QUOTE(Pireja @ 2007 07 03, 17:10)
Buk gera, isduok recepta. Turiu visa skardine abrikosu dzemo, nezinau, kur sunaudoti.
200g sviesto,4 v.š. cukraus,2 kiaušiniai,viską gerai išsukti,tada dedu 1 a.š. sodos(nugesinti actu),vanilino.Skardą pabarstau miltais ir iškloju tešla.Idarui uždėjau ką nori galima dėti
Papildyta:
QUOTE(SilRa @ 2007 07 04, 07:11)
taip, nes MB vakare valgo praktiškai vienintelį normalų dienos valgį

o aš tuos pačius cepelinus suvalgiau vakarienei 19h

čia tas "lengvesnis" cepelinų variantas - ne iš tarkuotų bulvių, o iš varškės, manų ir krakmolo
prašom receptuką

,turėjau kažkada iš žurnalo išsirašius,bet taip ir nepadariau...kažkaip nesiderino man viskas
vakar bobutė atnešė varškę,bet tokia rūgšti

....tai padaryčiau cepelinus dietinius
šiandien pietums šeimynai palikau vakarykštės sriubos ir likusio plovo,kai gryšiu kepsiu lietinius su varške,kadangi rūgšti,tai nupirksiu bananų ir sutrinsiu,tai bus dviem dienom
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 03, 17:39)
Bjaurybe,gaminau tripiniuoti pyraga,dejau vysniu uogiene,pavyko puikiai

tikrai skanu,pigu ir greita