Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

QUOTE(tavi @ 2007 06 20, 06:54)
Mergaitės, toms kuriom nesigavo lazanja. Nevirkit lakštų iškarto visų. Dedat mėsos padažo sluoksnį, ant jo tiesiat lazanjas tik palaikytas verdančiam vandenyje ir tik tiek, kiek reikia sluoksnui. dedat baltą padažą, sūrį ir vėl sluoksniuojat. Paskutinis sluoksnis yra balto padažo ir jis turi būti užteptas , kad nesimatytų lazanjos. Tik tada nebus sausa lazanja.


O koks tas baltas padazas? blush2.gif

Ana diena valgem pirktine lazanija, tai MB pavalge ir sako: taip ir nesupratau ar pavalges esu:) Sakiau reiks paciai geriau padaryti, tai nors gal sotesne gausis, o ir paeksperimentuot galesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 06 20, 16:26)
O koks tas baltas padazas?  blush2.gif

Ana diena valgem pirktine lazanija, tai MB pavalge ir sako: taip ir nesupratau ar pavalges esu:) Sakiau reiks paciai geriau padaryti, tai nors gal sotesne gausis, o ir paeksperimentuot galesiu biggrin.gif

bešamelio padažas
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 20, 16:26)
bešamelio padažas

blush2.gif o kas tai yra blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 06 20, 17:43)
blush2.gif  o kas tai yra  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

na toks padažas laugh.gif
iš miltų ir pieno, plius sviestas miltų apkepimui
va radau tiksliau:
Bechamel padažas gaminamas taip : Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami
miltai, tada palaipsniui, nuolat maišant pilamas pienas. Padažas
pagardinamas muskatu ir nuolat maišant užvirinamas. Keletą minučių
pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 20 birželio 2007 - 19:28
QUOTE(Dasha @ 2007 06 20, 20:26)
na toks padažas laugh.gif
iš miltų ir pieno, plius sviestas miltų apkepimui
va radau tiksliau:
Bechamel padažas gaminamas taip : Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami
miltai, tada palaipsniui, nuolat maišant pilamas pienas. Padažas
pagardinamas muskatu ir nuolat maišant užvirinamas. Keletą minučių
pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.

tu matai, kaip mandrai jis vadinasi blink.gif o mes visą gyvenimą tokį gaminam ir vadinam jį cepelininiu padažu tongue.gif biggrin.gif dabar jau visiem įrodinėsiu, kad beshamelio padažu vaišinu thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif kepsiu kugeli su sparneliais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lorespa @ 2007 06 21, 10:26)
ax.gif kepsiu kugeli su sparneliais. biggrin.gif

tai kepsiu kugelį su sparneliais blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kepsiu desreliu saslykus (pagal Sonatina jei neklystu) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 06 20, 18:26)
O koks tas baltas padazas?  blush2.gif

Ana diena valgem pirktine lazanija, tai MB pavalge ir sako: taip ir nesupratau ar pavalges esu:) Sakiau reiks paciai geriau padaryti, tai nors gal sotesne gausis, o ir paeksperimentuot galesiu biggrin.gif

Pagal mano receptą tikrai pavalgys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 06 21, 08:30)
tai kepsiu kugelį su sparneliais blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Skanaus!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pietums su vaikais pasikepėm rūkytų dešrelių,išviriau ryžių,pamarinavau svogūnų,ir su daržovių salotom....vakarienei dar mąstau g.gif ,turiu užsilikusios varškės,turbūt apkepą kepsiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lorespa @ 2007 06 21, 13:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Skanaus!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

dėkui bigsmile.gif , jau kugelis garuoja ir MB laukia bigsmile.gif o kveeeeepia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

skanaus ir jums biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti