Įkraunama...
Įkraunama...

"Archipelag" namų projektai iš "Jaukus namas"

QUOTE(tikurila @ 2008 02 19, 15:16)
Nu ale tikrai labai vertingi patarimai  smile.gif  Statysime greiciausiai is blokeliu Fibo, bet tas bus greiciausiai tik kita pavasari, siemet tik pamatus ruosiames padaryti, bo babkiu kol kas nera  doh.gif  Pamatai bus greztiniai, del grunto ir taupimo sumetymais (viska patys bandysim). Del langu tai 100% pritariu, kad mediniai geriausi, bet cia jau velgi matysis valiau, kadangi nuo finansu viskas mums priklauso. Na kukliai mes viska darysim  ax.gif  Del stogo, tai labai patinka betonines cerpes, ir bitumines ir labai graziai atrodo, bet jauciu bus pas mumis skarda (cerpiu imitacijos)  lotuliukas.gif  O del siltinimo pamato ir sienu, tai dekui uz patarimus, tikrai reikes viska labai apmastyti  g.gif  Dar sakau aciu Dievui, kad mes neskubam, t.y. neplanuojam per metus ar du pasistatyti ir pilnai isisrengti, nes ir mums stogas nuvaziuotu. Bet iskitos puses, tai jai nepaskubesim, tai vel viskas pabrangs, o tas ir nera gerai  doh.gif  Ech...  verysad.gif

Labai teisingai darot, kad neskubat. Tikrai nepabrangs, aisku infliacija yra, bet statybos sustojo. Pamatukus patiem daryti visai nesunku, reikia darbo jegos, gero grunto ir protingo zmogaus (statybininko profesiojos) patarimo. O fibo blokeliai thumbup.gif , mes irgi norejom, bet mus atkalbejo ax.gif , o dabar statyciau tik is fibo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
As taip pat rinkuosiu projektuka is Archipelag. Tik neradau tinkamo man pas Jaukus namas. Kazka panasaus yra pas lenkus. Gal kas pirkote tiesiogiai is lenku projekta? Ar verta? O gal ir statete toki? Labai jau reikia pagalbos. Ar galima padaryti pririsima? Emilka, supratau beskaitydama, kad turi kontaktus architekto i kuri galima kreiptis del pririsimo? Ko toliau, to klausymu daugiu, bet tikriausia ne pas mane viena ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
As tiesiogiai nerizikuociau pirkti, nu maza kokiu klausimu kiltu. O be to lenku kalba gi butu viskas. Reiketu versti. Net nezinau unsure.gif O pririsima, tai bet kuris architektas galetu padaryti. Jai Vilniuje ar rajone planuojat, tai ir as galiu pasidalinti kontaktais mirksiukas.gif Beje, pagal ka renkates projekta, pagal kokius kriterijus? Negi nieko tinkamo Archipege nera? Mano galva, tai ten visokiu visokiausiu yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 02 21, 16:44)
As tiesiogiai nerizikuociau pirkti, nu maza kokiu klausimu kiltu. O be to lenku kalba gi butu viskas. Reiketu versti. Net nezinau  unsure.gif  O pririsima, tai bet kuris architektas galetu padaryti. Jai Vilniuje ar rajone planuojat, tai ir as galiu pasidalinti kontaktais  mirksiukas.gif  Beje, pagal ka renkates projekta, pagal kokius kriterijus?  Negi nieko tinkamo Archipege nera? Mano galva, tai ten visokiu visokiausiu yra  biggrin.gif

Aciu labai tikurila, butinai kreipsiuos kai laikas ateis iki pririsimo. Gal dar kas atsileps del tu lenkisku projektu? Vertima tai ne problema padaryti, tik ar verta? Mano sklypas nestandartinis. "Jaukus namas" neradau tokio namelio pagal ismatavimus, kuris tilptu ant planuojamo uzstatyti ploto. Ieskojau ir pagal "isvaizda" rolleyes.gif Nepatinka man siuolaikiski namai cool.gif . Mano sklypas yra siauras ir ilgas ant dvieju lygiu. Garaza reikes statyti daug zemiau, ivaziavimas gausis is zemesnio lygo. Gal kas matet kazka panasaus is kitu projektu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2008 02 21, 17:11)
Aciu labai tikurila, butinai kreipsiuos kai laikas ateis iki pririsimo. Gal dar kas atsileps del tu lenkisku projektu? Vertima tai ne problema padaryti, tik ar verta? Mano sklypas nestandartinis. "Jaukus namas" neradau tokio namelio pagal ismatavimus, kuris tilptu ant planuojamo uzstatyti ploto. Ieskojau ir pagal "isvaizda" rolleyes.gif Nepatinka man siuolaikiski namai cool.gif . Mano sklypas yra siauras ir ilgas ant dvieju lygiu. Garaza reikes statyti daug zemiau, ivaziavimas gausis is zemesnio lygo. Gal kas matet kazka panasaus is kitu projektu? g.gif

Sveikute, gali kreiptis i Jauku nama, jie tau atsius ta projekta is Archipelagu. Bent jau man taip ake kazkada kai klausiau ax.gif . Del pririsimo, parasyk an i AZ, as duosiu Tau kontaktus zmogucio, kuris tai sutvarkytu, nuo pradzios iki pat namo pridavimo biggrin.gif O tas, kur pasirinkai man atrodo labai protingas ir grazus thumbup.gif Linkiu daug sekmes statybose, o jeigu reikia, rasyk ,kuo galesiu - padesiu biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai, emilka smile.gif Paziurek AZ.
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2008 02 22, 10:36)
Aciu labai, emilka smile.gif  Paziurek AZ.

Ok, jau parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2008 02 21, 16:11)

Mes statome pagal lenkiska projekta.Nusiziurejom lenkiskam psl., issitraukem ir davem savo architektei, ji tik sutikslino visus matmenis, dar padare pakeitimu pagal mus ir viskas.Pries nepilnus 3 m mum tas kainavo 4000lt su visais suderinimais.
Atsakyti
QUOTE(tix @ 2008 02 22, 11:53)
Mes statome pagal lenkiska projekta.Nusiziurejom lenkiskam psl., issitraukem ir davem savo architektei, ji tik sutikslino visus matmenis, dar padare pakeitimu pagal mus ir viskas.Pries  nepilnus 3 m mum tas kainavo 4000lt su visais suderinimais.

Tiesiog perbraize, kitaip tariant "copy -paste"? ar suderino Jusu pirkta projekta?
Atsakyti
QUOTE(tix @ 2008 02 22, 11:53)
Mes statome pagal lenkiska projekta.

O koks pavadinimas namuko? Ar patinka jums? Imesk nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.us.domyws...fault.asp?id=57
Musu toks, tik is galo truputi keitem.Mes projekto nepirkom, tik patys is sio puslapio atsispausdinom,o architekte apskaiciavo viska.Kitaip sakant, mes tik parodem kokio namuko norim,o veliau viska architekte dare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tix @ 2008 02 22, 19:02)
http://www.us.domyws...fault.asp?id=57
Musu toks, tik is galo truputi keitem.Mes projekto nepirkom, tik patys is sio puslapio atsispausdinom,o architekte apskaiciavo viska.Kitaip sakant, mes tik parodem kokio namuko norim,o veliau viska architekte dare smile.gif

Turiu toki zurnaliuka is parodos. biggrin.gif
mums architektas ta pati siule, bet pirkomes projekta. Bet jeigu statyciau antra karta, daryciau ta pati ka ir Jus ax.gif
Atsakyti