Įkraunama...
Įkraunama...

M.K.Čiulionio menų gimnazija

QUOTE(Motina @ 2009 11 11, 12:23)
O del mokytojos, kaimas gi tas Vilnius, galit tiesiai pasiklaust ar mes jau tiek tu problemu keliam bigsmile.gif ir neskubekit Jus jau jos taip gailet - nedaznai sutiksi tokius tolerantiskus, supratingus, visuomet pasiruosusius padeti, o kartu ir neikyrius, subinen nelendancius tevus kaip mes angel.gif  tongue.gif  biggrin.gif
Kad jūsų nuomonė apie jus labai gera - matosi.
Bet va, ar mokytojos nuomonė tokia pati - nelabai aišku. Nes kaip dažnai būna, kai jūs dar tebesijaučiate "pasiruošusi padėti", mokytojai jau esate "įkyri" ir "lendanti subinėn". Nes riba tarp šių sąvokų ne visada visiems žmonėms vienoda. biggrin.gif

QUOTE(Treja @ 2009 11 08, 15:05)
Tikrai ne tokie mano prioritetai. Pasidomėkit valdžios prioritetais, kiek skiriama vienam kaliniui, ir kiek vienam vaikui besimokančiam muzikos mokykloje . Jūsų žiniai neformalusis ugdymas šiuo atveju ne kenčia, bet yra griaunamas totaliai. Bet tema čia ne apie tai. Čia , pasak jūsų, tik mūsų nelaimė...O aš sakyčiau, kad visų vaikų taipogi... 4u.gif
QUOTE(Treja @ 2009 11 08, 15:18)
1.Nelengva buvo jį gaut, galiu atsiųst tik elektroniniu paštu, jei įdomu.
Pasiskaičiusi jūsų atsiųstą projektą ir nieko baisaus ten neradusi, pasikalbėjau su žinančiu, suinteresuotu žmogum.
Nedetalizuosiu, ką išgirdau, bet galiu pasakyti, kad skleidžiate dezinformaciją ir keliat bangas ten, kur nėra dėl ko banguoti. Muzikos mokykloms bent kol kas niekas negresia. Gresia, o tiksliau grėsė, nes jau įvyko - atlyginimų karpymas. O tai jau tikrai yra krizės pasekmė, o ne kažkokia revoliucija, sabotažas, ar dar kažkas baisaus ir paslaptingo, ką bandot išpūsti.
Manau, kad jūs tiesiog pati neskaitėt to projekto, o kaip daugelis - bėgat šūkauti ir reikalauti, nesusigaudydama situacijoje.
Sėkmės skaitant ir įsigilinant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 11 lapkričio 2009 - 15:47
QUOTE(Baltupyte @ 2009 11 11, 12:23)
Na, visko būna, svarbiausia, kad žmogus gi vis tiek džiaugiasi ta mokykla, tas yra svarbiausia, o dabar daugiau pasidomės ir viskas bus tvarkoj  bigsmile.gif

Tai ar nemanot, kad pirmiau reiktu pasidometi, o tik paskui rasyti tokias nesamones
Papildyta:
QUOTE(Motina @ 2009 11 11, 13:23)
Visu pirma, atkreipkite, prasau, demesi, kad nesakau apie sia mokykla nieko blogo tongue.gif
2. Mano vaiko klase iseina is paskutines pamokos, kad galetu ateiti kita klase.
3. Tai palaukit, tai didelis suolas prie kurio sedi 4 vaikai, ar 2 sustumti suolai prie kuriu sedi 4 vaikai tai ne tas pats blink.gif ? vistiek 2 viduriniai vaikai turi 2 kaimynus - is abieju pusiu. Vat.
4. O tai ka, Jums, specialybes dalykas - tai ne pamoka blink.gif ir joms ruostis nereikia? blink.gif Mano vaikas turi spec leidima su kuriuo pasiima specialybes kabineto rakta, kada reikia ar kada nori. Taigis, rakta duoda tongue.gif

Pries tai ir po to sekanciu minciu nekomentuoju, nes tai tera paprasciausias drabstymasis purvais smile.gif
Bet buna gi piktu zmoniu... unsure.gif ir nusivylusiu... buvo partija nusivylusiu mokiniu, dabar, tikriausiai kita puse atejo unsure.gif

