Buvau dietu fanatike gal nuo trylikos metu... svajone buvo susirgti anoreksija, nes nebegalejau tverti bulimijos. veidas daresi bjaurus, gerkle visada budavo raudona, o ir ryti kaip kiaulaitei nesinorejo, tuo labiau, kad po to viska isvemdavau. mama suzinotu ka su jos maistu dariau- pritrenktu!
absoliuciai visa laika galvojau apie svorio metima, nors buvau ne pati didziausia storule: 169cm, 60kg.
pradejau sportuoti....

priaugau per du menesius 5kg, nezinia raumenu ar riebalu, bet faktas tas, kad po to laiko svoris nekrito zemiau po sia riba
tai ir tesesi man kancia kol neisvaziavau gyventi i anglija, bulimija savaime isnyko... svoris vos tik pradejus normaliai maitintis zaibisku greciu pradedavo augtu, todel nieko neliko tik istisai bendyti badauti. savo mityba vadinciau badu su nusizengimais.
jei manysit valgau blynus, bulves, duona ir uogienes labai suklysit. visi pasiurpe nuo to kaip valgau: jogurtas, vaisiai, darzoves- pati didziausia dalis raciono. jokiu miltu!
na ne apie tai susirinkome pakalbeti....
radau viena diena dieta, kazkada panasios besilaikydama tirpdziau svori ne dienom, o valandom. nusprendziau pabandyti!
aisku, laikiausi dviguba laika, t.y. 26d., numeciau 20kg! as sau atrodziau nuostabiai- svoris buvo 55kg, niekada nenorejau buti vieni kaulai, o sis svoris mane dziugino. bet velniava.... po poros menesiu pastojau. dziaugiausi, bet kai isejus i atostogas tik tvarkydavausi ir dienas leisdavau prie tv pamaciau pasekmes. o paskutini menesi isvis buvau pavargus valgyti, nes mazasis dinozauriukas spardydavo is vidaus kaip paseles. rezultatas po gimdymo- 85kg.
10kg jau nukrito, bet gal atsiras kuri nori pasilaikyti dietos su manimi? bijau, kad viena neistversiu... ir bus po poros dienu

... maisto nestuke. padekit mergaites, juk zinau, kad esu ne viena, kuri vasarai nori tapti grazia!!! stai mano megstamiausia dieta:
13 dienų Kopenhagos dieta:
Liekninamoji dieta, kurią sukūrė Kopenhagos gydytojai, greitai išpopuliarėjo daugelyje užsienio šalių. Nes per trumpą laiką pasiekiama maksimalių rezultatų. Teigiama, jog po 13 dienų gerokai sumažėja pilvo, šlaunų, klubų apimtys.
Negalima laikytis jei:
sergate lėtinėmis kepenų ar inkstų ligomis.
esate peršalusi.
padidėjęs cholesterolis.
alergiška kiaušiniams.
Kaip laikytis:
Kasdien gerti 2-3l vandens.
Žuvį kepti folijoje be riebalų arba virti.
Jokio cukraus, druskos, nei kitokių prieskonių!!!
Kavos nepatartina.
Vakarieniauti ne vėlaiu kaip 3-4 val. prieš miegą.
Pastabos: pakramčius gumos ar suvalgius to, kas nepriklauso dietos meniu - nutraukite ja, nes rezultatu nebus. jei dieta nutraukiate po savaites - kartoti galite po menesio. jei islaikote visa perioda - kartoti dieta galima tik po metu.
1 ir 8 dienos.
Pusryčiai:Puodelis žaliosios arbatos su puse šaukštelio medaus.
Pietūs:2 vieti kiaušiniai, 200g virtų špinatų, pomidoras
Vakarienė:200g virtos ar troškintos jautienos išpjovos, lapinė salota apšlaikstyta citrinos sultim ir alyvų aliejumi.
2 ir 9 dienos.
Pusryčiai:Puodelis erškėtuogių arbatos su puse šaukštelio medaus.
Pietūs:200g. virtos jautienos filė, lapinė salota ir citrinos sultimis, šiek tiek vėliau apelsinas ar greipfrutas.
Vakarienė:100g virto kumpio. 2/3 stiklinės natūralaus jogurto.
3 ir 10 dienos.
Pusryčiai:Puodelis žaliosios arbatos su puse šaukštelio medaus.
Pietūs:200g. žalių daržovių, pomidoras, šviežias vaisius.
Vakarienė:2 kietai virti kiaušiniai, 100g virto kumpio, lapinė salota paskaninta citrinos sultimis ir šlakeliu aliejaus.
4 ir 11 dienos
Pusryčiai: puodelis erškėtuogių arbatos su puse šaukštelio medaus.
Pietūs: kietai virti kiaušiniai, mažas varškės sūrelis be priedų, didelė tarkuota morka.
Vakarienė:dubenėlis šviežių arba konservuotų vaisių salotų. 2/3 stiklinės natūralaus jogurto.
5 ir 12 dienos
Pusryčiai: Tarkuota morka
Pietūs: 200g. troškintos neriebios žuvies filė, pagardintos citrinos sultimis.
Vakarienė: 200g jautienos filė, lapinė salota be priedų, brokolis.
6 ir 13 dienos
Pusryčiai: Puodelis žalios arbatos su puse šaukštelio medaus, skrebutis.
Pietūs:virta vištos krūtinėlė, lapinė salota, pagardinta alyvų aliejumi.
Vakarienė: 2 virti kiaušiniai, morka.
7 diena.
Pusryčiai:2/3 silpnos žalios arba erškėtuogių arbatos
Pietūs:200g virtos jautienos, vaisius.
Vakarienė: nieko, išskyrus vandenį.
jei tikrai norit prisideti, rasykit mazhulinka@yahoo.com
laaaabai lauksiu!
noriu atsikratyti tu lasiaku, uj kaip baisu