QUOTE(Gaziulka @ 2006 08 07, 23:20)
Siaip jeigu kam reikia pagalbos del maitinimo krutimi drasiai rasykite AZ, pasistengsiu atsakyti, nes man kazkaip svarbu, kad kuo daugiau mamu galetu maitinti pacios tiek, kiek jos nori.
Labukas, rasau ne AZ, bet bendrai sioje temoje, nes tikiuosi patarimu sulaukti is kiek galima daugiau mamyciu (jei tik man gales patarti).
Problema tokia. Auginu dukryte (uz keliu dienu jai sukaks menuo). Jau savaite, kaip vargstam visi - as, dukryte ir tevelis tuo paciu

Tikrai nebesuprantu savo vaiko - iki tol su zindymu viskas budavo puikiai, bet pastaraja savaite vakarais (ir kartais net dienos metu) dukryte nenori zisti mano kruties. Buna taip - matau, kad ji isalkusi (bet ne peralkusi, nors kelis kartus yra ir taip buve

), pridedu prie kruties, truputi pazinda, o po to spjauna kruti, verkia. Pasupuoju, nuraminu, vel duodu kruti (kurios ji aktyviai iesko!), vel paciulpia gurksni, vel spjauna, klykia. Po to jau neina nuramint, klykia, kisa i burna pirstukus ir rekia taip, lyg pyktu, kad as jai valgyt neduodu

Tolesnis kruties siulymas nebetenka prasmes - susierzina vien nuo to, kad jai pakisu kruti. Tada pakaitomis su vyru supuojame, nesiojame, raminame, nes kitaip, jauciu, kaimynai mums iskviestu Vaiku teisiu apsaugos tarnyba... Tas jos verkimas tesiasi tol, kol ji pavargsta verkti. Tada guli apatiska, viskam abejinga arba uzmiega. Naktimis nera jokiu problemu del maitinimo - pazinda, soti uzmiega, paguldau i lovele ir miega iki kito maitinimo. Diena dazniausiai irgi viskas gerai, problemos prasideda, kaip minejau, vakare.
Maistas, kuri valgau, yra paprastas, nevalgau nieko astraus, nevartoju nei svogunu, nei cedsnaku ar pan. Nesikvepinu, prausiuosi su bekvapiu dusgeliu. Kai ji nervojasi, kaitalioju krutis - irgi nepadeda, kaitalioju maitinimo padetis - ir sedint, ir gulint - vis tiek nervojasi pajautusi kruti. Viena vakara, kai mazoji eilini karta neeme mano kruties, pati paragavau truputi savo pienuko (galvojau, gal neskanus?) - nieko, saldaus skonio pienelis. Keliskart bandziau nusitraukti ta piena su pientraukiu - is buteliuko ji gere be jokio rekimu. Galvojau, gal visalaik nusitraukineti su pientraukiu ir maitinti is buteliuko, bet atsisakiau tos minties, nes pientraukis pilnai neistraukia pieno is kruties, tad bijau, kad atitinkamai jo prades maziau gamintis

Tiesa, turim problemu su pilvuku, bet jau ismokau atskirti pilvo spazmus. Pati galvoju, gal mazylei kada nors zindant is kruties skaudejo pilvuka, todel dabar jai krutis asociuojasi su skausmu???

Bet kodel tada nakti ji zinda be jokiu problemu?
Gal kuriai nors is jusu buvo panasi situacija, padekit, patarkit, ka daryti, nes as jau emiau bijoti kiekvieno vakaro....