QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 06 27, 14:49)
o tu dirbi?nes ziuriu daug laiko praleidi gamindama,prasom placiau papasakot apie tuos zuvies kepsniukus ir makaronu varskes apkepa.o kaip naminiu bandeliu noreciau
dabar atostogose,bet kai ir dirbu daug gaminu,nes šeimyna nemaža,ir jei pirktume gatavą prapultume...vyras mano pirktinio nemėgsta,tai mūsų susitarimu, jis kai gali daugiau daro buities darbų,o aš jau tada kepu pyragus...žinoma būna kai jis dirba,tada tik prabėgom kažką darau....bet stengiuosi ,bent porą kartų dienoje pati viską daryti.....
na,žuvį tai turbūt jau čia dauguma yra darę,atrodo iš forumo aš ir pati tą receptą gavau...nepamenu tik kur perskaičiau,šiek tiek tik pagal save darau gal....žuvies file supjaustau gabaliukais(apie 05,kg),tada 2 kiaušinius įmušu,prieskonių,kokius 4 š. majonezo,daug svogūnų(kas mėgsta),truputį fermentinio sūrio(nebūtina),ir porą š. miltų,išmaišau ir dedu šaukštu į įkaitintą keptuvę

...mums išeina pavalgyt sočiai ir kitą diena tėčiui į darbą dar lieka
makaronų apkepas irgi jau kitoks nei orginalas(šitą radau kažkokiam žurnale)....išverdu makaronus(bile kokius,svarbu stambesnius),tada varškės 0,5 kg išsuku gerai su cukrumi ,kokiais dviem kiaušiniais,vanilinu,galima razinų įdėt,ir tada dėti sluoksniais į skardą išteptą sviestu,bet aš dažniausiai tai viską išmaišau ir supilu,ant viršaus užpilu kiaušiniu išplaktu su cukrumi(ten dar barstosi sūris,bet man jis netiko čia

),kepu irgi iš akies,gal apie pusvalandį,jei netingiu padarau sviesto grietinės su cukrumi padažiuką
pataupymui,tai perku kai būna kokia akcija margariną,tai jis man tinka kai reikia skardeles ištepti arba naudoju kepiniams vietoje lydyto sviesto(ne kaži kas,ale per laiką jei didelį margarino perku,labai susitaupo)