O del mokytojos, kaimas gi tas Vilnius, galit tiesiai pasiklaust ar mes jau tiek tu problemu keliam bigsmile.gif ir neskubekit Jus jau jos taip gailet - nedaznai sutiksi tokius tolerantiskus, supratingus, visuomet pasiruosusius padeti, o kartu ir neikyrius, subinen nelendancius tevus kaip mes angel.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Visu pirma nesakote nieko blogo, tik truputi nesamones
2. Vaikai iseina na tam kad uzleistu kita klase
3. Yra didelis skirtumas ar vaikai sedi kaip jus raset 4 prie vieno suolo nes nera vietos, ar sedi 4 vaikai prie dvieju sujungtu suolu, vietos yra. Bet jums tai atrodo tas pats
4. Butent specialybes dalyku vaikai ir mokosi, o ne kaip raset, daro namu darbus

Ir dar bandau isivaizduoti mokytojos reakcija, kai jus i klase atvilksit padeklus batams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O problema jau esate pati jus kalbedama tokius dalykus uz mokytojos nugaros ir uz mokyklos ribu
Papildyta:
QUOTE(Motina @ 2009 11 11, 13:40)
Neturi mokyklose taip stovet suolai.

Dar karta kartoju, kad SUOLUS KLASESE MOKYTOJOS STATYTI GALI KAIP TIK NORI skersai, istrizai, ratuku, po vienair t.t.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2009 11 11, 18:48)
O problema jau esate pati jus kalbedama tokius dalykus uz mokytojos nugaros ir uz mokyklos ribu
[

na tikrai, tai konfidenciali informacija lotuliukas.gif

bet is tikruju negazu taip pulti zmogu schmoll.gif schmoll.gif nors ir viesas forumas, bet taciau.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2009 11 11, 17:57)
bet is tikruju negazu taip pulti zmogu  schmoll.gif  schmoll.gif nors ir viesas forumas, bet taciau.... schmoll.gif
Kaip sako - pažiūrėkit į save prieš kitus mokydama. Geranoriškai patariu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 11 11, 19:06)
Kaip sako - pažiūrėkit į save prieš kitus mokydama. Geranoriškai patariu. biggrin.gif

aciu bigsmile.gif
o Jus jau pasiziurejot? mirksiukas.gif
Atsakyti
[B]Motina[/B, man atrodo jog jūs nelabai suprantate kodėl jūs tą vaiką į būtent šitą mokyklą leidote, ir nelabai gilinatės- jūs tiesiog teisiate. Taip, čia tempas kitoks,reikalavimai kitokie- didesni, taip čia visi vaikai nuo pat pirmoko turi mokytis anksčiau suaugti ir būti savarankišku. Taip, kiekvienam nepermauna batų, neperrengia ir neapžiūri- nevisus kartu mokytojos( pradinės klasės) ir mato. Ir vaikai turi išmokti patys irgi išmokti pasirūpinti patys savim,taip tėveliams pradžioje sunkiau, taip jie turi su vaikais praleisti laiko daugiau, bet ir reikalavimų kelti vaikui daugiau- tolygiai mokyklos reikalavimams- bus geriau. Ir dar, jei jums taip atrodo, jog jus ten kas užgožia( jūsų vaiką), kažko deramai nepadaro, nepasirūpina- jūs darote meškos paslaugą savo vaikui. Vaiką mylėti reikia mokyklą mokyti, o ne priekabių prie jos ieškoti. Net jei jūs to nesakot garsiai, tai vaikas vistiek tai perima. Įdomi ta mokykla, bet prie jos priprasti atrodo pirmiausia reikia tėvams, vaikai ten prisitaiko daug greičiau ir lengviau.
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2009 11 11, 18:11)
aciu  bigsmile.gif
o Jus jau pasiziurejot?  mirksiukas.gif
1. Prašom. Negaila. Gal kada man ką naudingo patarsite.
2. Taip. sokiai.gif Neaiškinau jums, kad esat pikta ir pavydi. Ir kitose temose nesiskundžiau. Už akių, taip sakant. lotuliukas.gif
Atsakyti
Alfija, man atrodo kad Jus ne tam adresatui atsakote. Motina nei vieno blogo zodzio nepasake apie sia mokykla bigsmile.gif

Mititeja, prie tu dvieju "savybiu" dar ir snipinejimu pasizymit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olenka: 11 lapkričio 2009 - 18:46
QUOTE(olenka @ 2009 11 11, 18:45)
Mititeja, prie tu dvieju "savybiu" dar ir snipinejimu pasizymit  lotuliukas.gif
blink.gif Viešame forume? Šnipinėjimu? lotuliukas.gif Jūs susivokiate kas jūs ir kur jūs? lotuliukas.gif Ir dar taip drąsiai etiketes klijuojate?

