QUOTE(Dasha @ 2007 06 18, 12:19)
pasakok ka dar desi. as kazkaip nedristu vis tos lazanjos kept.. nemoku su tais lapais elgtis
aš tai jau su lazanija eksperimentuoju eksperimentuoju ir eksperimentuoju, receptukai visoki visokiausi.
Vakarykštis buvo toks pusiau vegetarinis

tai va, supjausčiau tas dvi vištienos šlauneles ir pakepinau su prieskoniais, tada supyliau ant jų šaldytą daržovių mišinį ir dar apkepinau/patroškinau (aš paprastai nupilu nuo mėsos atsiradusius riebalus ir pilu karštą vandenį arba sultinį).
paskui kitoje keptuvėje truputį apkepinau svogūnųs su sūdytais numirkytais grybais.
Tada sluoksniavau skardoje:
1.išklojau skardą lakštiniais makaronais (tom plokštelėm specialiom)
2.sudėjau vištieną su daržovėm
3.vėl makaronai
4.grybai
5.makaronai
6.užtarkavau sūrio, palaisčiau tomato padažu.
pripyliau į skardą sultinio tiek, kad beveik apsemtų visą gaminį, uždengiau folija, kad gerai troškintųsi ir kepiau įkaitintoje orkaitėje, kol makaronai tapo minkšti. tada dar reikia palaikyti truputį, kad sultinys labiau susigertų ir... skanaus
kiti taupūs ir įdomūs jau išmėginti įdarai: faršas su kepintom morkom, grūstos virtos bulvės su pakepintais lašinukais ir svogūnais (tik tada reikia padažo kaip cepelinams)
tai skanaus