimo

o vandens tai tik lašą būnu išgėrusi su vaistais. nu bet aš čia dar sau nenoriu pripražinti kaip didelės problemos, taip geriau
o šiaip tai mokslai sugriuvo visi į vieną krūvą

ir dar po savaitės su puse mano vestuvės

bet jos tokios nedidukės - kuo mažiau nervų, tuo geriau
Papildyta:
p.s. kristuksss, tai gerai dar, kad tau tik rytais su viduriais negerai. žinok, pačioj pradžioj man irgi taip buvo. tik rytais. bet čia gal labiau dėl aplinkybių - bijojau, kad užsinorėjus neturėsiu kut nueiti, nes taip anksti dar jokie tulikai nedirba ar parduotuvės. o paskui, kai realizavau (pati ant savo durnos galvos

), kad čia nuo laiko nelabai daug priklauso, greičiau nuo įtampos, tai nervintis dar daugiau pradėjau ir pasidarė nuolatinė ta problema