Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mūsų tėvelis keitė pora kartų mažyliui sauskelnes. Buvo ir juokingų situacijų, pvz., mama maudosi, vaikelis apsikakojo, o tėvelis atėjęs su šypsena ragina mamaytę greičiau raustis ir sūnelį sutvarkyti, atseit apsikakojo, tai jau sauskelnių pakeist ir nebemoku lotuliukas.gif Tėtukas greitai buvo supakuotas ir buvo priverstas sauskelnes keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na musu tetukas greit ismoko sauskelnes keist, nes po komplikuoto gimdymo 2 savaites lovoj pragulejau doh.gif
Atsakyti
SAUNUOLIS MUSU TETUKAS, KEICIA SAUSKELNES, PRASYTI TIKRAI NEREIKAI. JAI TIK ISGIRSTA KAD DUKRYTE ISITUSTINO (NA JI SKYSTOKAI TUSTINASI) TAI ISKARTO PAKEICIA IR BE MAMYTES PAGALBOS!!!VALIO...
Atsakyti
Mūsų tėtukai nei karto vaikui sauskelnių nekeitė rolleyes.gif
Atsakyti
Na jei tetis nedirbtu tai turbut tik jis ir keistu vaikui sauskelnias thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų tėtukas dažnai keičia.
Kol buvo vienas vaikutis tai bent kartą dienoje gaudavo keisti, o dabar kai jau turime porelę, tai aš keičiu dukrytei, o tėtukas sūnaitėliui(kai būna namie).
Atsakyti
Na, mes irgi turim šaunų tėtuką thumbup.gif Jam nėra jokių problemų pakeisti vaikui sauskelnes, net ir tada kai vaikas apsikakoja biggrin.gif
Atsakyti
O mūsų tėtukas dar nekeitė sauskelnių. Bet buvo prižadėjęs, kai paūgės mūsų lėllytė keisti. Tai laukiame... smile.gif
Atsakyti
kaip reikia visada pakeicia, bet jau kaip buna didelis reikalas, tai kartais girdziu kaip puksuoja ir murma keisdamas smile.gif
Atsakyti
Tėtis nebuvo mėgėjas keisti sauskelnes. Tačiau jau antras mėnuo yra dukrytės priežiūros atostogose, tai dabar ne tik kad sauskelnes įvairiais atvejais pakeičia, bet ir labai skanias košytes verda thumbup.gif . Mano širdis džiaugiasi matydama tėtį besirūpinantį dukrele. Kartais net pavydas apima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egidan: 02 kovo 2007 - 11:54
musu tetukas keicia, net pati pirma karta jis man padejo ax.gif
Atsakyti
Labai retai kada keičia schmoll.gif Jei jau manes nėra šalia ir nėra kur dingti tai tada keičia mirksiukas.gif
Atsakyti