Įkraunama...
Įkraunama...

"Paparčio" pradinė mokykla

Jungiuosi prie laukiančių informacijos apie ketvirtokėlių mokytojas ax.gif
Atsakyti
Sveikos ir as jungiuosi prie laukianciu informacijos apie ketvirtoku mokytojas 4u.gif
Papildyta:
bandysiu savaitgali pasiklausinet tetos apie sios mokyklos mokytojus, ji testuoja pradinukiu mokytojas tai jas zino, gal ka patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(feruska @ 2013 02 21, 11:19)
Sveikos ir as jungiuosi prie laukianciu informacijos apie ketvirtoku mokytojas  4u.gif
Papildyta:
bandysiu savaitgali pasiklausinet tetos apie sios mokyklos mokytojus, ji testuoja pradinukiu mokytojas tai jas zino, gal ka patars  mirksiukas.gif

būtų puiku..labai aktualu ir man rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamos bijau ka sakyt jei kam nepatiks liksiu kalta, bet man rekomendavo Cistoviene Jolita. Ji sake stengiasi, kad vaikas kuo daugiau ismoktu, o jei domintu mokytoja kuri rupintusi vaiko komfortabilumu reiktu rinktis kita tik nezinau kuria
Atsakyti
Direktorė nelabai leidžia rinktis
Atsakyti
QUOTE(Fatal @ 2013 03 25, 14:56)
Direktorė nelabai leidžia rinktis

Man irgi per pokalbi del priemimo taip pasirode, kad apie mokytojo pasirinkima geriau nesakyti smile.gif
Papildyta:
Bandysiu sia savaite eiti pas direktore del mokytojos pasikalbet g.gif Nors man ji pasirode labai savotiska
Atsakyti
Noriu paklausti koks mokinių skaičius klasėse? ir kaip popamokinė veikla?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 03 25, 17:53)
Noriu paklausti koks mokinių skaičius klasėse? ir kaip popamokinė veikla?

Klases kiek zinau nera mazos, o po pamokine veikla tai surasyta atmintinej, nebent dar neneset dokumentu. Yra visa muzikis ugdymas (sokiai, dainavimas), sporto lyg du bureliai, sachmatu uzsiemimai.
Papildyta:
QUOTE(feruska @ 2013 03 25, 19:10)
Klases kiek zinau nera mazos, o po pamokine veikla tai surasyta atmintinej, nebent dar neneset dokumentu. Yra visa muzikis ugdymas (sokiai, dainavimas), sporto lyg du bureliai, sachmatu uzsiemimai.

Ka reiskia rasyti kalbant telefonu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi eisim į šią mokyklą. Šiaip girdėjau kad geriau nepatekti pas tą vyrą(pamiršau vardą), nes vaikai grubūs tampa..nwžinu kiek tiesos, bet dukros aukėtoja taip sakė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2013 03 25, 20:17)
Mes irgi eisim į šią mokyklą. Šiaip girdėjau kad geriau nepatekti pas tą vyrą(pamiršau vardą), nes vaikai grubūs tampa..nwžinu kiek tiesos, bet dukros aukėtoja taip sakė  unsure.gif

Kiek skaiciau vyras pernai pasieme pirmokus 4u.gif Nors as girdejau, kad jis labai geras, matyt kiek tevu, kiek vaiku tiek nuomoniu
Atsakyti
o norint papult i sia mokykla, girdejau reikia lankyt pamokeles paruosiamukams, tai yra metus pries pirma klase. cia tiesa?
Atsakyti
mes bent nelankem jokiu pamokeliu, birzelio menesi kaip ir visur bus dvi dienos kai vyks pamokeles ir viskas
Atsakyti