Kiek kainuotų suklijuoti įėjimo į namą laiptus iš trinkelių? Kas galėtų padaryti? Į aŽ.
Kaip ir buvau zadejusi,patersiu etery savo kiemo sedevrais:)Suklojo mums kieme trinkeles,labai patiko,pirkome *Betono Mozaika* raudona ir juodas spalvas,o gama ir israitymus galvojau pati.Meistrai savotiski,bet yra bet duosiu gera patarima;pries ieskodami meistru nepasiklaiukite vien pazadais,prasykite parodyti ju darbus bei jei jie tikrai verti gero vardo,butinai paparasykite kokiu klientu kontaktu,kad galetumete paziureti ir isgirsti atsiliepimus,bei komentarus!!!!!Apsisaukeliu daug,o dirbanciuju.....Sekmes,jei kas sudomintu,rasykite,patarsiu kiek gale ikeliu nuotraukytes,kokybe nepergeriausia,bet visumoje matosi:)
Redauta, labai gražu
Mes pavasarį jau imsimės trinkelių. O meistrai ar pasiūlo visokių išraitymų? Ar čia jau pačiai reikia susigalvoti?
Mes pavasarį jau imsimės trinkelių. O meistrai ar pasiūlo visokių išraitymų? Ar čia jau pačiai reikia susigalvoti?
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 01 12, 09:16)
Redauta, labai gražu
Dekui,nezinau kaip kiti meistrai,bet musu tokie *tinginiukai*tai reikalautis reikejo
Redauta, man sunku su vizija
Už tat ir galvoju ar meistrai kažką pasiųlys
idomu kokia dabar trinkeliu klojimo darbu kaina
Galeciau savo rekomenduot kur mums dejo, bet jie aplink kauna darbuojasi . Mums sudejo per sestadieni aplink nama ir ivaziavima.
o kiek kvadratu dėjote, kad per sestadieni sudejo?
QUOTE(wauuu @ 2012 03 01, 21:00)
o kiek kvadratu dėjote, kad per sestadieni sudejo?
Kazkur netoli 100 gavosi.
QUOTE(Redauta @ 2011 10 27, 12:17)
Oj kaip grazu, pavydziu zaliai nes man dar iki trinkeliu toloka. Man patinka kada taip suapvalejusiai isdeta o ne kampais, jaukiau kazkaip.
P.S. Negalejau nepastebeti kad tujos pasodintos tolokai viena nuo kitos ar man cia taip nuotraukoj pasirode
QUOTE(ediutiux @ 2012 03 24, 17:49)
Nagi pasidalinkite kas galite informacija apie esama situacija trinkeliu srityje, kokios kainos, eiles ir pan?
Labas vakaras. Na labai abstraktus klausimas Jusu. Dar zeme neatsilo, tai dar truksta trupucio laiko iki sezono pradzios, kad galetu kazka daugiau pasakyt. Rimti ir geri meistrai zinoma turi uzsakymu ir gali tekti palaukt eileje siek tiek. Aisku viskas priklauso nuo Jusu uzsakymo apimties. Jei tai nera didelis uzsakymas ir yra strategiskai patogus, tai galimas dalykas, kad greit vaiksciosit nauja danga. Na o kainos tai mazdaug tokios pat kokios buvo rudeni, gali but, kad siek tiek kils, visgi kuras brangsta, medziagos reikalingos trinkeliu klojimui pabrango, netgi ir pacios trinkeles truputi pabrango. Kaina tikslia galima suzinot praktiskai tik aprodzius kiema meistrui ir papasakojus savo norus. Zinoma yra tam tikros gaires kalbant apie kaina, bet tada reikia zinoti bent jau mazdaug kokia yra situacija jusu kieme, kokios trinkeles, koks plotas, kokie uzmojai.