QUOTE(mamyte1 @ 2007 09 27, 16:49)
Koks grazus namas!!!

Mes pirkome Archipelago projekta Daniele. Jau gavome visus leidimus, laukiam tik pririsimo. Labai ilgai uzsitese, nes savivaldybe 'pamete' musu dokumentus.

Be to, kazkodel ilgai rusy projektavo, nes sklypas su nuolydziu, tai darem cokoliniam rusy. Bet su statybom dabar bus nekaip, tai namuka statysim pavasari. Tai dar neturiu jokiu nuotrauku imesti. Samata akis bado, baisu net pagalvoti. Del stogo irgi sake, kad vargsim...Gal galit parasyti, jei nepaslaptis, kiek statybos kainavo?
Daniele ir Adele man taip patinka

- mano mylimiausi namukai. pas mus Artemide. Dabar siltiname fasada. Irgi projektavome rusi. Kazkur virs 650 t jau suejo. Jauciu, kad galutine suma bus apie 1,2 mln

Stogas vie be siltinimo su bituminem cerpelem man gavosi uz 150 t.

, fasado siltinimas su visais pribabasais apie 120 t. pamatai su rusiu apie 150 t. Sienos apie 150 t. Na ir kiti dalykai (po melocam)...
Papildyta:
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 09 27, 17:21)
Mes statome Amanda. Labai paprastas 1a. su mansarda, sakyciau, lietuviskas trobesiukas

Zinoma, buvo labai idomiu namu savo architektura, bet mus daug kas atkalbinejo nuo tokiu, del sudetingos stogo konstrukcijos ar daug pinigeliu reikalaujancio imantraus fasado.
Pakeitimu statydami padarem: neliko tamsaus kambarelio salia virtuves, padidinom katiline, WC iskelem i pagalbines patalpas, padidinom darbo kambari, terasos vieta pakeitem, mansardos auksti pakoregavom

Vienu zodziu tiek darbu is pradziu neplanavom

Siaip projektas nesudetingas, jokiu keblumu ar nesusipratimu statant nebuvo.
As, kaip ir emilka, savo namuka parodysiu, kai nutinkuos fasada ir nuspalvins.
Sekmes darbuose
na nereikia kuklintis, gausis grazus namukas. Siaip man patinka romantiskas tu namuku stilius. manau ,kad ateityje pastangos tikrai atsipirks. nes namukai klasikiniai, mada jiems nepraeis, kvadratura nedidele...
Papildyta:
QUOTE(Vi_zija @ 2007 09 27, 16:31)
labas, idedu fotkes pastatyto arxipelagiio namo- adelė- , namas pastatytas lenkijoj
Vi_zija, Tavo namukas pasistumejo gana toli, jau turi ka ir is savo pavyzdzio parodyti