QUOTE(seava @ 2008 04 07, 18:17)
sveiki 
as su tom pacio bedom turbut.... ar imanoma kaip nors apgaut programa
Parsisiunciau PS , bet tik menesiui, gal kas zinote vaistuku, kad nedingtu po menesio man ji
Parsisiunciau PS , bet tik menesiui, gal kas zinote vaistuku, kad nedingtu po menesio man ji
QUOTE(Rudaakė @ 2008 04 25, 10:35)
sveiki 
kokia versija parsisiuntei?
QUOTE(Rudaakė @ 2008 04 26, 14:06)
gal kas nors zinot is kur gauti Adobe Photoshop CS3 koda?
cs2 turiu jai reiks kam
QUOTE(meile0409 @ 2008 04 26, 14:00)
gal kas nors zinot is kur gauti Adobe Photoshop CS3 koda?
Is www.mininova.org parsisiunciau Adobe Creative Suite 3 Master Collection. Jame yra Photoshopas CS3 ir kitos geros programeles (kodai taip pat
QUOTE(Lion @ 2008 04 27, 00:09)
Is www.mininova.org parsisiunciau Adobe Creative Suite 3 Master Collection. Jame yra Photoshopas CS3 ir kitos geros programeles (kodai taip pat
)
tai cia jame vienam viskas buvo ta kur siunteisi?
QUOTE(Edeva @ 2008 05 17, 12:25)
žinau
QUOTE(Edeva @ 2008 05 17, 13:25)
geras ten tas xforumas ten daug visko labai
Sveikos mamkos
Jetus kaip nooooriu fotošopo.. perskaičiau šitą temutė, dar kitas perverčiau kur apie fotošopą, bet tokia iš manęs kompiuterastė kad pusės net nesupratau ką rašot..
Gal galėtumėt įmesti linką ir trumpai ir be terminų paaiškinti kaip jį parsisiųst. Kantrybės turiu, angliškai suprantu, susikrapštyčiau kaip nors
Jetus kaip nooooriu fotošopo.. perskaičiau šitą temutė, dar kitas perverčiau kur apie fotošopą, bet tokia iš manęs kompiuterastė kad pusės net nesupratau ką rašot..