Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS)

QUOTE(Kojines2 @ 2007 03 09, 21:46)
Nu tas "pavyko" tai kaip čia pasakius - užtikrino, kad nėštumo būt negali, nes gleivinė labai plona. O testą daryti tik kad išsiaiškint ar negimdinio nėra, dėl šventos ramybės.
Gert nieko neliepė, gal ir anksti dar 40tą ciklo dieną rūpintis, nežinau.

nu man tai liepė palaukti porą mėnesių nuo procedūros ir, jeigu nesusirgsiu, tada duphaston. taigi, nesusirgau, duphaston kolei kas irgi trečia diena nepramuša gun_bandana.gif gun_bandana.gif
nu, aš bent jau jaučiuosi nors ką nors daranti šituo klausimu... va, po mėnesio jau ir nesisaugot galėsiu... o jeigu dar mmmm iki to laiko pasirodys....
Atsakyti
Sveikutes, policistukes 4u.gif
senokai cia nebuvau jau, kaip supratau INFRARED JAU???????? SVEIKINIMAI DIDZIAUSI!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

klausykit, gal kurios is jusu jau darydavotes progesterono tyrimus antroj ciklo pusej? gal zinot kokios tos normos? mano 20 d. buvo 49.17, bet nezinau ka jis reiskia smile.gif
gal kas galit komentara? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 14, 14:44)
Sveikutes, policistukes 4u.gif
senokai cia nebuvau jau, kaip supratau INFRARED JAU???????? SVEIKINIMAI DIDZIAUSI!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
klausykit, gal kurios is jusu jau darydavotes progesterono tyrimus antroj ciklo pusej? gal zinot kokios tos normos? mano 20 d. buvo 49.17, bet nezinau ka jis reiskia smile.gif

iš manęs patarėja doh.gif lotuliukas.gif
tik, kad kitos merginos retai užsuka čia... Procesas ilgas mirksiukas.gif gal todėl.
Aš labai laukiu rezultatų: ar clost. padarė poveikį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 14, 13:44)
gal zinot kokios tos normos? mano 20 d. buvo 49.17, bet nezinau ka jis reiskia smile.gif

turėjo tam pačiam atsakymų lape būt parašytos normos. ir ar tavo skaičius įeina į normą ar ne, turi pasižiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tyrimų, kad prisidariau...kraujo nusiurbė kaip reikiant. Dabar belieka laukti atsakymų. Beje, tikrai normos būna surašytos, jei lapelį tą turi.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ziuriu pritilo musu skyrelis mirksiukas.gif
gal jau visos apnestejot??
as tai dar ne, dar viltim gyva smile.gif sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 15, 22:25)
sveikutes 4u.gif

ne tu viena viltim gyva blush2.gif vyras darysis tyrimus...o kaip bijau.
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 15, 22:25)
sveikutes 4u.gif

aš tai šiuo metu užsiimu depresija, o kai depresija - kalbėti daug ir nesinori... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 03 16, 15:55)
aš tai šiuo metu užsiimu depresija, o kai depresija - kalbėti daug ir nesinori... verysad.gif

Papildyta:
Blindz! console.gif
taip noretusi tave kaipnors palinksminti..
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 03 16, 15:55)

tu čia šiuo užsiėmimu viena nepiktnaudžiauk lotuliukas.gif 4u.gif imk balionėlį ir nusišypsok. kad ir dirbtinai išsišiepus pažiūrėk į veidrodį - tada tikrai nusišypsosi. mirksiukas.gif

Aš šiandien kažkodėl susigraudinau pirmą kartą taip. Bet greit susitvarkiau, gi ne laikas išskysti. O jei mes ir gailėsimės savęs, kam nuo to bus geriau. Pačios pradėsime atrodyti apgailėtinai, vyrai kentės nuo niurzgimo...tas nieko gero nežada.

Merginos, laikomės tvirtai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 16, 15:14)
tu čia šiuo užsiėmimu viena nepiktnaudžiauk lotuliukas.gif  4u.gif imk balionėlį ir nusišypsok. kad ir dirbtinai išsišiepus pažiūrėk į veidrodį - tada tikrai nusišypsosi. mirksiukas.gif

Aš šiandien kažkodėl susigraudinau pirmą kartą taip. Bet greit susitvarkiau, gi ne laikas išskysti. O jei mes ir gailėsimės savęs, kam nuo to bus geriau. Pačios pradėsime atrodyti apgailėtinai, vyrai kentės nuo niurzgimo...tas nieko gero nežada.

Merginos, laikomės tvirtai. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2007 03 16, 16:17)

friends.gif va taip va lotuliukas.gif
Atsakyti