QUOTE(Shella @ 2010 07 15, 12:45)
Laba
Gal kam įdomu bus, o gal kažkam reikia patikrintų meistrų.. mums kiemuką suklojo rekomenduoti vyrukai, beje tikrai labai patenkinti jų darbu. Tikrai nėra brangininkai, bet kloja gerai. Vyras kartu su meistru važinėjo po padarytus objektus tai liko sužavėtas. Nes nemanau, kad apie blogus meistrus kiti šeimininkai būtų linkę gerai kalbėti. Apžiūrėjo du objektus ir tikrai šeimininkai įsileido apžiūrėti ir sakė kad patenkinti atliktais darbais. Taigi dabar jau ir aš galiu garantuotai rekomenduoti, o ir į svečius pati įsileisčiau parodyti savo kiemą, jei kas su meistru atvažiuosit tikrai prašom.
O kontaktus tikrai galiu duoti, jei kam reikės rašykit į až.
P.S. Pas mus kiemas virš 100 kv/m, klojom paprastas pilkas trinkeles, tik labai nustebino kad vaikščiojamą dalį pasiūlė ir sudėjo 5cm trinkelėmis, o važiuojamą link garažo 6cm trinkelėmis ir tvirtesniu pagrindu. Žodžiu man labai gražu.
mes gyvenam 15 km nuo Vilniaus centro, kiek žinau jie ir dirba Vilniuje ir apylinkėse, na nebent situacija pasikeitė..

O kontaktus tikrai galiu duoti, jei kam reikės rašykit į až.
P.S. Pas mus kiemas virš 100 kv/m, klojom paprastas pilkas trinkeles, tik labai nustebino kad vaikščiojamą dalį pasiūlė ir sudėjo 5cm trinkelėmis, o važiuojamą link garažo 6cm trinkelėmis ir tvirtesniu pagrindu. Žodžiu man labai gražu.
mes gyvenam 15 km nuo Vilniaus centro, kiek žinau jie ir dirba Vilniuje ir apylinkėse, na nebent situacija pasikeitė..

Ar čia ne Tomo kompanija pas jus darbavosi? Galėtumėt ir kokią nuotrauką įdėt, tai visi matytume, kaip atrodo.
Pas mus trinkelės jau patvory sukrautos, laukiam nesulaukiam, kada pradės klot.