Dėl stogo tai Voblai pritariu. Per daug sudėtingi tie jų stogai, todėl ir pinigai nerealūs. O dėl pačių namukų, tai kai kurie visai nieko, bet tik maža dalis... Turėčiau daugiau pinigėlių stogui, gal ir išsirinkčiau kokį.
taigi tikrai taip jau apie musu ta skoni...Nemaciau is ko rinktis pagal lietuviskus projektus... Juk stataisi sau. Man tu keturkampiu inkilu su langais nesinorejo,o visi kiti panasus i daugiabucius daugiaaukscius namus
Kuo aukstesnis, tuo geriau.
Musu sklypas su nuolydziu, tai man reikejo neauksto namuko,nes prisidejo rusys (pirtis). Tai ir nesuradau nei vieno tinkamo.
Nesigincyt susirenkam,o aptarti ir padiskutuoti. Turiu prisipazinti, esu zalia statybose, bet tebunie tie stogai...Kaip nors, jei jau rasi pinigu namui statyti, tokiam ,kokio nori, tai rasi ju ir tam stogui..

Musu sklypas su nuolydziu, tai man reikejo neauksto namuko,nes prisidejo rusys (pirtis). Tai ir nesuradau nei vieno tinkamo.

Iš Jaukaus namo ir man dauguma beskoniai, bet mūsiškis projektas pasiskolintas iš Archipelago arba Archetono (nepamenu tiksliai
) lenkiškų katalogų, Jaukus namas tik mažulytę dalį jų pateikia.

QUOTE(mamyte1 @ 2007 03 05, 17:43)
taigi tikrai taip jau apie musu ta skoni...Nemaciau is ko rinktis pagal lietuviskus projektus... Juk stataisi sau. Man tu keturkampiu inkilu su langais nesinorejo,o visi kiti panasus i daugiabucius daugiaaukscius namus
Kuo aukstesnis, tuo geriau.
Nesigincyt susirenkam,o aptarti ir padiskutuoti. Turiu prisipazinti, esu zalia statybose, bet tebunie tie stogai...Kaip nors, jei jau rasi pinigu namui statyti, tokiam ,kokio nori, tai rasi ju ir tam stogui.. 

Visiskai Jums pritariu. Su vyru vakar juokemes is paskutinio "Tvarto" zurnale "Statyk"- ilgas tvartas su 6 sanmazgais. Tik gyvuliams laikyti, su zemu baisiu stogu. Matosi is karto, kad zmones statydami nama norejo daug vietos, bet drebejo, kad iki pensijos neissimokes

QUOTE(mamyte1 @ 2007 03 05, 15:43)
bet tebunie tie stogai...Kaip nors, jei jau rasi pinigu namui statyti, tokiam ,kokio nori, tai rasi ju ir tam stogui.. 

nu ką aš žinau... jei stogui teks papildomai išleist 60 000t daugiau, nei darant normalų- vargu ar čia maži pinigai, net žmogui turinčiam iš ko statyt namą

QUOTE(vobla @ 2007 03 06, 09:46)
nu ką aš žinau... jei stogui teks papildomai išleist 60 000t daugiau, nei darant normalų- vargu ar čia maži pinigai, net žmogui turinčiam iš ko statyt namą
teko girdėt, kad Archipelago stogams vietoj medinių gegnių tenka virint metalą- isivaizduokit kaip išauga tokio stogo kaina, o kur dar visokie apskardinimai, kai šitaip tie stogai išlankstyti ?
lakštų pjaustymas įmantriom formom, dėliojimas. Blogiau nei pats dideliausias puzlis 

Taip, sutinku, kad 60 000 tai tie pinigai, kuriuos gal atidavinesiu du metus, o gal ir daugiau. Bet pagalvokime. Vargsiu metus, pora, kad ir trejeta del to, kad norejau tokio stogo, kuris, na takim kazkam negrazus, o man visai nieko

na, taip- estetiškai savas namas privalo pačiam sau patikti- kitaip- išvis kam statyti- pilna prikepta gatavų... pati turėsiu problemų su stogu- psichologiškai niekaip negalėjau savęs pakišti po dvišlaičiu, o vienšlaitis netiko prie kaimiškos aplinkos. tai dabar vargsiu su keturšlaičiu
galėsiu tik pasiguost kad ne toks daugiašlaitis kaip archipelago

