Įkraunama...
Įkraunama...

"Paparčio" pradinė mokykla

Aš su tokiu klausimu, gal kam ir keistu, bet gal kuri jau būsit susidūrusi. Pagal gyvenamą vietą mum priklauso Paparčio. Ar gali jie mūsų nepriimti į pirmą klasę, motyvuodami, kad vietų nėra? Tiesiog vis dar tvarkomės visokius dokumentus, nes eisim 6 m, todėl ten dar jokių prašymų nenunešta.
O kitos mokyklos gali nepriimti, nes nepriklausom pagal vietą.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2013 04 18, 10:22)
bet aš vistiek nesuprantu, kaip vienos mokyklos sugeba susiremontuot, normalius suolus pastatyt, o kitose reikia viską tėvam pirkti metai iš metų. Dėl vaikų iš vienos grupės irgi liūdnuma. Mūsų grupė daržely labai draugiška ir labai vieni prie kitų prisirišę, labai stiprus jų paruošimo lygis (turim nuostabią auklėtoją  wub.gif  ). Tad ir toliau norėtųsi , kad jie visi kartu būtų, o čia prašom  doh.gif

Tai mes pirmoj klasėj suremontavom, po dviejų metų klasę mums pakeitė, tiesiog mažiau vaikų, tai gavo mažesnę klasę.
O dėl to kartu / nekartu, tai tikrai atrodo kad specialiai daro, kad būtų nekartu ir mokytojos pasirinkti negalima.
Dėl darželio tai taip gaila.... ypač skirtis su auklėtoja. Ir paruošimas tai superinis.

Kaip sako mano sūnus, mamyte, tikiuosi, kad sesė papuls pas naują mokytoją, nes visos kurios dabar išelidžia 4tokus - 'nieko gero'. O jų mokytoja į pensiją išeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batareika: 20 gegužės 2013 - 08:43
QUOTE(batareika @ 2013 05 20, 09:33)
Aš su tokiu klausimu, gal kam ir keistu, bet gal kuri jau būsit susidūrusi. Pagal gyvenamą vietą mum priklauso Paparčio. Ar gali jie mūsų nepriimti į pirmą klasę, motyvuodami, kad vietų nėra? Tiesiog vis dar tvarkomės visokius dokumentus, nes eisim 6 m, todėl ten dar jokių prašymų nenunešta.
O kitos mokyklos gali nepriimti, nes nepriklausom pagal vietą.

Paparcio internetiniame psl parasyta, kad dar laukia pirmoku. Paprasciausia paskambinti ir paklausti, manau smile.gif
Mes visai ne pagal gyv.vieta einam ir papuolem be jokiu problemu.

O sunus lanke sita mokykla? pas kokia mokytoja? ir kuri mokytoja i pensija iseina?
Daugiau klausimu nei atsakymu pas mane gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2013 05 20, 10:00)
Paparcio internetiniame psl parasyta, kad dar laukia pirmoku. Paprasciausia paskambinti ir paklausti, manau smile.gif
Mes visai ne pagal gyv.vieta einam ir papuolem be jokiu problemu.

O sunus lanke sita mokykla? pas kokia mokytoja? ir kuri mokytoja i pensija iseina?
Daugiau klausimu nei atsakymu pas mane gavosi biggrin.gif

Aha radau smile.gif Kad laukia. Nes sakė ant durų kiek kitoki skelbimai kabo, kaip tik su keliom mamom šnekėjau. Užtai ir susirūpinau.
Jei rimtai - mielai leisčiau į kitą mokyklą. Bet kai kleckas 6m eina, tai gal geriau kuo arčiau.....

Sūnus vis dar lanko smile.gif Pas Reginą ir jinai išeina. Jau pernai turėjo išeiti, bet nusprendė dar paskutinius išleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2013 05 20, 10:07)
Aha radau smile.gif Kad laukia. Nes sakė ant durų kiek kitoki skelbimai kabo, kaip tik su keliom mamom šnekėjau. Užtai ir susirūpinau.
Jei rimtai - mielai leisčiau į kitą mokyklą. Bet kai kleckas 6m eina, tai gal geriau kuo arčiau.....

Sūnus vis dar lanko smile.gif Pas Reginą ir jinai išeina. Jau pernai turėjo išeiti, bet nusprendė dar paskutinius išleisti smile.gif

o kur dabar eis jusu sunus po Paparcio? I mazvyda negalvojot?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 05 20, 11:22)
o kur dabar eis jusu sunus po Paparcio? I mazvyda negalvojot?

Sakė ten nenori. Atsiliepimai nekoki dėl mikroklimato. Nors yra kurie eina ir džiaugiasi, bet jis sugalvojo geriau lotuliukas.gif
Eis į Generolo P.Plechavičiaus kadetų mokyklą. blink.gif
Atsakyti
Kazkaip liudni reikalai su ta mokykla sad.gif Kas ten per incidentas direktores su mokiniu buvo? batareika ne is jusu klases? Bei girdejau, kad anglu k. vel direktores dukra destys sad.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2013 05 20, 11:27)
Sakė ten nenori. Atsiliepimai nekoki dėl mikroklimato. Nors yra kurie eina ir džiaugiasi, bet jis sugalvojo geriau  lotuliukas.gif
Eis į Generolo P.Plechavičiaus kadetų mokyklą.  blink.gif

o geras thumbup.gif Tiesa negalvojot apie suzuki pradine?
Atsakyti
QUOTE(mygtukai @ 2013 05 20, 11:28)
Kazkaip liudni reikalai su ta mokykla sad.gif Kas ten per incidentas direktores su mokiniu buvo? batareika ne is jusu klases? Bei girdejau, kad anglu k. vel direktores dukra destys sad.gif

Valdone isleido vaikiuko lauktis, bent jau taip vaikas sake. Mes bureli pas ja lankem.

