QUOTE(viliuosi @ 2007 05 11, 10:49)
Jei gali tai parašyk, jei ne tai ne. O kokios tavo bėdos, koks gydymas ir kiek jau laiko kai gydymo įstaigas atakuoji?
na man po tos skaudžios nelaimės mmm labai nereguliarios buvo. karta mmm truko 2 savaites, leidausi gimdos susitraukimus skatinačius vaistus, ėjau pas ginę, ji vis sakė, kad viskas gerai. O man neramu buvo, ka reiškia gerai, jei ciklas blūdija, pagal BT ovuliacija nevyksta ....prašiausi tyrimu, bet vis ji sakė, jei pastojai karta, pastosi ir antra.....
Tada keičiau ginę. naujoji pažiūrėjus pasakė, kad man PKS. tai išgirdau pirmą karta.... Ji pasiūkė gerti KT. Tai išgirdusi, supratau, kad nieko nebus, ir nelauksiu, ir KT tikrai negersiu, nes tai ne išeitis. Ir tiesiu smūgiu kreipiausi Į VK, kur pasakė kad man PKS, bet patvirtinimui skyrė hormonų tyrimus išsamius, kurie kaip dabar paaiškėjo yra geri

, tik progesteronas yra žemas, kas rodo O nebuvimą..... Bet kiaušidėse yra mažiukai folikulai, dominuojančio nėr.
Kita savaitę einu pas ginę, tai tikiuosi paaiškins kaip vadinasi atvejis, kai hormonai geri, o viskas kaip PKS

Gal tiesiog tokios igimtos kiaušidės ar kažkas pan., net nežinau.....
Nuo nelaimės praėjo pusmetis. Va šį cikla jau geriu clost., tikiuosi dabar jau kaip nors išeis viskas į gerą......nes labai jau norisi, kad viskas būtų gerai....