Įkraunama...
Įkraunama...

Dietos manekenėms- pavojinga sveikatai,

jo eisiu as pomaku ruost biggrin.gif beto as kiek suprantu ce dietu forumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dietininke69 @ 2007 03 02, 10:30)
jo eisiu as pomaku ruost  biggrin.gif  beto as kiek suprantu ce dietu forumas rolleyes.gif

mamoms o ne vaikams. arba tiksliau toms, kurios meta svorį nuo kūno, o ne nuo smegenų doh.gif
Atsakyti
nesvarbu koks forumas,bet taisyklinga lietuviu kalba kaip ir privaloma issilavinusiems zmonems smile.gif
Papildyta:
dietininke69,nesuprantu as taves..kiek perskaitau dietos forumo pokalbiu,kuriuose tu dalyvauji..tai vis kiekvienoj temoj tu laikaisi arba jau buvai laikiusis tu dietu..be rysio cia biggrin.gif tai kiek dabar dietu vienu metu laikaisi? :DDDD
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2007 03 01, 10:17)
man ir reik tokios dietos,bet kad tam londone nzn kur varskes rast sad.gif

Aha, kur Londone varskes gaut??? schmoll.gif paskaitai, kad curd, ok, perki, nes juk varske ir turetu buti curd, o ten kazkokia kose!!! blink.gif as is lietuvos buvau atsivezus ir uzsaldziau, bet atsargos baigesi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 03 03, 05:02)
Aha, kur Londone  varskes gaut??? schmoll.gif  paskaitai, kad curd, ok, perki, nes juk varske ir turetu buti curd, o ten kazkokia kose!!!  blink.gif as is lietuvos buvau atsivezus ir uzsaldziau, bet atsargos baigesi... verysad.gif

nueik i tesca ir paieskok virtualy fat free quark. ten tikra varske tik, kad trinta, tokia panasi kaip lietuvoj buna "svelnioji" varske ar kazkas tai tokio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 04 kovo 2007 - 12:00
o man tai atsibodo 2 metus mesti 5kg, as pabadavau normaliai, pasinervinau (nes kai nervinuos nevalgau nieko) na ir nukrito man tie 5 kg, labai greit. ir nebesuku sau galvos lotuliukas.gif kartais gerai kai staigiai nukrenta
Atsakyti
Paskaiciau tema, ir man keista pasidare kodel vienom greit svoris krenta, o man ne? Pusryciu nevalgau jau kokius 2-3 metus. Galvoju gal pietus reiketu mazinti, bet jie tai retkarciais iseina, tai ne. Darbas toks. blush2.gif
Turbut beda tame, kad vakariene velai valgau. Apie 20-21h. g.gif
Nesu storule, bet ziuriu svoris tik kyla,o kristi nekrenta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 03 04, 10:59)
nueik i tesca ir paieskok virtualy fat free quark. ten tikra varske tik, kad trinta, tokia panasi kaip lietuvoj buna "svelnioji" varske ar kazkas tai tokio

yahoo.gif aciu smile.gif
Atsakyti
deja as ne vaikas ir i mokykla manes nebeileidzia lotuliukas.gif o jai netikit kad as visu dietu laikiaus tai galit netiket o ju tiek ir tera vaikules manekeniu sriubos 5 dienu cool.gif
Papildyta:
o del rasybos tai galit visos cia taip visuotinai nesijaudint rasyt as moku tik kad prie keybordo reikia priprast tai pirsciukai ir pinasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dietininke69: 05 kovo 2007 - 15:52
QUOTE(mazhulinka @ 2007 03 05, 13:40)

jau pirkai kad tokia patenkinta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2007 03 01, 11:17)
man ir reik tokios dietos,bet kad tam londone nzn kur varskes rast sad.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2007 03 03, 04:02)
Aha, kur Londone  varskes gaut??? schmoll.gif  paskaitai, kad curd, ok, perki, nes juk varske ir turetu buti curd, o ten kazkokia kose!!!  blink.gif

O tai pas jus nera lietuvisku/lenkisku/rusisku krautuviu?
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 03 03, 02:02)
Aha, kur Londone  varskes gaut??? schmoll.gif  paskaitai, kad curd, ok, perki, nes juk varske ir turetu buti curd, o ten kazkokia kose!!!  blink.gif as is lietuvos buvau atsivezus ir uzsaldziau, bet atsargos baigesi... verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk lietuviu parduotuvej pilna lietuviskos varskes,ir tik svara tekainuoja
Atsakyti