QUOTE(atograza @ 2007 05 18, 13:14)

nieko mums neišeina su maitinimu. naktį likau visiškai nei bluosto nesudėjusi, o mažė nei minutei nuo krūties nesitraukė. Man yra sąnarių liga, turiu dažnai keisti gulimą padėtį, nes kitaip labai skauda, o su savo leliuke nei pajudėti neina.
Vat, o dienos metu jau 3 val ji niekaip neužmiega... nežinau, ką daryt ...
Pačioj pradžioj žinok tik taip sunku, kol susireguliuoja pienuko gamyba. Aš jau antrą maitinau, atrodo ir su patirtim, bet pradžioj tikrai buvo sunku. Naktį neužmigdavau, laukdavau kol leliukas užmigs kad galėčiau patogiau atsigulti, jį į lovytę iškelti.... Bet paskui irgi pažiūrėjau, kad belaukdama čia galiu ir visą naktį prarymot, tai paskui papuką duodavau ir pati atsipalaiduodavau ir užmigdavau. Tiesa poza tokia nelabai patogi pradžioj, būdavo prabundu ir rankos nustirpusios ir nugarą skauda. Bet paskui išmoksti viską suderint, ir pozų daugiau maitinimo atrandi ir kūnas prisitaiko. Tiesiog nelauk kol pavalgys, o jai jauti, kad jau nugarai blogai tai keisk pozą, vėl duosi leliukui pienelio ir miegosit toliau
O dieną su pirmąja man taip buvo, kad migdau migdau ir niekaip neužmiega. Paskui pagalvojau, kad nu ir nenori tai ir nemiegok. Iššsinešiau į kitą kambarį, atsisėdau ir ją ant pilvo pasidėjau, jau po kelių minučių miegojo. Tiesiog svarbiausia neleisti neigiamom mintim užvaldyti galvos, svarbiausia galvoti pozityviai. Tiesiog jūs su naujuoju žmogiuku dar taip neseniai susipažinot, tai ir neteisinga būtų tikėtis, kad santykiai iškart klostysis idealiai.
Ir kai tik turėsi laisvą minutėlę paskaitinėk daugiau čia apie maitinimą, čia yra temelė ir apie pozas maitinimo. Gal kokią neblogą ir sau prisitaikysi

Svarbiausia kantrybės
Papildyta:
QUOTE(mama-jolia @ 2007 05 20, 21:09)
Sveikos, mamytes. Kaip smagu skaityti kad jums pakanka pieno ir jus galite normaliai maitinti krutim.
Mums tik 2sav. o man jau atsiranda problemos su pienuku. Maziukui nepakanka pienelio. Po kiekvieno maitinimo bandau dar nusitraukt pienelio kad jo butu daugiau, bet nieko nenusitraukia. Labai nenoriu, kad pienukas baigtusi taip greitai. Gal galit man patart, gal yra kokiu produktu ar arbatu skatinanciu pienuko gaminima?
Labai būtų įdomu sužinoti priežastis iš ko mamytė sprendžia, kad jai trūksta pienelio

Nes logiškai mąstant tai leliukui pienelio nepakanka, o mamytė dar nusitraukinėja. Tai gal reikia leist leliukui ilgiau prie krūties pagulėt ir viskas atsistos į savo vietas
Kartais man keista kad čia apsilankiusios mamytės nieko neskaito... Juk čia tiek daug pridiskutuota, kad kartais tereikia paskaitinėt ir randi atsakymą į klausimą

[/url]