Parašiau, ką apie jus galvoju, bet ištryniau. Neatsakysiu į jūsų varymą. Tik dar sykį pasikartosiu: prieš aiškindama, kas negražu ir prieš klijuodama epitetus, saviaukla užsiimkite. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 11 11, 15:30)
Sėkmės skaitant ir įsigilinant.

Nu tikrai doh.gif , įdomu su kuriuo ten "suinteresuotu" konsultavotės, ar tik ne su vienu iš "kūrėju" biggrin.gif
Dėkui už palinkėjimus, tikrai įsigilinta į viską, buvo laikas, kai su tuo projektu miegojom po pagalve pasikišę, išnagrinėta viskas, tarp eilučių kas parašyta irgi,net konsultuotasi su teisininkais.Žmonės, kurie turi daugiau išprusimo už mane (ir drįsčiau sakyt už jus taip pat), šį projektą vertina kaip muzikos mokyklų žlugdymą.Niekur nebėgioju aš asmeniškai ir bangų nekeliu, tai daro žmonės, kurie yra įgalioti tai daryt biggrin.gif

Atsiprašau už ne įtemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2009 11 11, 22:02)
Nu tikrai doh.gif , įdomu su kuriuo ten "suinteresuotu" konsultavotės, ar tik ne su vienu iš "kūrėju" biggrin.gif
Tikrai ne su kūrėju. Nenorėčiau forume pavardėm drabstytis. Bet pasitikiu to žmogaus nuomone, jau vien todėl, kad jam priklauso orientuotis situacijoje. Jeigu labai reikia, galiu asmeniškai jums parašyti.

Dėkui už palinkėjimus, tikrai įsigilinta į viską, buvo laikas, kai su tuo projektu miegojom po pagalve pasikišę, išnagrinėta viskas, tarp eilučių kas parašyta irgi,net konsultuotasi su teisininkais.
Be reikalo po pagalve pasikišę miegojot. Jau geriau būtumėt skaitę. biggrin.gif
KAS tarp eilučių parašyta? KAS?
Suprantu, kad lengviausia paslaptingai kinkuoti galvą ir porinti, kokia baisi tiesa tarp eilučių paslėpta. Sąmokslo teorijom užsiiminėti.
Žmonės, kurie turi daugiau išprusimo už mane (ir drįsčiau sakyt už jus taip pat)
Jau geriau nedrįskit su mano išprusimu lyginti. lotuliukas.gif Jau vien todėl, kad vargu ką apie manąjį žinote. lotuliukas.gif
Žmonės, kurie turi daugiau išprusimo už mane (ir drįsčiau sakyt už jus taip pat), šį projektą vertina kaip muzikos mokyklų žlugdymą.Niekur nebėgioju aš asmeniškai ir bangų nekeliu, tai daro žmonės, kurie yra įgalioti tai daryt  biggrin.gif 
Jau prašiau praeitą kartą (kai projektą siuntėt) - įvardinkite, kur toji grėsmė slepiasi. Jūs nieko neatsakėte, nes įtariu neturite ką. Papilstyti iš tuščio į kiaurą lengva. Konkrečiau prašyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 11 lapkričio 2009 - 22:14
QUOTE(mititėja @ 2009 11 11, 22:12)
Jau prašiau praeitą kartą (kai projektą siuntėt) - įvardinkite, kur toji grėsmė slepiasi. Jūs nieko neatsakėte, nes įtariu neturite ką. Papilstyti iš tuščio į kiaurą lengva. Konkrečiau prašyčiau.

Nu gerbiamoji, liepiat neabejot jūsų išsilavinimu, o viską jum "sukramtyt" reikia lotuliukas.gif
Visa esmė yra finansavimo numatomi pokyčiai. Viską norima suplakt į krūvą: paprastus būrelius, įvairius laisvalaikio centrus, muzikos, dailės mokyklas ir finansuot vienodai.Norima įvesti mokinio krepšelius, tokiu būdu pinigai skiriami ne įstaigai ,o mokiniui. Akivaizdu, kad tų pinigų neužteks, tėvams tektų primokėt. Išvada - mokslas prieinamas tik turtingų tėvelių vaikams.
Na, mano galva turėtų būt aišku, kad toks laisvosios rinkos principų pritaikymas numarintų muzikos mokyklas, jos taptų eiliniais popamokiniais būreliais unsure.gif

Manau reiktų baigt mums čia ne į temą pliurpt doh.gif biggrin.gif Jūs turit savo požiūrį ir nuomonę, mes , mokytojai, savo. Kovojam ir kovosim prieš šią koncepciją nagais -ragais cool.gif
Atsakyti