Įkraunama...
Įkraunama...

Trinkelės

Kiek žinau, yra purškalai, kuriai nupurškus trinkeles, tarp jų niekas neauga ax.gif
Atsakyti
impregnanto 5 ltr atrodo apie 150 Lt kainuoja... na reikia puslapyje paziuret.
o su litru pasidengia apie 8m2 kiek pamenu ir uztenka tik vieno sluoksnio. thumbup.gif
Atsakyti
pasakykit man prasau ar jau nepervelu tokiu oru deti trinkeles?
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2007 10 18, 19:15)
pasakykit man prasau ar jau nepervelu tokiu oru deti trinkeles?

Iki salnu galima, trinkeles tai greit susideda, bet svarbiausia gerai pagrinda paruosti, o tai laiko uzima 4u.gif
Atsakyti
durnas klausimas, jei samdai trinkeliu klojejus, tai jie ir pagrinda patys pasiruosia ? ax.gif ta prasme pvz jei sklype slapia, tai jie atvaziuoja apziuri ivertina ar gali daryti ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 10 18, 18:49)
Iki salnu galima, trinkeles tai greit susideda, bet svarbiausia gerai pagrinda paruosti, o tai laiko uzima  4u.gif

Mūsų statbininkai sako, kad šiemet jau nelabai apsimokės dėti trinkeles doh.gif Sakė, kad tik paruoš viską, o trinkelėms geriau palaukti pavasario doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2007 10 19, 23:21)
Mūsų statbininkai sako, kad šiemet jau nelabai apsimokės dėti trinkeles  doh.gif Sakė, kad tik paruoš viską, o trinkelėms geriau palaukti pavasario  doh.gif

o tu paimk kitus statybininkus biggrin.gif , maniskiai, sako, tik imk mus, svarb, kad nelyja.. biggrin.gif Tiesa, o kas zino trinkeliu klojimo kainas Vilniuje? Man siulo be bortu su paruosimu 50 lt/kv. Su mano medziagomis.. blink.gif
Atsakyti
Planuojame sodyboje plytelėmis išsigrįsti kiemą, aplink namą norėsime dėti trinkeles. Gal galite pasiūlyti greitai ir gerai dirbančią firmelę? (Sodyba 50km nuo Vilniaus, į Šalčininkų pusę). Jei nesunku, parašykit į až 4u.gif Iš anksto dėkoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2007 10 21, 18:45)
Planuojame sodyboje plytelėmis išsigrįsti kiemą, aplink namą norėsime dėti trinkeles. Gal galite pasiūlyti greitai ir gerai dirbančią firmelę? (Sodyba 50km nuo Vilniaus, į Šalčininkų pusę). Jei nesunku, parašykit į až  4u.gif  Iš anksto dėkoju  mirksiukas.gif

Jeigu nori firma, tai "Baltijos pasvaiste" dirba thumbup.gif greitai, patikimai ir pusetinomis kainomis. ax.gif
Atsakyti
As tai ir siandien susalau su trinkeliu klojejais besiaiskindama. Man sako, kad reik geriausia viska is karto :ir sklypa lygint ir trinkeles ir tvora det.Nes kai sudedi pirma trinkeles daug lengviau sklypa islygint. O jei sudesi pirma trinkeles o po to tvora, tai gali tekt ardyt ir t.t. O dar sakau, kad gal jau per salta det blush2.gif , bet sako tipo, kai salta nedesim, atsils padirbsim ir taip iki pavasario. Tai gal sakau is vis pavasari susi tinkam ir greit padarysit. 1kv. sudejimo 130lt. Tai nezinau daug ar mazai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2007 10 21, 12:08)
o tu paimk kitus statybininkus  biggrin.gif , maniskiai, sako, tik imk mus, svarb, kad nelyja.. biggrin.gif  Tiesa, o kas zino trinkeliu klojimo kainas Vilniuje? Man siulo be bortu su paruosimu 50 lt/kv. Su mano medziagomis..  blink.gif

Hm... g.gif mergaites pasakykit prasau medziagu savikaina kokia kv.m. trinkelem iseina?
pas mus turbut koks 100kvadratu bus trinkelem iskloti, tai darbas 5000 dar tik puse darbo, kiek ydomu medziagos sukainuos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 11 21, 22:31)
Hm...  g.gif  mergaites pasakykit prasau medziagu savikaina kokia kv.m. trinkelem iseina?
pas mus turbut koks 100kvadratu bus trinkelem iskloti, tai darbas 5000 dar tik puse darbo, kiek ydomu medziagos sukainuos?  doh.gif

Pilkos betoninės trinkelės kainuoja 32-36 Lt/kv.m., spalvotos 40-50 Lt/kv.m.
Atsakyti