QUOTE(vobla @ 2007 03 06, 10:18)
na, taip- estetiškai savas namas privalo pačiam sau patikti- kitaip- išvis kam statyti- pilna prikepta gatavų... pati turėsiu problemų su stogu- psichologiškai niekaip negalėjau savęs pakišti po dvišlaičiu, o vienšlaitis netiko prie kaimiškos aplinkos. tai dabar vargsiu su keturšlaičiu
galėsiu tik pasiguost kad ne toks daugiašlaitis kaip archipelago 

Sutinku, keturiu slaitu tai ne astuoniu. Mano yra "artemide". Liudnos misios. Ten tu inkiliuku antstogo daugiau negu proto. Dabar jau tokio neimciau. Tada ziurejau idealistiskai.
Nieko ,pasidarysite sau ta stoga

QUOTE(emilka @ 2007 03 06, 09:37)
Na, o imonei "Jaukus namas" linkiu daugiau padirbeti su popardaviminiais procesais ir klientu aptarnavimu. Nes tokiu, kaip mes yra dauguma, pirma karta statanciu nama ir perkanciu is ju projekta. Patyre zmones is ju neperka, o perpaiso pasiskoline siek tiek ideja. As dabar irgi taip pasielgciau
. Ziauru, bet tiesa tokia. Jeigu nera pagalbos po projekto pirkimo ,tada zmones pasirinks tuos, kas ju "ideja" sutvarkys iki galo.

Pilnai pritariu. mes kai rinkomes projekta tai irgi kreipemes i "jaukus namas"- bet mus atbaide tas dalykas, kad jie nori tik parduoti projekta ir jiems visiskai nerupi kaip tam klientui seksis toliau. Ta mes supratome per pirma apsilankyme ju biure.
QUOTE(emilka @ 2007 03 06, 09:37)
Visiskai Jums pritariu. Su vyru vakar juokemes is paskutinio "Tvarto" zurnale "Statyk"- ilgas tvartas su 6 sanmazgais. Tik gyvuliams laikyti, su zemu baisiu stogu. Matosi is karto, kad zmones statydami nama norejo daug vietos, bet drebejo, kad iki pensijos neissimokes
. Sakyciau tik sanmazgai kainuos ten tiek, kiek visas musu sudetingas stogas. O siai mamyte1 teisingai sako. Statomes sau, ir estetinis tavo namo grozis, irgi svarbu. Nenorejau vien del stogo pigumo visa gyvenima praleisti inkile. Pasirinkau klasikini nama. Pamatysite, po 2-3 metu visi sugris prie klasikos. Na, o imonei "Jaukus namas" linkiu daugiau padirbeti su popardaviminiais procesais ir klientu aptarnavimu. Nes tokiu, kaip mes yra dauguma, pirma karta statanciu nama ir perkanciu is ju projekta. Patyre zmones is ju neperka, o perpaiso pasiskoline siek tiek ideja. As dabar irgi taip pasielgciau
. Ziauru, bet tiesa tokia. Jeigu nera pagalbos po projekto pirkimo ,tada zmones pasirinks tuos, kas ju "ideja" sutvarkys iki galo.

Taip išeina mes gyvensimtvarte.Vieno aukšto dvišlaičiu stogu.
Kodėl niekas nekalba apie tai jog įmantrus stogai, tai greičiau bėda nei grožis. Šilumos nuostoliai ir nieko daugiau. Pirmiausua reikia žvelgti į namo ekonomiją.
QUOTE(wilike @ 2007 03 06, 13:37)
Taip išeina mes gyvensimtvarte.Vieno aukšto dvišlaičiu stogu.
Kodėl niekas nekalba apie tai jog įmantrus stogai, tai greičiau bėda nei grožis. Šilumos nuostoliai ir nieko daugiau. Pirmiausua reikia žvelgti į namo ekonomiją.
Ei, wilike

Ir as tikiu, kad Jusu namas yra butent toks - grazus

Gal internete yra kur nors Jusu namuko nuotrauka? Butu idomu paziureti.
Nuosirdziai,
Emilka