Vaikam ji labai patinka, nezinau kaip butu sekesi mokytis per pamokas. Bet ji labai miela ir rupestinga, vaikas labai laukdavo burelio. Nezinau, kodel taip jos "bijot".
Gal pradzioje patirties truko, bet jaunas zmogus jei nori greit tobuleja. O is kitos puses, jei vaikui patinka mokytoja jis ir mokytis nori, nori pasirodyti kuo geriau.
Man asmeniskai ji labai patiko 4u.gif

Ir kazkaip pagalvojau ar ketvirtokas nepermazas spresti ar mokytoja "nieko gero"?
g.gif Ir ar jis tiek pazista kitu klasiu mokytojas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acte: 20 gegužės 2013 - 10:54
QUOTE(mygtukai @ 2013 05 20, 11:28)

Oi blink.gif Nieko nežinau nieko negirdėjau, mano vaikas nieko nesakė. O su anglų tikrai vargstam.... Ar ji dėsto ar ne ji.... Nesuprantu aš tokio mokymo, pvz skaito, bet suprasti ką skaito angiškai jiems nereikia.....

QUOTE(Forgete @ 2013 05 20, 11:29)
o geras  thumbup.gif  Tiesa negalvojot apie suzuki pradine?

Mintis buvo. Bet juk šokius Paparty ta pati mokytoja veda, kaip ir darželyje... O šokiai mums viskas. Be to pusseserė, draugų vaikai ten eina, be to, va ten tai jaučiu reik jau žiemą vaikus užrašinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2013 05 20, 11:50)
Valdone isleido vaikiuko lauktis, bent jau taip vaikas sake. Mes bureli pas ja lankem.

Vaikam ji labai patinka, nezinau kaip butu sekesi mokytis per pamokas. Bet ji labai miela ir rupestinga, vaikas labai laukdavo burelio. Nezinau, kodel taip jos "bijot".
Gal pradzioje patirties truko, bet jaunas zmogus jei nori greit tobuleja. O is kitos puses, jei vaikui patinka mokytoja jis ir mokytis nori, nori pasirodyti kuo geriau.
Man asmeniskai ji labai patiko  4u.gif

Ir kazkaip pagalvojau ar ketvirtokas nepermazas spresti ar mokytoja "nieko gero"?
g.gif  Ir ar jis tiek pazista kitu klasiu mokytojas? ax.gif

Kad lyg Erika tos anglu kalbos mokytojos vardas g.gif As sitoj temoj daug negeru atsiliepimu apie ja skaiciau sad.gif

QUOTE(batareika @ 2013 05 20, 11:53)
Oi  blink.gif Nieko nežinau nieko negirdėjau, mano vaikas nieko nesakė. O su anglų tikrai vargstam.... Ar ji dėsto ar ne ji.... Nesuprantu aš tokio mokymo, pvz skaito, bet suprasti ką skaito angiškai jiems nereikia.....
Mintis buvo. Bet juk šokius Paparty ta pati mokytoja veda, kaip ir darželyje... O šokiai mums viskas. Be to pusseserė, draugų vaikai ten eina, be to, va ten tai jaučiu reik jau žiemą vaikus užrašinėt  doh.gif

aha ateinanciam rudeniui Suzuki jau viskas uzimta. Na jus padarysit apsilima Paparty ir mums kitais metais papasakosit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 20 gegužės 2013 - 10:59
QUOTE(acte @ 2013 05 20, 11:50)
g.gif  Ir ar jis tiek pazista kitu klasiu mokytojas? ax.gif

CHA... Šiais laikais ir pirmokai savo nuomones turi smile.gif O kadangi vis tiek vienų tėvų vaikai, tai gal ir nuomonės panašios bus lotuliukas.gif

Va apie vieną antrokų mokytoją tai sakė LABAI GERA mokytoja. Kodėl? Neklausiau, džiaugiuosi, kad bent tiek su manim pasidalina.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2013 05 20, 11:59)
aha ateinanciam rudeniui Suzuki jau viskas uzimta. Na jus padarysit apsilima Paparty ir mums kitais metais papasakosit smile.gif

Tai būtinai. Jei užteks vietų doh.gif

Šiaip skaičiau švietimo dokus, tai rašoma kad prieš 15 dienų privalo paskelbti apie dokumentų priėmimą.... Nu domiuosi jau kuris laikas, bet kad va tiems mokslo metams pradėtas priėmimas tai to nebuvo, būčiau gal anksčiau pradėjus viską tvarkytis, bet be psichologų išvados kažkaip nesinorėjo.

Tarp kitko... Nuėjau į seniūniją tos gyvenamos vietos pažymos. Ir ką jūs galvojat? man 2 pažymų nedavė lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai atrodo sitoj mokykloj didziausia problema direktore g.gif su savo poziuriu. Jei ir toliau ji vadovaus mokykla sparciai smuks zemyn. Paprasciausiai mazes mokiniu joje.
Atsakyti