QUOTE(vikute20 @ 2007 10 31, 22:33)

na matai, as studijuodama supratau vienintele taisykle, kad ir koks tamsus miskas, kuo toliau ir energingiau i ji lendi, tuo jis sviesesnis darosi.Kitaip sakant, net ir pats nesuprantamiausias dalykas nebus baisus, jei tu ji stengsiesi ismokti, suprasti.Ir zinai kodel, ogi todel, kad kazkas tai jau ismoko ir suprato, ir tu esi toks pats zmogus kaip ir kiti-vadinasi gali ir tu

sekmes
Na aš tau ir pavydžiu baltai aišku

Nes aš patebėjau, kad grįžus į mokslus man tas miška vis tamsėja ir tamsėja
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2007 11 18, 22:24)
O aš pavargau nuo visko... Nesakau niekam bet baigiu griūt nosimi į purvą...

ir mokslus suderinti buvo lengva... bet dabar. Vaikui 8 mėnesiukai, mokslai, dar pradėjau lankyti vairavimo kursus, negana to vyras ėda: namie sėdi apsitvarkyk(nors tvarkausi- jam maža) kiekvieną dieną valgyt padaryt: vaikučiui, jam, galiausiai ir savęs nepamiršt reik... Kažkaip paprasčiausiai atrodo kad nebeištempsiu. Anksčiau galėdavau bent valandą prie kompo savo malonumui pasėdėt, dabar nebe. Tik truputuką suzirzė ir neša man... negana to psichai kažkokie čia veisiasi... trečia para naktim fejerverkus bent porą kartų paleidžia po jų mano mažoji tokius skandalus kelia... taigis neišsimiegu ir naktim.

O dar maitinu... kartais atrodo paprasčiausiai neišvešiu... Mokausi VU dieniniam skyriuje. paskutiniai metai ir jei viskas čiki diplomas mano rankose...
Užjaučiu tave, blogai kad vyras taip tave ėda, jei man ką pasako MB sakau na šiaip jeigu tau trukdo gali sutvarkyti ir tu ne mažas esi

Aš irgi dieniniame KK, tik nesilaikau teisių atidėjau šitą reikalą vėlesniam laikotarpiui, nes man sveikatos savo gaila visur plėšytis. Jeigu viskas čiki ir mano diplomas bus kitais metais rankose

Beje savo malonumui pasėdėk internete man labai padeda kai savaitgalį prisėdu keliom valandom, padiskutuoju, išgeriu karšto šokolado ir suvalgau gabalėlį tortuko.

Tikrai patariu pailsėti, pasaugok savo sveikatą