Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 08:27)
parašyk kiek paliksi ten pinigėlių, nes draugė paskutinį kartą kai nuėjo, išėjo be pinigų ir nekaip sutvarkyta lotuliukas.gif

Na man visai patiko thumbup.gif turejau ilgus sviesintus plaukus o isejau trumpais ir nusidaziau savo naturalia spalva, tamsiai rudi..smile.gif Plaukai buvo pasiure pries tai nes turejau du cheminius blink.gif ir ilgai jau galvojau atsiauginti savo naturalius, ir kirpeja Sarune man taip pat pritare kad reiktu dazyti rudai.. uz kirpima, dazyma ir antakius dar tvarke sumokejau 200LT, man atrodo normaliai...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 11 04, 01:42)
Na man visai patiko thumbup.gif  turejau ilgus sviesintus plaukus o isejau trumpais ir nusidaziau savo naturalia spalva, tamsiai rudi..smile.gif  Plaukai buvo pasiure pries tai nes turejau du cheminius blink.gif  ir ilgai jau galvojau atsiauginti savo naturalius, ir kirpeja Sarune man taip pat pritare kad reiktu dazyti rudai.. uz kirpima, dazyma ir antakius dar tvarke sumokejau 200LT, man atrodo normaliai...smile.gif

Nu visai dar proto ribose g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 03, 12:27)
parašyk kiek paliksi ten pinigėlių, nes draugė paskutinį kartą kai nuėjo, išėjo be pinigų ir nekaip sutvarkyta lotuliukas.gif

Lotute, na kas gi juokiasi iš draugės nelaimės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 05, 12:11)
Lotute, na kas gi juokiasi iš draugės nelaimės  tongue.gif

tai kad ji pati iš savęs juokėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 11 05, 11:17)
tai kad ji pati iš savęs juokėsi  lotuliukas.gif

O kokia kirpeja ja tvarke?? g.gif Kad ten kiek girdejau ir kai pati tvarkiausi maciau kad labai visos graziai dirba..smile.gif ir pas mano kirpeja is Mango Vika buvo atejusi.... blush2.gif ax.gif Tai man atrodo ten tikrai geros kirpejos.. jei zvaigzdutes lankosi.... mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras, mergaites... 4u.gif as jau gal 8 metus kerpuosi pas Onute (dirbo ji kazkada Vivoj, po to cia netoli zemaitijos, po to saturne,dixi buvo...)o dabar edenoj dirba, atrodo taip vadinasi cia pries saturna tam pastate, dirba tikrai puikiai, bet kainos labai dideles...jau net nezinau ka daryti, tokius pinigus moketi kiekviena men ar kas du man daug...Uz dazyma su kirpimo plauku iki peciu pakloju 150lt visada... blink.gif pakeisciau kirpeja bet vis pasibijau kad nusivilsiu...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 11 06, 18:18)
labas vakaras, mergaites... 4u.gif as jau gal 8 metus kerpuosi pas Onute (dirbo ji kazkada Vivoj, po to cia netoli zemaitijos, po to saturne,dixi buvo...)o dabar edenoj dirba, atrodo taip vadinasi cia pries saturna tam pastate, dirba tikrai puikiai, bet kainos labai dideles...jau net nezinau ka daryti, tokius pinigus moketi kiekviena men ar kas du man daug...Uz dazyma su kirpimo plauku iki peciu pakloju 150lt visada... blink.gif pakeisciau kirpeja bet vis pasibijau kad nusivilsiu...

As va paskaiciau cia ir irgi nusprendziau i VIVA nueiti,padaze man saknys,kurie ataugo,paskui isplove uzdejo ant virsutinius plaukus (puse galvos) augalinius dazus,atrode graziai,plaukai sveiki,blizgejo,trupuciuka patrumpino,visai siek tiek,pora mm,istiesino-sumokejau 250 lt doh.gif doh.gif
susavim net tiek neturejau....dabar menuo praejo ziuriu vel reikia dazymo....tik va kitas klausimas kur cia taip isidarbinti kad moketi kas menesi po 250 lt ir nieko stebuklingo nepadaro,tesiog tvarkingi plaukai-menesi
Aidos Studijoj taip pat buvo ....todel nusprendziau pakeisti..salona.....o pakeiciau tik kirpeja..kainos liko tokios pasibaisetinai dideles g.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 09 12, 11:55)
kirpykloje "Surask save" ,Janoniog .6-  zinau  l. gera kirpeja , vardu  Karina  thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai puiki. Mano bendradarbė (trumpaplaukė, kuriai laaaabai sunku įtikti) jau sena jos klientė.
QUOTE(manti @ 2007 09 12, 12:02)
O su ilgais plaukais jai gerai sekasi dirbt rolleyes.gif ?

aš su ilgais ir storais plaukais ne pas ją, o ten pat pas Violetą jau 4 metai einu didis.gif
Tik dabar tas salonas persikėlė į Kauno 9A mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simasta: 07 lapkričio 2008 - 11:32
QUOTE(simasta @ 2008 11 07, 12:32)
drinks_cheers.gif labai puiki. Mano bendradarbė (trumpaplaukė, kuriai laaaabai sunku įtikti) jau sena jos klientė.

aš su ilgais ir storais plaukais ne pas ją, o ten pat pas Violetą jau 4 metai einu didis.gif
Tik dabar tas salonas persikėlė į Kauno 9A  mirksiukas.gif

Oho kokios senos zinutes bigsmile.gif
As tada ir nuejau pas Karina, likau labai patenkinta, dar nei viena kirpeja taip gerai manes nesuprato! Iki siol pas ja lankausi smile.gif Dabar pati galiu atsakyti i savo klausima, kad su ilgais plaukais ji dirba puikiai, mano taip pat ilgi ir stori.
Kaip tik sia savaite buvau, pirma karta naujoje vietoje, laaabai grazu, bet ta palepe Janonio g-veje irgi labai jauki buvo rolleyes.gif
O kuri ta Violeta, kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2008 10 08, 20:08)
Sveikos, rekomenduokit mamai gerą kirpėją smile.gif labai norėčiau, kad dažytų su milkshake dažais...  blush2.gif 

iš anksto dėkinga wink.gif

Kirpykla "Mantė" prie parko priešais KU smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti