Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
musu tetukas irgi tik 1kart yra keites verysad.gif irodinejo man, kad moka uzdet pampersa doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Musu tetukas, kai mazyle buvo maza nekeite, nes atseit nemoka ir bijo schmoll.gif O dabar gauna kartais ir pakeisti, kadangi gryzta tik vakare tai ir keicia tik tada ax.gif Ir jokiu problemu nebera, moka ir nesispardo biggrin.gif Tik kartais labai tingi plauti uzpakaliuka, bet pasakau, kad reikia ir tenka nesti i vonia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2007 03 02, 13:24)
Musu tetukas, kai mazyle buvo maza nekeite, nes atseit nemoka ir bijo  schmoll.gif  O dabar gauna kartais ir pakeisti, kadangi gryzta tik vakare tai ir keicia tik tada  ax.gif Ir jokiu problemu nebera, moka ir nesispardo  biggrin.gif Tik kartais labai tingi plauti uzpakaliuka, bet pasakau, kad reikia ir tenka nesti i vonia  lotuliukas.gif

Ot tie tėveliai, kaip jie gudriai išsisukinėt moka mirksiukas.gif
Atsakyti
musu tetukas keicia vakarais,nes jie tik vakarais gali pabuti drauge, o mamyte poilsiuja
Atsakyti
Keičia nuo pat pirmų dienų ir vakarais po darbo, ir rytais prieš darbą, jei mažius nubunda, ir savaitgaliais be jokių išsisukinėjimų, bambėjimų, atsikalbinėjimų. Šaunuolis mūsų tetukas! thumbup.gif
Atsakyti
reikia ir keičia. Išmoko dar ligoninėj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai tik tetukas namie, dazniausiai - jis keicia bigsmile.gif As ilsiuosi thumbup.gif
Atsakyti
gerai kai teveliai yra supratingi ir mums padeda.
Atsakyti
Musu tetukas irgi keicia - man tai visai normalu atrodo g.gif -jeigu vaikui nelaime, o mama kotletus kepa - tai negi lauks, kol vakariene bus baigta? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2007 03 02, 17:33)
Musu tetukas irgi keicia - man tai visai normalu atrodo g.gif -jeigu vaikui nelaime, o mama kotletus kepa - tai negi lauks, kol vakariene bus baigta? hihihi.gif

Tai, taip normalu, zinoma... Juk abu auginam vaikucius mirksiukas.gif
As kai ir telika ziuriu, tetukas eina pakeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų tėtukas daug dažniau keičia sauskelnes nei aš thumbup.gif ir netgi jam geriau ir greičiau gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Mūsų tėtis nuo pat dukrytės gimimo keičia sauskelnes ir tai visai normalu,niekada nėra pasakęs,kad negaliu,nenoriu ar pan. O ir dukrytė guli patenkinta,bendrauja su tėčiu friends.gif ,kol tas pakeičia sauskelnes.Tiesiog gražu žiūrėti... biggrin.gif
Atsakyti