QUOTE(Jutare @ 2007 03 08, 01:21)
žinok, tiksliai nepasakysiu, bet manau, kad nėra jokių testų

Šiemet pas Gvidą paruošiamojoj grupėj yra berniukas, kuriam tik sausio 5 suėjo 6 metai. O nuo rudens žygiuos jis į pirmą klasę. Tiek žinau, kad jo mama ėjo pas direktorę ir prašė, kad leistų lankyti paruošiamąją

Manau, didelių problemų tikrai neturėtų būti tau su Rimante
tai belieka palaukti dar kelis metelius, o tada jau matysis kaip ten jai seksis
QUOTE(IngridaB @ 2007 03 08, 09:34)
Pavasarį,kai būna pamokėlės su mokytoja.Ji padirbėja su vaikais ir mato,kuris dar nepasiruošęs mokyklai(nepribrendęs)

Ir pasako,kad dar palauktų metelius.Mano mažoji lapkričio 30 gimusi,yra dar jaunesnė mergaitė,gimusi sausį.Tai tie jauniausi mokosi geriausiai klasėje.
na reikia tikėtis, kad auklėtojos atsakingai žiūri į tuos vaikų gebėjimus ir sugeba juos pakankamai įvertinti, ypač tuos jaunesnius
o taviškiais vaikais belieka tik pasidžiaugti, kad jie tokie gabūs ir taip noriai siekia mokslo ir žinių
QUOTE(vijelius @ 2007 03 08, 10:37)
*Pedagoginė-psichologinė tarnyba su vaikų kurį laiką bendrauja, daro įvairiausius testus ir po to rašo tėvams ir mokyklai išvadas-rekomendaciją: leisti ar ne vaikui anksčiau pradėti mokytis.
**Su mokslais, iš tikrųjų, viskas tvarkoje buvo ir yra, bet vat psichologiškai vaikas dar nebuvo subrendęs ir dabar visi mato to pasekmes tos mergaitės elgesyje

- tiesiog gaila vaiko...
* tai gerai, bent jau nereiks nerimaut, ar sugebės, ar ne per maža ir pan.
** tai va šito aš ir labiausiai bijau, bet tikiuosi ta pedagoginė-psichologinė tarnyba mano nerimą išsklaidys