Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

labutis 4u.gif

Nyka o as sarasuose esu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 10 04, 09:45)
labas rytas, galu gale turiu daugiau info apie "Oziuku akademija".

Teveliu, auginanciu oziukus, grupe-seminaras-burelis biggrin.gif  prasides spalio 17 diena ir vyks kiekviena treciadieni iki lapkricio 28 dienos (7 susitikimai).
Viskas vyks Svitrigailos g. 11B - Naujamiescio verslo centro - konferenciju salyteje "nuliniame" aukste 19:00 val-20:30 val.
Oziuku akademijos kaina - 70 Lt uz visus kartus.

Dabar AZ zinutemis pranesiu visoms/visiems kurie norejo, domejosi, taciau butu puiku jei galeciau jau sudaryti tikra uzsiregistravusiu ir lankyti pasiryzusiu sarasa (iki 12 zmoniu max).

Jei kyla kokiu klausimu - prasau rasykit cia arba skambinkit 869882897.
Dominyka
P.S. Esant didesniam norinciuju skaiciui manau butu galima formuoti analogiska grupe antradieniais.

QUOTE(Nyka @ 2007 10 08, 10:22)
dar yra kelios vietos i grupe  mirksiukas.gif

noreciau sudalyvauti, parasiau AZ
Atsakyti
Labas rytas,

treciadienio grupe yra pilnai suformuota.
Norintys/cios gali registruotis antradieniais. Jei susirinks bent 10 tevu - darysim susitikimus antradieniais tuo pacius metu, toj pacioj vietoj kaip ir treciadienio grupe. Pradzia butu spalio 23 d.

QUOTE(Velaura @ 2007 10 05, 11:53)
Aš registruojuosi į ožiukų akademiją  ax.gif 
BŪtinai lankysiu, nors jei bus galimybė man geriau tinka antradienis.  smile.gif

Velaura, tu kolkas irasyta i treciadienio grupe, taciau galima tave kelti i antradienine, jei tau bus taip patogiau ? g.gif

QUOTE(Tuoj @ 2007 10 08, 11:43)
Sorry, zinuteje nusisnekejau, parasiau "antradieni arba ketvirtadieni", norejau parasyti "antradieni arba treciadieni" - man abi dienos tinka smile.gif Jei treciadieniu grupe anksciau pradeda, gal tada ten?

Tuoj, irasau tave i antradienius, ok ?

QUOTE(Kajaus mama @ 2007 10 11, 12:52)
Nyka o as sarasuose esu?  g.gif

Na ne - i AZ neatsiliepei tai ir nerasiau. Jei noretum - prasau i antradienio grupe.

QUOTE(arulis @ 2007 10 11, 14:04)
noreciau sudalyvauti, parasiau AZ

taip pat siulau antradienius 4u.gif

Sata, minejau, kad tavo vyras antradieniais eitu - ar irasyt ?
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 10 12, 08:16)
Labas rytas,

treciadienio grupe yra pilnai suformuota.
Norintys/cios gali registruotis antradieniais. Jei susirinks bent 10 tevu - darysim susitikimus antradieniais tuo pacius metu, toj pacioj vietoj kaip ir treciadienio grupe. Pradzia butu spalio 23 d.
Velaura, tu kolkas irasyta i treciadienio grupe, taciau galima tave kelti i antradienine, jei tau bus taip patogiau ?  g.gif
Tuoj, irasau tave i antradienius, ok ?
Na ne - i AZ neatsiliepei tai ir nerasiau. Jei noretum - prasau i antradienio grupe.
taip pat siulau antradienius  4u.gif
Sata, minejau, kad tavo vyras antradieniais eitu - ar irasyt ?

irasykite mane i antradienio grupe. aciu
Atsakyti
"Oziuku akademijos" treciadienio grupe jau pilnai suformuota ir pradeda darbus spalio 17 d.
Tuo tarpu tokia pati grupe vyks ir antradieniais nuo spalio 23 d. Dar yra laisvos 4-5 vietos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau užsiregistruoti į antradienio grupę, jei dar yra laisvų vietų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 10 13, 10:08)
"Oziuku akademijos" treciadienio grupe jau pilnai suformuota ir pradeda darbus spalio 17 d.

Nieks nesikeicia ????? ax.gif Nei laikas, nei susitikimo vieta ????? cool.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na vat turim kokia idomia situacija - dvi moterys is treciadienio grupes nori pereiti i antradienio grupe. Taigi lieka 2 laisvos vietos siam treciadieniui. J
ei norinciu neatsiras - teks pavelinti treciadienio grupes pradzia viena savaite doh.gif , nes reikia 10 zmoniu,i grazus komandinis darbas.

gal kas is antradieniu nori lankyti treciadieniais ?

Dar truksta keletos zmoniu i antradienio grupe - gal mamu vyrai, drauges ar pan noretu g.gif
Atsakyti
Treciadienio grupei reikalingas dar vienas narys. Jei neatsiras - gal nieko baisaus, manau pradesime rytoj ir be jo/jos.

Tuo tarpu spalio 23 d. grupei truksta dar 4 zmoniu. Kol ju nesurinksim, grupes nepradesim, nes 10-12 zmoniu butu optimalu 4u.gif

mano sarase yra dar dvylika kazkada sioje temoje rasiusiu moteru, kurios prase itraukti jas i naujai formuojama grupe, nes labai noretu. Taciau dabar i AZ neatsiliepia g.gif Jei kartais dabar ilystumete ir noritumete uzsirasyti - prasau nedelskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 10 16, 14:09)
Treciadienio grupei reikalingas dar vienas narys. Jei neatsiras - gal nieko baisaus, manau pradesime rytoj ir be jo/jos.

Tuo tarpu spalio 23 d. grupei truksta dar 4 zmoniu. Kol ju nesurinksim, grupes nepradesim, nes 10-12 zmoniu butu optimalu  4u.gif
mano sarase yra dar dvylika kazkada sioje temoje rasiusiu moteru, kurios prase itraukti jas i naujai formuojama grupe, nes labai noretu. Taciau dabar i AZ neatsiliepia  g.gif Jei kartais dabar ilystumete ir noritumete uzsirasyti - prasau nedelskite  4u.gif

Sveikute Nyka, sesuo uzrode nuoroda, tai labai skubu prisiregistruoti. Noreciau antradieniais, bet galiu ir treciadieniais, tik tiek,kad siandien prisijungti negaleciau ax.gif
Parasyk, prasau, prie kuriu mane jungi?
Ir apmokejimas tau geriau grynais ar pavedimu i banko saskaita?
Atsakyti
Tai siandien jau susitinkam. Laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau stoviu eilutėj nuo spalio 23d 4u.gif
Atsakyti