QUOTE(Dasha @ 2007 06 20, 18:26)
na toks padažas 
iš miltų ir pieno, plius sviestas miltų apkepimui
va radau tiksliau:
Bechamel padažas gaminamas taip : Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami
miltai, tada palaipsniui, nuolat maišant pilamas pienas. Padažas
pagardinamas muskatu ir nuolat maišant užvirinamas. Keletą minučių
pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.

iš miltų ir pieno, plius sviestas miltų apkepimui
va radau tiksliau:
Bechamel padažas gaminamas taip : Ištirpinamas sviestas, jame apkepinami
miltai, tada palaipsniui, nuolat maišant pilamas pienas. Padažas
pagardinamas muskatu ir nuolat maišant užvirinamas. Keletą minučių
pavirinamas. Padažas turi būti truputį skystesnis už kondensuotą pieną.
Oj kaip aciu


Aciu.. aciu.. aciu..
