vakar buvo pica, pagaminta is visko, ka radau saldytuve
buvo skanu
Mes kepem kugeli i asotelius ,tai isejo cieli 6
,o desertui atsigaivinti buvo zele.ieskojau visur baltu saltibarsciu su rugstynem recepto ,bet neradau
QUOTE(violete @ 2007 05 30, 07:06)
Mes kepem kugeli i asotelius ,tai isejo cieli 6
,o desertui atsigaivinti buvo zele.ieskojau visur baltu saltibarsciu su rugstynem recepto ,bet neradau 
mano mama darydavo panasiai kaip raudonus, tik dedavop virtas rugstynes ir, jei truksta, rugsteles.
Zodziu, ingridientai tie patys: rugpienis/kefyras, krapai, svogunlaiskiai, virtos rugstynes, agurkas, druska, pipirai, rugsties (jei reikia), ji dar skiedzia viska virintu vandeniu ir kartais ideda virta kiausini (kai turi po ranka).
Papildyta:
šiandien dar liko kopūstų sriubos,o ką antro padaryt nežinau...turiu likusių nuo vakar bulvių ir dar šaldytos tešlos....gal dar kažką iki vakarienės sumąstysiu...yr idėjų?
QUOTE(bjaurybe @ 2007 05 30, 10:45)
šiandien dar liko kopūstų sriubos,o ką antro padaryt nežinau...turiu likusių nuo vakar bulvių ir dar šaldytos tešlos....gal dar kažką iki vakarienės sumąstysiu...yr idėjų? 
daryk ant saldytos teslos pado pica
QUOTE(SilRa @ 2007 05 30, 11:21)
aną sykį ,kai dariau,tai tose vietose,kur uždėjau majonezo,tai neiškilo kažkodėl
[/quote]
gali bulves pakepint su desra ir uzmust kelis kiausinius mums tai labai patinka.arba as pasidaryciau vokiskas salotas(virti kiausiniai+bulves+marinuoti agurkeliai) arba man vakarienei labai patinka pjaustytos bulves,daug prieskoniu ir viska ismaisyt su grietine ir valgau
[/quote]
gali bulves pakepint su desra ir uzmust kelis kiausinius mums tai labai patinka.arba as pasidaryciau vokiskas salotas(virti kiausiniai+bulves+marinuoti agurkeliai) arba man vakarienei labai patinka pjaustytos bulves,daug prieskoniu ir viska ismaisyt su grietine ir valgau
[quote=Lalaila_Vln,2007 05 30, 11:55]
[/quote]
[/quote]
ai..su salotom gal nesikankinsiu,praeis ir bulbės su dešra,pripjaustysiu dar daug svogūnų laiškų ir bus gerai
[/quote]
[/quote]
ai..su salotom gal nesikankinsiu,praeis ir bulbės su dešra,pripjaustysiu dar daug svogūnų laiškų ir bus gerai
[/quote]
tikrai bus skanu
o as ka tik valgiau makaronu su desryte ir suriu.likau desrytes gabaliuka,tai ji pakepinau uzpiliau ant makaronu siek tiek surio uztrakavau ir ikisau minutei i mikrobangine ir vsio.buvo labai skanu ir sotu
ir mesytes nereikejo ismest
[/quote]
tikrai bus skanu
QUOTE(lorespa @ 2007 05 30, 15:45)
kaip skanu
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 05 30, 15:52)