QUOTE(tikurila @ 2008 07 10, 08:07)
Oi,
Emilka, nu tavo mazasis salonas mane pakerejo

Tikrai tokie vaizdai visas depresijas greitai pravys

Nu tikrai super

Ziauriai, ziauriai baltai pavydziu

Jai negaila, gali ir daugiau vaizdu ikrauti, zinai koks mums spyrius dyyydelis bus
Aciu

, man irgi didysis nepatinka salonas, cia mano vyro kambarys. O tas mazasis tai gavosi neblogas. Pafotkinsiu daugiau vaizdeliu rytoj, kai pabaigs derinti pianina, nes dabar bardakas
Papildyta:
QUOTE(Irongė @ 2008 07 10, 09:48)
kaip jauku pas jus!
mažasis salonas- ilsėčiausi ir ilsėčiausi, o židinys - ir sugalvok tu man tokį paprastą ir genealų sprendimą.
ir terasa jau taip susitvarkę, baltas pavydas
vat man dar įdomu, o ar planuojat kokias užuolaidas didiesiems langams mažajam salone?
mes kaip tik dabar renkamės, irgi turim langą per visą sieną, tai norėjau daryti kažką, kad viršuj susislėptų ir nekristų į akis, bet nei roletų, nei romanečių, nei kokio kito varianto tokio pločio niekas nepatarė, atrodo teks daryti širmas.....
O zidinys gavosi is senuku

, nes musu dazytojas pabijojo lipti ant pastoliu jo dazyti, bet turejome sustra plytelscika, tai viena vakara nuvaziavom su vyru i "senius" ir nusipirkome gipsines plyteles. As paskui nufotkinsiu mazojo salonciko zidini, jis dar kitoks. O terasa, tai baisi gavos, as ja su gelytem ir tujom pagrazinau, geda pridengiau

Is lauko atrodo klaikiai...

Tiesa, uzuolaidu as nedarysiu, nes subjaurosiu visa vaizda i berzus. Nors musu namas visai salia kelio ir reiketu pasislepti, bet man atvirai sakant dzin, tegu ziuri kas nori.. Mes pasirinkskime romanetes

, tai optimalus variantas, jas galima siuti is svesios medziageles, vasara uzsidengsi nuo saules diena, nuleisi pusiau ar visiskai, kaip noresi, ko su uzuolaidomis nepadarysi, na ir jos romantiskesnes uz paprastus roletus

, ermitazas sake, kad mums padarytu 2,45 aukscio ir 4 m. plocio, skelciau perpus, butu po 2 metrus.
Papildyta:
QUOTE(Danga @ 2008 07 09, 22:51)
Aciu