Sveikutes
Senokai cia besilankiau, nes jau buvau praradus tikejima daktarais, gydymu ir isvis kadanors susilaukt antro vaikelio. Stimuliavausi clost., gine nustate, kad ovuliacija ivyko, taciau po 2 sav. nesulaukiau mmm, bet ir nestumo testai buvo neigiami (na gerai, pirmus 2 testus gal ir per anksti dariausi

, taciau kitus 2 dariausi jau po gero menesio po galimo pastojimo - nieko...) Visiskai nebepasitikejau gine. Beje, ovuliacija, jei tiket gine, buvo vasario pradzioj.
Nusiminiau labai, kad nieko nesigavo. Tada spjoviau i viska ir nusprendziau si reikala atideti kuriam laikui (nors gine buvo sakiusi ilgai netemt, nes metai eina ir kuo toliau, tuo sunkiau bus pastoti). Sugalvojau isvykt menesiui-dviem padirbet i Norvegija. Pasidariau pasa. Jau turiu ten darba ir vieta gyventi. Po poros savaiciu turejau isvaziuot. Aisku, vis laukiau mmm, kadangi tik tada 100 proc. buciau tikra, jog nesilaukiu.
Ir stai vakar ryte guledama lovoje pradejau ciupineti pilva. Nes jau apie menesi visikai nebetoleruoju alkoholio - ne tai kad pykina, tiesiog negaliu gert; vis pykina rytais (kalte meciau duphastonui, kuri savo nuoziura geriau kad tik atsirastu mmm - neatsirado). Ir ka jus manote - uzciuopiau gimda. Sakysite - nieko keisto, bet siaip iprastai as jos neuzciuopdavau, ji akivaizdziai padidejusi

Palaukiau kol vyras iseis i darba, ir begte i vaistine. Nebelaukiau kito ryto, pasidariau testuka, ir labai greitai, labai ryskiai pamaciau
II 
Labai tikiuosi, kad sis nestumas bus sekmingas ir dar siais metais turesime mazyli skorpiuniuka (mano skaiciavimais).
Taigi, merginos, nenuleiskit ranku, nepraraskit vilties, mano nepastojimo stazas buvo 2,5 metai, paskui ankstyvas persileidimas, o dabar as vel laikiuosi ir labai tikiu, kad viskas bus gerai
super naujienos