Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

Kauno, Šiaulių, Klaipėdos mamyčių dėmesiui.

Jei susirinktų norinčių sudalyvauti intensyviuose kursuose "Auginkime laimingus vaikus", galima būtų organizuoti du susitikimus po pusdienį dvi dienas iš eilės smile.gif

Ramunė
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2009 05 24, 17:22)

Jei susirinktų norinčių sudalyvauti intensyviuose kursuose "Auginkime laimingus vaikus", galima būtų organizuoti du susitikimus po pusdienį dvi dienas iš eilės smile.gif

Ramunė

tikrai domintu ,jei tikrai bus prasau informuoti kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2009 05 24, 15:22)

Ramunė

Mane irgi domintu,laukiu ziniu kada bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2009 05 24, 15:22)

Ramunė

Ir mane domina, tikrai noreciau sudalyvauti!!!!!! thumbup.gif
P.S. Jeigu nebutu sunku, gal i AZ galetumete parasyti ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi domina seminaras Klaipedoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 05 26, 22:04)
tikrai domintu ,jei tikrai bus prasau informuoti kada  smile.gif

Būtinai informuosiu smile.gif

QUOTE(Jelena @ 2009 05 28, 21:46)
Mane irgi domintu,laukiu ziniu kada bus mirksiukas.gif

Oki doki smile.gif

QUOTE(Angel99 @ 2009 05 29, 12:22)
Mane irgi domina seminaras Klaipedoje smile.gif

Mielai atlėksiu prie jūros smile.gif

Iki

Ramunė
Atsakyti
taip ir ožkytė mano užaugs belaukiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2009 05 24, 14:22)

Ramunė

Mane domina Vilniuje arba Kaune rugpjucio men, gal bus?
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2009 05 23, 16:49)
Sveiki  4u.gif

Organizuojami pažangaus auklėjimo kursai mamytėms ir tėveliams
„AUGINKIME LAIMINGUS VAIKUS“.
Kursų vadovė aš - mama ir psichologė Ramunė.

sveika,
na, pirma reakcija atradus kitą skelbimą mano sukurtoje temoje buvo pyktelėjimas, sakau gal vertėtų registracijas daryti atskirai lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Kita vertus aš visiškai savo mažytę ožiukų akademiją apleidau pastaruoju metu, kad net baisu. Visgi pokyčių yra ir netrukus visa info bus atskirame puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2009 05 24, 17:22)

Ramunė

Labai domina Klaipedoj jei bus!!! 4u.gif
Atsakyti
labai domina sie kursai. kada planuojat daryti Kaune? butinai prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 03 01, 20:00)
pries tai vedziau grupes "mamos ir mazylio" centre, bet dabar patalpos uzrezervuotos pusmeciui  doh.gif  doh.gif  Tai vat blaskausi, ieskau kur galeciau surinkti "mamu mokyklele" blush-anim-cl.gif

Planuoju pradeti ne anskciau kovo 19-tos, bus karta savaitej, bet tikrai ne penktadieni, ir truks nuo 19 iki 20:30 val.

Crista, galiu pasidometi kur vyksta mamu grupes Klaipedoje - net neabejoju, kad yra. Greiciausiai kazkiek mokamos, bet grupine terapija visuomet yra pigesne uz asmenine. Jei suzinosiu - brukstelsiu cia  mirksiukas.gif

gaila ,kad kaune nevyksta verysad.gif nes labai reike pagalbos su sunumi .
Atsakyti